لبیک مردان دیروز جبهه و امروز جهاد اقتصادی به ندای رهبر

بزرگترین کارخانه شیشه خاورمیانه نمونه ای کامل از جهاد اقتصادی مردانی است که روزگاری جهاد را در جبهه، توپ و خمپاره و ترکش می دیدند و امروز در عمل به فرمایشات رهبر و پیشوای خود پای به عرصه اقتصاد نهاده اند.

 
 
خبرگزاری شبستان: یزد/ سال 1390 از سوی رهبر فرزانه انقلاب به نام جهاد اقتصادی نامگذاری شده است؛ از این رو برنامه ریزی صحیح برای استفاده از منابع موجود کشور در اشکال مختلف و استفاده به جا از آنها موجب تحقق اقتصادی توسعه یافته و شکوفا در کشور خواهد شد.
 
اما در گوشه ای از این کشور در شهر اردکان، مردانی که روزی در لبیک به ندای آن پیرفرزانه جهاد را در جبهه، توپ و خمپاره و ترکش می دیدند امروز در لبیک به رهبر و ولی فقیه خود پای به عرصه اقتصاد نهاده تا ثابت کنند که همه جهاد به جبهه رفتن نیست، جهاد داخل خانه‏ها هم ممکن است و همه جا انسان می‏تواند با دشمن خدا جهاد کند، اگر اراده داشته باشد و اگر بداند باید چه کارکند.
 
بزرگ ترین کارخانه شیشیه خاورمیانه اثبات این ادعاست که دفاع از اسلام به دفاع از میهن اسلامی ختم نمی‏شود و اگر امروز توپ و خمپاره و ترکش نیست ولی سیم خاردار و باتلاق است، باید از دل عبور کرد و گوش به فرمان رهبر و پیشوای خود بود.
 
کارخانه شیشه اردکان که به وسیله همین بچه های جبهه و جنگ راه اندازی شده در  15 پارامتر در خاورمیانه اول و در سطح دنیا دوم یا سوم است.
 
محمود عزیزیان، مدیرعامل بزرگ‌ترین کارخانه شیشه خاورمیانه که خود 4 سال در جبهه و جنگ بوده در حاشیه سفر یک روزه خبرنگاران استان یزد به شهرستان اردکان در بازدید از بخش‌های مختلف این کارخانه گفت: این کارخانه از لحاظ حجم کشش شیشه در کوره در دنیا چهارم و از نظر حجم تولید در خاورمیانه اول  است.
 
وی با بیان اینکه این کارخانه از چهار واحد مستقل معدن وفرآوری، خردایش، تولید فلوت و صنایع جانبی نظیر آیینه تشکیل شده است، اظهار داشت: برای احداث این کارخانه بیش از 165 میلیارد تومان توسط بخش خصوصی سرمایه‌گذاری شده است، در حالی که پروژه بخش خصوصی شیشه در دنیا وجود ندارد.
 
وی با بیان اینکه این کارخانه در زمینی به مساحت 75 هکتار در اردکان تاسیس شده است، افزود: عملیات ساختمانی نخستین خط تولید این شرکت با ظرفیت 900 تن در روز در سال 1387 برای تولید انواع شیشه‌های فلوت ساده شفاف، رنگی، رفلکس، آیینه و ... آغاز شد و هم‌‌اکنون از پیشرفت فیزیکی 95 درصدی برخوردار است.
 
عزیزیان خاطرنشان کرد: این کارخانه بزرگ‌ترین کوره تولید شیشه در خاورمیانه را داراست و با ارائه سبد کاملی از انواع محصولات شیشه تخت، کامل‌ترین مجتمع تولیدی شیشه در غرب آسیا به شمار می‌رود.
 
وی با تاکید بر استفاده از متخصصان بومی و ایرانی در را اندازی این کارخانه خاطرنشان کرد: این کارخانه 300 هزار تن تولید در سال تولید دارد و 100 درصد صادراتی است و عمده محصولات آن به کشورهای پاکستان، هند و ... صادر می‌شود.
 
عزیزیان میزان اشتغال‌زایی انجام شده در این پروژه یک هزار و 200 نفر اعلام کرد و افزود: مهم‌ترین مشکل این واحد بزرگ تولید شیشه، کمبود آب است.
 
وی با اشاره به اینکه این واحد بزرگ صنعتی در پایان خردادماه سال جاری آماده بهره‌برداری است، افزود: به عنوان صنایع جانبی این کارخانه بیش از 280 طرح و پروژه قابل تعریف است که 60 طرح را تنها خود کارخانه در حال اجرا دارد و هر طرح بین 2 تا 180 نفر اشتغال ایجاد می کند.
 
وی با اشاره به اینکه هزینه تمام شده تولید شیشه این کارخانه 3 دلار است، تصریح کرد: هزینه تمام شده تولید شیشیه در دنیا 11 دلار می باشد.
 
عزیزیان در پایان با بیان اینکه از حرارات این کارخانه 5/4 مگابایت برق تولید می شود و نیاز این کارخانه به برق را تکمیل می نماید اظهارداشت: افرادی که زمانی برای دفاع از کیان کشور جان خود را در دست گرفتند و به جنگ دشمن رفتند، امروز با استفاده از توان علمی خود در راه جهاد اقتصادی گام برداشته‌اند.
 
پایان پیام/
 
کد خبر 33059

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha