به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، دبیر کمیته همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه علمیه استان در گردهمایی مشترک ائمه جمعه، رؤسای آموزش و پرورش و حوزه های علمیه که امروز(1اردیبهشت)برگزار شد، در سخنانی با اشاره به حدیثی از پیامبر(ص)و حضرت زهرا(س) گفت: موحد کامل کسی است که در مرحله اندیشیدن و تفکر و نیز در مرحله زیستن و زندگی موحد باشد و نیز تا توحید نظری به مرحله عمل نرسد و در مرحله زیستن تحقق پیدا نکند، توحید واقعی و حقیقی نیست.
حجت الاسلام علی مختارآبادی گفت: برای همین است که امام صادق(ع)به یکی از شاگردانش که برای امر مهم تبلیغ عزیمت کرد، فرمود: به مردم بگو آنگونه زندگی کنند که وقت مردن و زمانی که سر از قبر برمی دارند، بتوانند کلمه توحید را بر زبان جاری کنند.
وی همچنین با استفاده از این احادیث، جایگاه علما و دانشمندان دین و مرزبانان عقیدتی را در قیامت ویژه و اختصاصی خواند که خلعت های کرامت و خلعت هایی از نور بر تن دارند.
دبیر کمیته همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه علمیه استان کرمان خاطرنشان کرد: اما همه این جایگاه و تکریم به اندازه کثرت دانش مطالعه و تحقیق و به اندازه جدیت و تلاش و ارشاد بندگان خداست.
وی افزود: با این مقدمه جایگاه علم و دانش در حوزه آموزش و پرورش و حوزه های علمیه و نیز جایگاه معلمان و مربیان، ائمه جمعه و جماعات در جدیت ایشان در ارشاد بندگان خدا روشن است.
مختارآبادی با تأکید بر اینکه امروز با عنایت به گستردگی علوم و فنون و نیز گسترش مبارزه با خدا و ادیان و ارزش ها و جنگ نرم دشمنان، بیش از پیش نیاز به ساختن انسان های متدین و دین باور داریم؛ بیان داشت: علم اگر سکولار باشد نمی تواند دانش آموز و دانشجوی متدین تربیت کند.
وی ادامه داد: علم وقتی اسلامی می شود که خلقت شناسی به جای طبیعت شناسی بنشیند؛ در حالیکه علومی موجود در دانشگاهها و آموزش و پرورش، علم مرده است.
این مسئول در خطاب به روحاینون و فرهنگیتان حاضر در جلسه گفت: این هنر شماست که در کالبد لاشه مرده علم بدمید و آنرا زنده کنید زیرا علم باید انسان تربیت کند.
وی از همکاری های آموزش و پرورش و حوزه های علمیه به عنوان پدیده ای مقدس یاد کرد که طی مدتی کوتاه، آثار و برکات فراوانی به دنبال داشته است.
دبیر کمیته همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه علمیه استان کرمان بکارگیری و اعزام حدود 500 نفر از روحانوین خواهر و برادر به مدارس استان در قالب طرح مشاوران مذهبی را زا جمله این برکات خواند و اعلام کرد: در سفر سوم رئیس جمهور در راستای برنامه های فرهنگی این طرح به مدت 5 سال مصوب شد و اعتبار خوبی برای آن به تصویب رسیده است.
وی همکاری ائمه جمعه با اموزش و پرورش برای تنویر افکار عمومی و پاسخگویی به سئوالات دینی،اعزام 14 هزار و 980 نفر از دانش آموزان به اردوی راهیان نور در پایان سال 89 و اغاز سال جدید، تعامل ارزنده آموزش و پرورش با حوزه علمیه، نشست های تخصصی دبیران کمیته در مرکز و مناطق استان، جذب 30 روحانی به صورت رسمی در مدارس و درخواست ردیف استخدام 25 نفر از وزارتخانه و تهیه خانه و مرکزی مجهز در قم برای تربیت مبلغان بومی و اعزام انها در مقاطع مختلف به مدارس را از دیگر نتایج حاصل از همکاری حوزه و آموزش و پرورش برشمرد.
وی در پایان پیشنهاد داد تا این گردهمایی ها حداقل دو روزه باشد تا یک روز آن به عنوان کارگروه های تخصصی برگزار شود؛ضمن آنکه مقوله همکاری های حوزه و آموزش و پرورش بیش از پیش جدی گرفته شود.
پایان پیام/
نظر شما