به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، حجت الاسلام و المسلیمن سید حمید روحانی، رئیس بنیاد تاریخ پژوهی انقلاب اسلامی، امروز(9 دی) در تجمع بزرگ عاشورایی در مسجد جامع گرگان با بیان اینکه در دوران امام علی(ع) فتنه هایی مانند صفین، جمل، نهروان راه افتاد تا اسلام را از پیشرفت باز دارند، گفت: اسلام از روزی که طلوع کرد همیشه با فتنه مواجه بود، دشمنان اسلام، گردنکشان قریش و کسانی که دنبال منافع شخصی، باندی و حزبی بودند و قدرت طلبانی که برای رسیدن به قدرت تلاش می کردند، سعیشان بر این بود در بین امت اسلامی اختلاف انداخته و نیروهای مسلمان را به جان هم بیندازند و از این راه آشوب و بلوا درست کنند.
وی با بیان اینکه دشمن همواره به دنبال ایجاد چالش در جامعه اسلامی بود، اظهار کرد: در دوران های بعدی در تاریخ معاصر دشمنان با چه شگردهایی فتنه آفریدند؛ در جریان نهضتت عدالتخواهی فراماسونرها، غرب مآبها توطئه کردند تا با نفوذ در بین رهبران نهضت آنها را مقابل هم قرار بدهند و آیت الله شیخ فضل الله نوری و آیت الله بهبهانی را مقابل هم قرار داده و فتنه را بوجود آوردند در آن فتنه شیخ فضل الله نوری اعدام شد و بهبهانی ترور شد و در نتیجه مشروطه انگلیسی را حاکم کردند که نتیجه آن آوردن رضاخان از اصطبل انگلیسی ها و نشاندن او بر تخت سلطنت بود.
حجت الاسلام روحانی به فتنه انگیزی در ملی شدن صنعت نفت اشاره کرد و گفت: در نهضت امام از روزی که آغاز شد فتنه گران به دنبال فتنه بودند و تلاش می کردند امام را از حرکت و خروش باز بدارند.
تاریخ نگار انقلاب اسلامی تصریح کرد: در ماجرای فیضیه در فروردین 42 که به خاک و خون کشیده شد جریان هایی اتفاق افتاد که اختلاف در مراکز روحانی بوجود بیاورند و عده ای از روحانیون گفتند که چرا ما بی جهت خودمان را به کشتن بدهیم، در مقابل توپ و تانک اعلامیه کاری نمی تواند بکند اما امام خمینی (ره) با رهبری حکیمانه آن فتنه ها را خواباند و گفت امروز تقیه حرام و اظهار حقایق واجب است.
وی خاطرنشان کرد: امام وقتی خطر صهیونیسم را گوشزد کردند باز عده ای از فتنه گران سرباز زدند و با بیان اینکه همه کفار سر و ته یک کرباسند خواستند در این موضوع تشویش ایجاد کنند اما امام آب سردی را روی دست آنها ریخت و گفت که این روش اسلام و پیامبر است.
حجت الاسلام روحانی ادامه داد: بعد از تبعید امام توطئه ادامه پیدا کرد؛ امام در مهر 44 از ترکیه به نجف اشرف تبعید شد و عوامل جاسوسی وابسته به شاه فکر کردند فرصت خوبی است که در نجف فتنه ای بوجود بیاورند و بین امام و افرادی که با امام اختلاف نظر دارند اختلاف بیندازند لذا شب نامه پخش کردند و نسبت های ناروا به امام دادند اما امام اعتنا نکرد، آنها به دنبال اختلاف داخلی در نجف بودند تا مبارزه فراموش شود اما امام بی تفاوت گذشت.
وی تاکید کرد: آیت الله رضوانی که از اعضای شورای نگهبان بودند و سال گذشته فوت کردند و آیت الله راستی کاشانی خدمت امام رفتند و گفتند که یا خودتان تکذیب کنید و یا ما جواب آنها را بدهیم؛ اما امام نگاهی کردند و گفتند دیگر فرصتی برای دفاع از خود نیست بروید از اسلام دفاع کنید و وارد این جریان نشوید و با این کار دست رد برسینه نامحرمان زدند.
این مورخ انقلاب اسلامی ادامه داد: تا روز آخر در نجف هر چه محافل ارتجاعی علیه امام سمپاشی کرد ایشان لبه انتقاد را به سمت شاه و آمریکا نشان داد و به این ترتیب مبازره را ادامه داد؛ در داخل کشور هم فتنه گران سعی کردند با شیوه هایی مثل یک روز کتاب شهید جاوید را علم کردن، یک روز حسینیه ارشاد شریعتی، یک روز مهدی هاشمی و .. و از این راه به دنبال اختلاف بین یاران امام بودند اما امام با رهبری حکمیانه اجازه ورود این اختلافات را در ایران نداد.
رئیس بنیاد تاریخ پژوهی انقلاب اسلامی با بیان اینکه در سال 48 امام طرح حکومت اسلامی را داد، اذعان کرد: بعد از این خبر دو جریان در نجف برای فتنه انگیزی مهیا شدند. یک جریان جار و جنجال راه انداختند که یک عده حزب حکومتی راه انداختند و خواستند با سر و صدا از آب گل آلود ماهی بگیرند که امام نصیحت کردند و نگذاشتند پیروان دچار لغزش شوند.
وی اظهارداشت: پس از انقلاب دیدیم با چه توطئه ها و فتنه هایی خواستند انقلاب را از مسیر اصلی اش منحرف کنند؛ روزی تجزیه آذربایجان و خوزستان و کردستان را مطرح کردند و روزی گنبد و نقده رابه آتش و خون کشیدند.
حجت الاسلام روحانی به جریان شریعتمداری اشاره کرد که با آن فجایع که در 14 دی در قم با حضور دشمنان و عناصر مرموز کومله، توده ای، منافق و سلطنت طلب زیر دفاع از شریعتمداری به قم آمدند و به امام توهین کرده و صاحب مغازه ها را می زدند و بلافاصله امام دستور دادند که اعلام کنند کسی در این قضیه دخالت نکند و حرفی نزند و اجازه ندادند قم به شهر خون تبدیل و برادر کشی شود حتی به خانه امام حمله کردند و درش را سنگ زدند اما امام این فتنه را نیز خواباند.
وی گفت: به دنبال آن فتنه بنی صدر در 14 اسفند رخ داد و هواداران وی و منافقین به جان حزب اللهی ها افتادند و سعی کردند با جنایت ها و تجاوزها آتش فتنه را شعله ور کنند اما بیداری ملت و شجاعت امام توطئه را از بین برد؛ همچنین در خرداد 60 با تیغ موکت بری به خیابان ها ریختند و هر کس چهره حزب اللهی داشت فجیعانه عضوی از بدن را می بریدند و فکر می کردند راه امام را به بن بست رسانده اند.
این مورخ انقلاب اسلامی با اشاره به فتنه های مهدی هاشمی در فلاورجان که برای سد راه انقلاب بود، گفت: از همه خطرناکتر فتنه شیخ حسینعلی منتظری بود که امام با قدرت ایمانی خود چشم فتنه را در آورد و اگر امام با آن تواضع و پرهیزگاری فتنه را نمی خواباند معلوم نبود انقلاب به چه سویی می رفت.
وی اذعان داشت: دشمن بعد از اینکه از این فتنه ها راه بجایی نبرد سعی کرد از کانال خودی ها وارد شود و احساس کرد برای مبارزه با انقلاب از خودی ها استفاده کند، کسانی که ایمان به انقلاب ندارند و یا خودشان را از همه انقلابی تر می دانند و یا آنهایی که امام را قبول ندارند و امام را به درستی نمی شناسند و کسانی که قدرت چشم آنها را کور کرده است.
حجت الاسلام روحانی تاکید کرد: در طول تاریخ 200 سال گذشته استکبار و عواملش سعی کردند از طریق تهاجم فرهنگی کشور ما رابه سقوط برسانند و اسلام را از صحنه بیرون کنند اما به یک نکته رسیدند که این عناصر روشنفکر که سر در آخور بیگانه دارند با این چند تا روزنامه نمی توانند ملت را از مسیر بیرون کنند چون نه آنها زبان ملت را نمی فهمند و نه آنها زبان مردم را و لذا دشمن به این نتیجه رسید که تهاجم فرهنگی را از خودی ها شروع کند که در میان مردم مقبولیت و نفوذ دارند.
این تاریخ شناس معاصر به این نکته اشاره کرد: کسانی حرف های بیگانگان را تکرار کردند که برای ملت ما شگفت آور بود؛ زمانی منتظری گفت ما در دنیا منزوی شدیم چرا مرگ بر آمریکا بگوییم در حالی که او از تریبون نماز جمعه به امیران خلیج فارس اعلام جنگ داد که شما از محمد رضا پهلوی که قدرتمندتر نیستید بدانید شما را سرنگون خواهیم کرد، خودش از صدور انقلاب می گفت و نهضت های آزادیبخش دفاع می کرد اما وقتی از مسیر منحرف شد و منافقین در دستگاه وی نفوذ کردند یک باره گفت ما اشتباه کردیم برای صدور انقلاب و مرگ بر امریکا گفتیم اما ملت جواب این پشیمانی را داد و دست رد بر سینه وی زد.
حجت الاسلام روحانی ادامه داد: در مراحل بعد کسانی آمدند که انتظار نبود اینها راه امام گم کنند یا به بیراهه بروند؛ هاشمی در دوران ریاست جمهوری در نمازجمعه می گفت: چرا نیروهای حزب اللهی باید تنشان بوی عرق بدهد، چرا تجمل، رفاه نداشته باشیم که البته این سخنان سفسطه بود چرا که امام گفته بود ساده زیستی یعنی سعی کنید از تجمل گرایی و مصرف گرایی دوری کنید اگر می خواهید مستقل باشید و دست گدایی در مقابل بیگانگان دراز نکنید؛ پول نفت را ندهید عروسک وارد کنید اما در آن مقطع آقای هاشمی با بیان این جملات سعی کردند ملت را به سمت تجمل گرایی سوق بدهند که خواسته دشمن بود انها می خواستتند ما مصرف گرا باشیم مثل عربستان عیاشی کنیم.
پایان پیام/
نظر شما