به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجتالاسلام و المسلمین سید جلال رضویمهر امروز (14 دی) در بازدید از نمایشگاه «همه واقف باشیم» که به همت معاونت فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد گفت: وقف یکی از مفاهیم بلند است که میتواند در راستای اقتصاد مقاومتی تلاش جدی داشته باشد.
وی بیان داشت: در اهمیت و جایگاه وقف همین بس که اولین واقفان حضرات معصومین(ع) و ائمه معصومین(ع) بودند که نشان دهنده اهمیت این موضوع را دارد.
مشاور رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: وقف عمل نیکی است که با پایان عمر انسان همچنان ادامه خواهد داشت و تمامی ندارد و این موضوع تا قیام قیامت ادامه خواهد داشت و جاودانه خواهد بود.
حجتالاسلام و المسلمین رضویمهر با اشاره به رفع مشکلات جامعه با وقف گفت: اگر به صورت دقیق و شفاف نگاه کنیم متوجه میشویم که وقف به چه میزان میتواند در رفع مشکلات موثر بوده و این امر در سیره عالمان دینی هم وجود داشته است.
وی تصریح کرد: امروز چاپ و نشر قرآن کریم و معارف دینی و همچنین اعزام مبلغان به سراسر کشور یکی از دستاوردهای مهم وقف است که از این گنجینه پربها میتوان برای گسترش مباحث اسلامی کوشید.
مشاور رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه باید جلوی موقوفهخواری گرفته شود گفت: یکی از موضوعات مهم در جامعه که باید نسبت به آن برخورد شدیدی صورت گیرد برخورد با موقوفهخواری است که در این زمینه همه دستگاههای اجرایی و قوای سه گانه مسئولیت دارند.
حجتالاسلام و المسلمین رضویمهر یکی از وظایف مهم سازمان اوقاف و امور خیریه را بهسازی وضعیت فرهنگی بقاع متبرکه امامزادگان دانست و گفت: در این زمینه اقدامات خوبی انجام شده و بر اساس همین مسائل شاهد گسترش مباحث فرهنگی در جامعه و به ویژه مناطق محروم هستیم.
وی عصر امروز را عصر شکوفایی اوقاف دانست و گفت: باید موضوعات مهم در راستای وقف مورد بررسی قرار گیرد و نیازها بررسی و طبق مشاورههای وقف به واقفان انتقال داده شود.
مشاور رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با تاکید بر احیای موقوفات حوزههای علمیه گفت: موقوفات حوزهها در راستای استقلال حوزههای علمیه صورت گرفته که باید در راستای احیای آنها کوشید.
حجتالاسلام و المسلمین رضویمهر با بیان اینکه دشمنان نظام و تشیع میکوشند تا معارف اسلامی رشد نکرده و حوزهها پیشرفتی نداشته باشند که احیای موقوفات حوزوی موجب پایان دادن به توطئههای آنها خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما