محمود گلابدره ای پیشرو ادبیات انقلاب و ادبیات مهاجرت است

خبرگزاری شبستان :علی خلیلی محمود گلابدره ای را پیشرو ادبیات انقلاب و ادبیات مهاجرت دانست وگفت: به هیچ وجه اجازه نمی دهم به بهانه های مختلف آثار گلابدره ای منتشر نشود.

علی خلیلی وصی ادبی مرحوم گلابدره ای با بیان اینکه تا سه سال قبل از فوت مرحوم گلابدره ای مالکیت ادبی هیچ یک از آثار او در دست وی نبود به خبرنگار کتاب وادبیات شبستان ، گفت: درزمان یاد شده مالکیت هر یک از آثار گلابدره ای دردست یک ناشر بود وحتی مالکیت برخی از آثاردردست چند ناشرقرارداشت که این مهم برای نویسنده مشکلات فراوانی را به وجود آورده بود.


وی درادامه افزود:درحال حاضر مشکل مالکیت بیش از 95 درصد از آثار گلابده ای برطرف شده و کتاب لحظه های انقلاب او نیز تا کنون به چاپ سوم رسیده است.


وی با بیان اینکه گلابدره ای درزمان حیات همواره دغدغه انقلاب را داشته است، گفت: این مسئله در آثار گلابدره ای مانند کتاب لحظه های انقلاب او به خوبی قابل مشاهده است. اما همواره از سوی افراد خودی دفع می شد چنانکه حتی برخی از دوستان هنرمند ما که به دیداررهبر انقلاب می رفتند پیرمرد را قال می زنند و او را با خود نمی بردند. درمقابل همواره نیروهای معاند نظام سعی درجذب اوداشتند که گلابدره ای به هیچ وجه با این موضوع کنار نمی آمد ومتاسفانه این بی توجهی و نامهربانی نیروهای خودی حتی بعد از مرگ مرحوم گلابدره ای نیز ادامه دارد.


 خلیلی درادامه با بیان اینکه مهم ترین دغدغه گلابدره ای مردم ورهبری است وعنوان کرد:محمود گلابدره ای بعد از نوشتن کتاب لحظه های انقلاب کتاب «دال» را نوشت که یکباردرسال 65 منتشرمی شود و گلابدره ای در 17 فروردین سال 91 تصمیم می گیرد یک فصل بر این اثراضافه کند وکه بعد از اضافه شدن این فصل کتاب به کما می رود ودوماه بعد هم درمی گذرد.


وی اضافه کرد:گلابدره ای در فصلی که به کتاب دال می افزاید درباره فقروعسروحرجی که به آن گرفتاراست حرف می زند و در نهایت این فقر وفلاکت را به رفاه در خارج از کشور ترجیح می دهد واز این بابت اظهاررضایت می کند.


 وصی ادبی گلابدره ای درادامه  وی را پیشتازادبیات انقلاب و ادبیات مهاجرت دانست و گفت: برخی نمی خواهند و دوست ندارند که گلابدره ای پیشتاز و پیشرو ادبیات انقلاب و مهاجرت باشد. اما آثار گلابدره ای شاهدی بر این ادعا است که او در این زمینه پیشتاز است و کسی نمی تواند این مسئله را انکار کند.


وی خاطر نشان کرد: ضمن تشکر از تلاش های بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان برای چاپ و انتشار کتاب لحظه های انقلاب و تشکر از آقای محمد حسنی برای انتشار این اثر نمی توانم از حق قانونی کتاب دال که من آن را جلد دوم لحظه های انقلاب می دانم بگذرم ودراین باره ازکوتاهی این بنیاد برای انتشار دال که بدون هیچ علتی و به بهانه هایی چون عدم بودجه لازم صورت می گیرد نهایت گلایه مندی را دارم و در این زمنیه بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان برای عمل نکردن به تعهداتش اخطار قانونی دریافت کرده است.


 خلیلی با بیان اینکه برخی پیگری های او را درباره آثار گلابدره ای بخاطر پول و سود مالی می دانند و اظهار کرد: از فروردین سال 92 به بعد میزان درآمد روزانه گلابدره ای روزی 970 تومان بوده است که اگراو زنده بود و شرایط اقتصای نیز به همین منوال ادامه داشت درآمد وی کفاف خرید سیگار بهمن کوتاه او را هم نمی داد.


وی درپایان گفت:اجازه نمی دهم ناشر به بهانه های گوناگون ازاجرای تعهداتش مبنی برانتشار کتاب دال سرباز زند و در این زمینه ازهیچ گونه تلاشی کوتاهی نخواهم کرد زیرا گلابدره ای را پیشروادبیات انقلاب وادبیات مهاجرت می دانم وآثارش مبین این مسئله است.
پایان پیام/
 

کد خبر 327478

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha