هادی فیضمنش، معاون فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان به خبرنگار شبستان گفت: گروه ماد به سرپرستی فرهاد کریمی و خوانندگی مسعود یاره، 3 و 4 بهمن در مجتمع فرهنگی هنری بوعلی سینا به اجرای موسیقی خواهند پرداخت.
وی با بیان اینکه قرار است این گروه برنامه خود را در دو بخش سنتی و محلی(کردی) اجرا کنند، افزود: موسیقی ملی پیوندھا را زیاد می کند ھمانطور که نماز جمعه و عبادت ھای جمعی باعث عمیق شدن پیوندھا می شود.
معاون فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان؛ فرهاد کریمی، مرتضی فطری و جواد مرادیان را آهنگسازان این گروه معرفی کرد و گفت: فرهاد کریمی نوزانده سنتور، بهزاد صفری جلال نوازنده سنتور باس، مرتضی فطری نوازنده تار، اصغر رحمانی پاکروان نوازنده تارباس، جواد مرادیان نوازنده عود، آسو عبدالله بیگی نوازنده کمانچه، بهنام بیات نوازنده کمانچه آلتو، وحید ربیعپور نوازنده دف، مسعود یاوه آواز، امیر پرویزاحمدی نوازنده تنبک، فرید یدالهی تنبک، آرش دباغچیان نوازنده دف و هل، صادق قاری، کوروش عدیل، علیرضا مرادی، شاهرخ کارپسند و ثریا عسگری نوازندگان دف هستند.
فیض منش در ادامه گفت: ترانه های محلی ایرانی از نظر ملودی بـسیار غـنی و پـر مایه است که از این نـظر یـکی از غـنی ترین، زیـبا ترین و متـنوع ترین تـرانه ها هستند.
وی افزود: این ترانه ها که نشانهً طرز فکر و تـمدن و فرهـنگ کـشور هـستـند، سینه به سینه نقـل شده و از نسلی به نسل دیگر می رسد و آینه تمام نمای افکـار و اندیشه های مردمی اند که خود خالق و آفـریـنـنده آن بـشمار می رونـد.
مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد همدان در ادامه گفت: حال اینکه پرداختن به موسیقی ملی در راستای تقویت فرھنگ ایرانی برای ترغیب جوانان و نیز بالا بردن امید به زندگی، شادی و نشاط آنھا کارگشا خواھد بود.
فیض منش اظهار داشت: چه آن زمان که انسان ھای اولیه با ساده ترین ابزارھا، صداھایی را برای کاربردھای مختلف ایجاد می کردند و چه امروز که موسیقی در سبک ھای مختلف و با سازھای گوناگون مکانیکی و الکترونیکی نواخته می شود، موسیقی بخشی جدانشدنی از زندگی انسان است.
پایان پیام/
نظر شما