استقبال از ورود دولت به مبارزه با مفاسد اقتصادی

خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام اژه ای گفت: از اینکه دولت برای مبارزه با مفاسد اقتصادی وارد شود استقبال می‌کنیم؛ این خوب است که برای مبارزه با مفاسد اقتصادی همه دستگاه‌ها وارد شوند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه ای، سخنگوی قوه قضائیه در بازدید از پلیس آگاهی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوال خبرنگاری که درباره اظهارات امروز علی مطهری مبنی بر اینکه قوه قضاییه پس از گذشت چهار سال هنوز از فتنه صحبت می‌کند اما نتوانسته است با برخی دانه درشت‌ ها برخورد کند، افزود: نه تنها قوه قضاییه بلکه همه مردم نظرشان این است که افرادی که در سال 88 آن فتنه بزرگ را برپا کردند، گناهشان نابخشودنی است. اگر تاکنون نظام به آنها لطف کرده و مجازات شان نکرده است، نباید اینگونه برداشت کرد که گناه این افراد کوچک بوده است.

دادستان کل کشور با بیان اینکه گناه این افراد بسیار بزرگ بوده است گفت : این افراد اموال عمومی و مردم را به آتش کشیدند و حیثیت و اعتبار جمهوری اسلامی را خدشه‌ دار و به پایگاه بسیج حمله کردند. آنها دروغ ها و افتراهای بزرگی به مردم و نظام بستند و به رای مردم که موجب شیرینی کام مردم و تقویت نظام می شد ، جفا کردند و اینها فراموش شدنی نیستند.

محسنی اژه ای گفت: این چیزی نیست که فراموش شود و اگر کسی می خواهد آن را یک سوء تفاهم و مسئله کوچک بشمرد ، تغافل می‌کند در غیر این صورت این چیزی نیست که کسی بتواند آن را مسئله کوچک بشمارد. این تنها نظر قوه قضاییه نیست بلکه نظر همه مردمی است که در 9 دی شرکت کردند.

دادستان کل کشور همچنین سالگرد 9 دی را یک روز ماندگار در تاریخ کشورمان دانست و گفت: سالگرد 9 دی با حضور مردم رقم خورد ، در چنین روزی یک توطئه عظیم استکبار جهانی و فتنه گران داخلی خنثی شد .

استقبال از ورود دولت به مبارزه با مفاسد اقتصادی

محسنی اژه‌ای در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره ابلاغ روز گذشته رئیس جمهور به آقای جهانگیری برای شناسائی ویژه‌خواران و مجازات آن‌ها و اینکه آیا قرار است مسئولیت رسیدگی به پرونده‌های مفاسد و مجازات‌ مفسدان به دولت واگذار شود گفت: از ورود دولت برای مبارزه بامفاسد اقتصادی استقبال می‌کنیم.

وی افزود: قوه قضائیه از سالیان گذشته نسبت به این قضیه جدی بوده و بخشی از مشکلات آن در پیگیری برخی پرونده‌های دولتی بوده است که امیدواریم با همین دستور این موانع رفع شود.

دادستان کل کشور گفت: مجازات در این خصوص به طور طبیعی در اختیار قوه قضائیه است و شاید برخی از تعابیری که شده است منظور این نبوده است که خودشان مستقیما وارد عمل شوند و مجازات کنند، شاید منظورشان این بوده است که پیگیری کنند تا مفسدان مجازات شوند؛ بنابراین مجازات طبیعی است که توسط قوه قضائیه انجام شود.

محسنی اژه‌ای همچنین در پاسخ به سوال دیگری درباره پرونده مفسدان بدهکار بانکی و تعامل این افراد با بانک‌ها گفت: این سخنان کلی است و امیدواریم با این اقدام ریاست جمهوری که آن را بسیار مبارک می‌دانیم و از آن استقبال می‌کنیم، ان‌شاءالله با همکاری قوه قضائیه با همه کسانی که از طریق غیرقانونی توانسته‌اند اموالی را تصاحب کنند و یا در صدد تصاحب آن هستند مبارزه کنیم و نگذاریم هیچ گونه ویژه‌خواری‌ به وجود بیاید.

رئیس‌جمهور به اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، دستور داده است تا" اقدامات لازم برای شناسایی و مجازات کسانی که با تبانی و سوء‌استفاده از امتیازات خاص، زمینه ویژه‌خواری و درآمدهای غیرموجه را فراهم کرده‌اند، در اولویت کار قرار گیرد".

پایان پیام/


 

 

کد خبر 327956

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha