به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، محمد حسین مقیمی، (24 دی) در دهمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان مرکزی که با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش در سالن جلسات استانداری مرکزی برگزار شد؛ گفت: روح و هدف قانون مترقی شوراهای آموزش و پرورش کم کردن تصدی دولتی و واگذاری اموربه مردم است.
وی افزود: این امر راهی برای عدم تمرکز در اجرا، توسعه مشارکت مردم و دستاوردهای فراوان دیگر در عرصه تعلیم و تربیت می شود.
استاندار مرکزی در ادامه با بیان کرد: فعالیت های آموزش و پرورش همواره با مشارکت و یاری مردم انجام می شود به طوری که امروز بیش از 40 درصد از مدارس توسط مردم ساخته می شود و مردم با عسق و علاقه در این امر مشارکت می کنند.
مقیمی همچنین به مراکز غیر دولتی اشاره کرد و اظهار کرد: در اکثر شهرها به ویژه شهرهای بزرگ مدارس غیر دولتی فعالیت زیادی دارند که زیر نظر آموزش و پرورش و با مشارکت مردم و هزینه افراد انجام می شوند.
در ادامه این مراسم، سیف الله کریم زاده، مدیر کل آموزش و پرورش استان مرکزی نیز گفت: شوراهای آموزش و پرورش به عنوان ظرفیت هایی قابل اعتماد، مکانی جهت تجمیع و پیوند آراء مردم و نهادهای دولتی فراهم کرده اند.
این مقام مسئول ادامه داد: شورای آموزش و پرورش به مثابه نهاد قانونگذاری و تشخیص مصلحت آموزش و پرورش است و از ترکیب جالب و جذاب تشکیل شده است.
کریم زاده ادامه داد: پیشینه شوراهای آموزش و پرورش به سال 1348، بر می گردد اما قانوان شوراها که در سال 1372 توسط مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده و نقطه عطفی در مسیر حرکت این شوراهاست.
گفتنی است، در این جلسه مقرر شد، مسکن و شهرسازی زمین برای افرادی که توان مالی برای ساخت یک مرکز آموزش غیر دولتی را دارند را تامین کند و بحث تامین و پرداخت حق و الزحمه اعضای شورا، ایجاد تسهیلات برای خیرین مدرسه ساز نیز از مصوبات این شورا بود.
پایان پیام/
نظر شما