دانش آموز معتاد را باید به مراکز درمانی ارجاع داد

خبرگزاری شبستان:مدیرکل ارزیابی وعملکردشکایات آموزش وپرورش بابیان اینکه مدرسه حق اخراج دانش آموز معتادرانداردگفت:دانش آموز معتادرا به کلینیک درمانی اعتیادبایدارجاع دادوپس ازگذراندن دوره درمان به مدرسه بازگردد.

سید رحیم میرشاه ولد، مدیرکل ارزیابی و عملکرد شکایات آموزش و پرورش در گفت و گو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری شبستان در باره ی تجدید نظر در ضوابط ورود تلفن همراه در مدارس گفت :طبق دستور العمل موجود ورود موبایل به مدارس ممنوع است.


میر شاه ولد با تاکید بر اینکه اکنون ورود موبایل به مدارس ممنوع است اظهار کرد: کارگروهی برای تجدید نظر در ضوابط ورود موبایل به مدارس تشکیل خواهد شد که این موضوع را در ابعاد مختلفی بررسی خواهد کرد.


وی افزود: تجدید نظر در ظوابط ممنوعیت ورود موبایل به مدارس امکان پذیر است و هر تجدید نظری در این ضوابط برای سال تحصیلی 93-94 مشخص می شود.


دریافت پول از اولیا خلاف مقررات آموزش وپرورش است
میر شاه ولد ضمن تشکر از زحمات مدیران مدارس با بیان اینکه مدارس دولتی حق گرفتن پول از خانواده ها به صورت اجباری را ندارند تصریح کرد: دریافت پول از خانواده ها در مدارس دولتی خلاف مقررات آموزش و پرورش است.


وی افزود: این بد سلیقگی مدیر مدرسه است که به اجبار و با تحت فشار قرار دادن دانش آموزان و خانواده ها پول دریافت کند، اگر مدرسه نیاز به کمک داشته باشد مدیر می تواند به صورت شفاف این مسئله را با خانواده ها مطرح کند مطمئنا آنان هم درک خواهند کرد و برای ارتقاء سطح آموزشی فرزندانشان هزینه های لازم را پرداخت می کنند.


مدیرکل ارزیابی و عملکرد شکایات آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه وظیفه انجمن و اولیا ایجاد فضای آموزشی بهتر برای تعلیم و تربیت است تصریح کرد: انجمن و اولیا نباید کارکردش توجیه کردن خانواده ها برای پرداخت پول باشد. بلکه انجمن بایستی فضای مشارکت اولیای دانش‌آموزان را در زمینه‌های فرهنگی، آموزشی و پرورشی فراهم نماید.


هیچ مدرسه حق اخراج دانش آموزان مشکل‌دار را ندارد
میر شاه ولد با بیان اینکه دانش آموزی که در مدرسه معتاد شده باشد نداریم تاکید کرد: دانش آموز معتاد خارج از مدرسه معتاد شده است و در مدرسه تحصیل می کند.


وی افزود:هیچ مدیر مدرسه حق اخراج دانش آموزی که خارج از مدرسه معتاد شده را ندارد چراکه اگر این دانش آموز از تحصیل محروم و ازمدرسه اخراج شود بزهکار می شود، بنابراین باید دانش آموز معتاد را به کلینیک های درمانی اعتیاد ارجاع داد و پس از گذراندن دوره درمان به مدرسه بازگردد.


مدیرکل ارزیابی و عملکرد شکایات آموزش و پرورش با تاکید براینکه مدیر وظیفه دارد محیط مدرسه را سالم نگه دارد اظهار کرد: مدیر حق اخراج دانش آموزان خاطی را ندارد بلکه باید این دانش‌آموزان را به مشاوره مدرسه ارجاع دهد.


تنبیه بدنی دانش آموزان به هر شکلی ممنوع است
وی در خصوص تنبیه دانش آموزان در مدرسه اظهار کرد:تنبیه بدنی دانش آموزان به هر شکلی ممنوع است و با متخلف طبق مقررات برخورد خواهد شد.
میرشاه ولد افزود:اگر مدیر، معاون و یا معلمی دانش آموزی را تنبیه بدنی کند از کج سلیقی آنان است چراکه می توانند با نفوذ در قلب دانش آموزان و ایجاد صمیمیت از خطاهای دانش آموزان پیشگیری کنند.


وی با تاکید بر اینکه اکثر مدارس طبق مقررات پیش می روند و دانش آموزی را تنبیه نمی کنند اظهار کرد: تعلیم و تربیت یک هنر است باید با مطالعه بتوانند روش های نفوذ در دانش آموزان را بیابند.


مدیرکل ارزیابی و عملکرد شکایات آموزش و پرورش تصریح کرد: مسوولان مدرسه می توانند با مشورت از خانواده‌ها، مشاوران و با استفاده از گروه های هم سالان، دانش آموز خاطی را از خطاهای خودآگاه سازند.

پایان پیام/

 

کد خبر 329031

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha