به گزارش خبرنگار شبستان، محمد جعفریان، رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم همایش تجلیل از خیرین سلامت گفت: در همه دنیا مرسوم است که خیرین در امور درمانی حضور پیدا کرده و وقفهای درمانی به اسم واقفان ثبت میشود که باعث پیشرفتهای بزرگی در حوزه درمان شده است.
وی افزود: در کشور نیز پروژه بیمارستانی رازی که فرسوده بوده و در سالهای گذشته دانشگاه قصد فروش آن را داشت امروز به کمک خیرین به سمتی میرود که بنای فیزیکی مناسبی پیدا کند.
وی ادامه داد: همچنین بیمارستان امیر اعلم با قدمت 50-60 ساله دارای ساختمانی قدیمی است که ساختمانی دیگر برای توسعه آن از سوی خیرین اهدا شده و در حال حاضر در اختیار بیمارستان قرار گرفته و عمده مشکلات این بیمارستان را حل کرده است.
جعفریان با اشاره به احداث پروژه بزرگ در مجتمع بیمارستانی امام خمینی اظهار کرد: این پروژه عظیم که 800 تخت بیمارستانی دارد توسط خیرین در حال احداث است که خودمان با سازوکار دولتی قادر به انجام آن نبودیم.
وی تاکید کرد: خیرین در حال حاضر در حوزه درمان که شناختهترین حوزه سلامت است در زمینه نوسازی و ایجاد فضای فیزیکی مشارکت دارند.
وی خاطرنشان کرد: در حالی که بسیاری از بیماران در خصوص تأمین هزینههای دارویی دچار مشکل هستند و امکان تهیه داروهای خود را ندارند درمان را نیمهکاره رها میکنند که خیرین میتواند در این عرصه حضور داشته باشند.
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران، خیرین همچنین میتواند در حوزه بهداشت و خدمات اولیه بهداشتی از قبیل سلامت روان، بهداشت خانواده و جوانان که بیشتر جنبه آموزشی دارد که نقش خود را ایفا کرده تا شاهد حرکت رو به جلو در این حوزه باشیم.
جعفریان تصریح کرد: یکی دیگر از حوزههایی که خیرین میتوانند در آن حضور پیدا کنند حوزه پژوهشهای پزشکی است که در حال حاضر اهمیت آن ملموس نیست در حالی که در اکثر کشورهای دنیا منابع به کار رفته تحقیقات عمدتا از بخش غیردولتی تأمین میشود اما در کشور ما دولتی است که اگر در حوزه سرمایهگذاری کنیم میتوانیم پاسخگوی نیازهای درمانی در آینده باشیم.
وی خاطرنشان کرد: همچنین در حال حاضر دانشجویان پزشکی دچار مشکلات جدی از قبیل خوابگاه هستند چرا که درصد قابل توجهای از دانشجویان از شهرستانها هستند و در این خصوص معضلات جدی دارند و بعضا دانشجویان مستعد به دلیل عدم حمایتهای مالی نمیتوانند آنچنان که باید به تحصیل خود بپردازند.
پایان پیام/
نظر شما