به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، قنبر موسینژاد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان، ظهر امروز ( 5 دی) در جمع کارکنان حوزه توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان، اظهار کرد: امسال با جمعآوری بیش از 122 میلیارد ریال زکات موفق به تحقق 154 درصد برنامهها در این حوزه شدهایم.
وی با اشاره به جمعآوری 52 میلیارد ریال زکات مالالتجاره و 30 میلیارد ریال زکات غلات، گفت: 18 میلیارد ریال زکات فطریه و 17 میلیارد ریال سایر اموال مشمول زکات در استان جمعآوری شده است که با جمعآوری این میزان زکات در مجموع 154 درصد زکات پیشبینی شده در استان محقق شده است.
مدیرکل کمیته امداد کردستان افزود: هدفگذاری امسال در زمینه جمعآوری زکات در استان جمعآوری 100 میلیارد ریال بود که خوشبختانه با تلاش همکاران و فعالان این عرصه بیش از 122 میلیارد ریال زکات جمعآوری و مدیریت شده است.
موسینژاد بیان کرد: این میزان زکات در بیش از 700 روستا و 20 شهر جمعآوری و با مدیریت صحیح شورای زکات زیر نظر معتمدین مردم و هیئت امنای مساجد هزینه شده است.
وی از اجرای 700 پروژه محرومیتزدایی از ابتدای فعالیت شورای زکات استان کردستان خبر داد و گفت: در حال حاضر نیز بیش از 250 پروژه از محل هزینهکرد زکات در استان در حال اجرا و یا به مرحله اتمام رسیده است.
موسینژاد با بیان اینکه پرداخت زکات موجب رشد جامعه میشود، تصریح کرد: در سالهای اخیر کردستان یکی از استانهای موفق در امر جمعآوری زکات بود است و کسب رتبههای برتر در زمینه پرداخت زکات در سطح کشور ناشی از تلاش شبانه روزی همکاران و هدایتگریهای جامعه روحانیون استان بوده است.
وی با بیان اینکه این میزان زکات جمعآوری شده تنها درصد از کل زکاتی است که باید از سوی مردم پرداخت شود، اذعان کرد: اگر همه مردم به تکلیف شرعی خود در این حوزه عمل کنند، هیچ فقیری در جامعه باقی نخواهد ماند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان در ادامه به نقش نیروی انسانی در پیشبرد اهداف هر سازمان و نهادی اشاره کرد و افزود: اهداف سازمان در گرو اهداف منابع انسانی و اهداف منابع انسانی در گرو اهداف سازمان است.
به گفته موسینژاد، خدمت صادقانه و تلاش در راستای رفع مشکلات و دغدغههای نیازمندان به عنوان جامعه هدف این نهاد شکرانه نعمتی است که خداوند در اختیار ما گذاشته است.
وی از حوزه مشارکتهای مردمی کمیته امداد به عنوان پل ارتباطی بین مردم، خیرین و جامعه زیرپوشش این نهاد نام برد و افزود: توسعه مشارکتهای مردمی به منظور ارائه خدمات هرچه بیشتر به مردم مهمترین رسالت این حوزه است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی کردستان افزود: برنامهریزی و شفافسازی در مورد عملکرد به منظور افزایش اعتماد جامعه و توسعه مشارکتهای مردمی از جمله مسائلی است که باید از سوی فعالین این حوزه مورد توجه قرار گیرد.
موسینژاد، ایجاد بانک اطلاعاتی از خیرین استان و همچنین تدوین نقشه راه به منظور توسعه بیش از پیش مشارکتهای مردمی در استان تاکید کرد و گفت: با توجه به ظرفیتهای موجود در استان میتوانیم با تعریف برنامهای درست زمینه را برای توسعه مشارکت افراد خیر و توانمندسازی جامعه هدف فراهم سازیم.
وی با تقدیر از تلاشهای حوزه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان، اظهار کرد: طی چند سال اخیر تلاش مضاعفی از سوی کارکنان این حوزه در راستای ترویج فرهنگ اسلامی صورت گرفته که جای تقدیر دارد.
پایان پیام/
نظر شما