محمدفوقی، مسئول کمیته مساجد دهه فجر انقلاب اسلامی در استان مازندران امروز(17دی) در گفتگو با خبرنگار شبستان ضمن تاکید بر بزرگداشت سی و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و نقش اثرگذار مساجد در ارتقای معنویت و گسترش فرهنگ دینی جامعه پس از انقلاب، عنوان داشت: پس از انقلاب اسلامی ارزش ها در دیدگاه مردم دگرگون شد و در حقیقت این انقلاب به برکت روحانیت و مساجد تفکر و بینش مردم را متحول ساخت.
وی افزود: به برکت مساجد، کانون های فرهنگی و هنری مساجد و روحانیت تحول روحی و فکری در توده مردم کشور و به خصوص جوانان و گرایش آنان به مذهب و مساجدایجادگردید.
فوقی ادامه داد: همچنین پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران گرایش به دین، انجام فرایض دینی، فرهنگ ایثار و جهاد و شهادت، خدمت به مردم، فرهنگ اقامه نماز و امربه معروف و نهی از منکر و روحیه استکبار ستیزی توسعه و گسترش بی سابقه ای یافت.
وی اظهار داشت: یکی از بنیادی ترین دستاورد انقلاب اسلامی به برکت علماء و روحانیون و حوزه های علمیه تقویت و توسعه فرهنگ نماز جماعت در مساجد، ادارات، دستگاه های اجرائی و نهادهای انقلابی بوده که در دوران رژیم دین ستیز پهلوی به علت اینکه این رژیم اساسا با اسلام و مبانی دینی مخالف بود به مظاهر آن و فرائض دینی روی خوش نشان نمی داد.
فوقی خاطرنشان شد: از آنجائیکه مساجد پایگاه سیاسی، مذهبی، نماد عبادت و ستاد ولایت می باشد در تحول روح و جو عمومی جامعه در مورد نماز و معنویت و در مجموع دگرگون شدن دیدگاه و نگرش و اعتقاد حکومت، دولت و بسیاری از مردم در انجام فرائض الهی نقش بسیار مهمی داشت.
مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران تصریح کرد: مساجد و روحانیون و مبلغان اسلامی در امر گسترش فرهنگ قرآنی و اهتمام به آن و تحولات مثبت فکری و اندیشه اسلامی مردم نسبت به قرآن و اهل بیت و معارف اسلامی نقش ویژه ای ایفا نمودند و مردم دریافتند که قرآن کتاب زندگی است و سبک زندگی دینی را باید از قرآن آموخت.
وی اذعان داشت: امروزه با وجود 4هزار و 450مسجد در استان مازندران و هزاران حسینیه، تکایا، مهدیه و زینبیه در این استان ظرفیت مناسبی است تا در ارتقاء فضائل اخلاقی گام برداریم .
فوقی خدمت به مردم، ساده زیستی، توجه به معنویت و دعا و عبادت، بغض و کینه نسبت به دشمنان اسلام و انقلاب، عشق و محبت به معصومین(ع) و انجام واجبات و ترک معاصی و تبعیت از ولایت فقیه را از مهمترین آموزه های دینی که به برکت مساجد تبیین و تبلیغ شده است یاد کرد.
وی، از برگزاری مسابقات فرهنگی-ورزشی، غبارروبی گلزار شهدا، سخنرانی، نشست های بصیرتی، نشست های سبک زندگی، نشست خانواده اسلامی، برپایی نمایشگاه های کتاب، قرائت دعای کمیل، ندبه و توسل، اجرای طرح تلاوت نور در یکهزار و 600 مسجد، حضور در راهپیمایی 22بهمن، دیدار با خانواده معظم شهدا و خاطره گویی درخصوص دوران انقلاب اسلامی به عنوان برنامه های کمیته مساجد ستاد دهه فجر مازندران یاد کرد.
فوقی همچنین اجرای ویزیت رایگان در مساجد، دیدار با پیشکسوتان جهاد و شهادت، دیدار با خانواده های شهدا وایثارگران، برگزاری جشن انقلاب، برگزاری مسابقات ورزشی، عطرافشانی گلزار شهدا، حضور در نمازجمعه، قرائت سوره فجر در شب22بهمن در مساجد، طنین ندای ملکوتی الله اکبر در حسینیه ها و مساجد، شرکت در راهپیمایی22بهمن، برگزاری شب شعر و خاطره، برگزاری حلقه های صالحین در مساجد را برنامه های بسیج محلات در کمیته مساجد دهه فجر مازندران اعلام کرد.
شایان ذکراست، ستاد اقامه نماز، ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر، سازمان تبلیغات اسلامی، بسیج محلات، کانون های فرهنگی و هنری مساجد و شورای سیاست گذاری ائمه جماعات استان مازندران اعضا کمیته مساجد ستاد دهه فجر مازندران هستند.
پایان پیام/
نظر شما