افزایش سن امید به زندگی در قزوین طی 5 سال آینده

خبرگزاری شبستان: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت: با توجه به اقدامات در دست اجرا سعی می کنیم بین سه تا پنج سال آینده سن امید به زندگی در این استان یک سال افزایش یابد.

سید سعید اسکویی در گفتگو با خبرنگار شبستان بیان کرد: سلامتی در طول عمر افراد و افزایش سن امید به زندگی نقش مهمی دارد و یکی از عوامل و اثرگذار در ارتقای سلامتی افراد، نوع تغذیه است از این رو باید این موضوع بسیار مورد توجه قرار گیرد.
 

وی ادامه داد: یکی از مهمترین عوامل مرگ و میر در کشور و استان ما، بیماری های قلبی و عروقی است که نوع تغذیه در بروز این بیماری موثر است بنابراین باید تغذیه در خانواده ها اصلاح شده و شیوه زندگی مردم تغییر کند.
 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین با اشاره به سن امید به زندگی در کشور و استان قزوین اضافه کرد: سن امید به زندگی یکی از شاخصه های مهم توسعه در هر کشوری محسوب می شود زیرا عوامل اثرگذار در این موضوع بسیار مهم هستند و این موارد نشان دهنده توسعه و پیشرفت یک کشور و شیوه زندگی مردم است.
 

وی عنوان کرد: با ارتقای سلامت شاهد هستیم سن امید به زندگی در خانم ها 74 سال و در آقایان 72 سال است و باید این میزان را افزایش دهیم و کشور ما نیز این زمینه و توان را دارد و می توانیم سن امید به زندگی را در کشور ارتقا دهیم و این مهم نیازمند فکر و برنامه ریزی جدید است.
 

اسکویی اعلام کرد: تحقق این امر نیازمند همکاری همه دستگاه های اجرایی است و دانشگاه علوم پزشکی نیز در این راستا برنامه دارد به طوری که با ورود ما به محلات و تغییر جهت در برنامه این هدف دست یافتنی است.
 

وی خاطرنشان کرد: ما سعی می کنیم بین سه تا پنج سال آینده بتوانیم سن امید به زندگی را یک سال دیگر در استان افزیش دهیم و این امر سرمایه ای است که به استان بازمی گردد و هر سالی که به سن امید به زندگی اضافه شود یک سرمایه است.
 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین یادآور شد: این امر نیازمند برنامه ریزی است که امیدواریم با تلاش همه جانبه دستگاه های اجرایی و همکاری خود مردم این مهم محقق شود.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 327408

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha