به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، دکتر حسین بابازاده، مدیر موسسه گروه مخترعین جابلسا امروز (17دی) در کارگاه آموزشی کدینگ (فرآیند شناسایی، طبقه بندی و کد گذاری قلم کالا) مصنوعات طلا که با حضور اعضای صنف طلا فروشان استان در محل مجمع امور صنفی بجنورد برگزارشد، اظهار داشت: با توجه به اینکه یکی از مهمترین مشکلاتی که همواره در زمینه طلا وجود داشته نحوه ردیابی آن بوده وعمدتا خریداران طلا در زمان معامله اطلاعات کافی راجع به تولیدکننده کالا ندارند این طرح در راستای شناسایی محصول به اجرا در می آید.
وی افزود: هم اکنون این طرح از ابتدای دی ماه در پنج استان یزد، گرگان، گنبد، اهواز و خراسان شمالی در حال اجرا است.
وی ارائه خدمات به روشی ساده، سریع و باکیفیت بالاتر به عرضه کننده و مشتری را از مزایای اجرای طرح پیاده سازی طرح شناسنامه دارکردن الکترونیکی طلا و جواهرات اعلام کرد.
دکتر بابازاده توان شناسایی در حوزه دیجیتال، امکان تصدیق هویت مصنوع، رمز نگاری، امکان درج فاکتور الکترونیکی، امکان پردازش اطلاعات، امکان تغییر اطلاعات پس از صدور و امکان پشتیبانی از کاربردهای مختلف و امن را از دیگر مزایا دانست.
وی خاطرنشان کرد: در این راستا اولین وظیفه شناسنامه الکترونیکی طلا و جواهرات ، همانند تمام سیستم های سندی تایید اصالت مصنوع است و برای همین منظور در زمان ساخت، اطلاعات سازنده روی مصنوع قرار داده می شود.
وی تصریح کرد: این اطلاعات اقلام هویتی از جمله نام سازنده، شماره کد استاندارد، نتیجه آزمایش کوپلاسیون و تاریخ تولید را در بر می گیرد.
مدیر موسسه گروه مخترین جابلسا متذکر شد: با اجرای این طرح مصنوعات طلا و جواهر در هرکجای دنیا که نیاز به اطلاعات هویتی داشته باشد به صورت دیجیتال شناسایی می شود.
وی متذکر شد: در این طرح ثبت مشخصات طلا، جواهر و سکه در شناسنامه الکترونیکی انجام می شود و طی آن شاهد جمع آوری داده و مدیریت مصنوعات طلا و جواهر خواهیم بود.
گفتنی است؛ دراین کارگاه آموزشی که به همت اداره استاندارد و تحقیقات خراسان شمالی برگزار شد 140 نفر از اعضای صنف طلا فروشان استان شرکت داشتند.
لازم به یادآوری است؛ موسسه گروه مخترعین جابلسا این طرح را به صورت ابتکاری به سفارش ستاد مبارزه با قاچاق کالا و سازمان استاندارد در سطح کشور اجرا می کند.
پایان پیام/
نظر شما