به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، محمدرضا جعفری، معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های مساجد کشور در جمع کارکنان دبیرخانه مساجد مازندران، اظهار داشت: هر سال دبیرخانه کانون های مساجد استان ها در دو نوبت بازرسی می شوند که این بازرسی ها صرفنا جهت خداقوت به همکاران مسجدی و ارائه راهکارها برای پیشبرد اهداف ستادعالی کانون های مساجد در استانها انجام می شود.
وی وضعیت دبیرخانه کانون های مساجد در مازندران را مطلوب ارزیابی کرد گفت: در بازدیدهای انجام شده تا کنون مشکل خاصی نبوده و خوشبختانه دبیرخانه کانون های مساجد این استان با درایت مسئول دبیرخانه و کارکنان روند مطلوب برای تقویت کانون های مساجد در بطن مساجد را در دستور دارد.
جعفری با بیان اینکه نقاط ضعف بعد از روند بازرسی باید به قوت تبدیل شود، افزود: خدمت به مسجد را افتخار بدانید و کار در دبیرخانه مساجد را با نگاه شغل نسنجید بلکه با نگاه خادمی خادمین مساجد فعالیت کنید.
وی با بیان اینکه در ابتدای هرسال پیمان نامه با استانها بسته می شود، تصریح کرد: در طی روند اجرایی این پیمان نامه در استانها کار کارشناسی صورت می گیرد و مسئله شناسی می کنیم و اسناد فرا دستی را بازیابی می نمائیم.
جعفری ادامه داد: نگاه مقام معظم رهبری را در فعالیت های فرهنگی و مسجدی در نظر می گیریم و به عنوان نمونه تحقق شعار سال "حماسه سیاسی-حماسه اقتصادی" را در سرلوحه امور قرار می دهیم .
وی به نقش اثرگذار کانون های مساجد برای خلق حماسه سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: کانون های مساجد باید برای تحقق حماسه اقتصادی نیز برنامه داشته باشند.
جعفری با بیان اینکه اگر سبک زندگی ها اصلاح نشود و اسراف در زندگی های باشد حماسه اقتصادی محقق نخواهد شد، افزود: در اجرای تفاهم نامه ستادعالی با دبیرخانه در استانها باید بند بند آن را به مانند قل هووالله ... از حفظ بود تا درست و با دقت انجام شود.
وی با بیان اینکه مازندران از لحاظ کانون های فرهنگی و هنری در جایگاه خوبی قرار دارد، خاطرنشان شد: بسیاری از کانون های مساجد در این استان از لحاظ ظرفیت ها و زیرساخت ها قابل تحسین و الگو برای سراسر کشور می باشند.
جعفری با تاکید اینکه دبیرخانه در استان باید برای 5سال آینده برنامه داشته باشد، عنوان کرد: باید ارتباط و همراهی با کانون ها برای تقویت آموزه های دینی مدنظر باشد.
وی با اشاره به اینکه درآمدزایی در حوزه فرهنگ باید با مشارکت مردمی همراه باشد، گفت: در اجرای برنامه ها فقط به سرانه اختصاصی از سوی ستادعالی اکتفا نکنید و در جذب مشارکت های مردمی تلاش نمائید.
جعفری با تاکید بر اینکه مسئولین غیر از ستاد عالی باید از خروجی کار در دبیرخانه کانون های مساجد مطلع باشند، افزود: استاندار، فرمانداری ها، امامان جمعه در سطح استان، نماینده ولی فقیه، نمایندگان مجلس خبرگان رهبری و نمایندگان مجلس شورای اسلامی را با فعالیت های دبیرخانه آشنا نمائید.
وی با بیان اینکه کارکنان دبیرخانه باید در بحث هویت دادن به کانون ها فعال باشند، گفت: مستند سازی در برنامه ها به همراه ارزشیابی از اجرای برنامه مدنظر ستادعالی است.
جعفری خاطرنشان شد: مراجعه کانون های مساجد به دبیرخانه نباید صرف دریافت مطالبات و تجهیزات باشد بلکه باید برای کسب اطلاعات و مطالعه انجام شود یعنی برای دریافت طرح و ایده برای انجام بهتر فعالیت های کانون به دبیرخانه مراجعه نمایند.
محمد فوقی، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران نیز در این جلسه با تشکر از حضور گروه اعزامی ستاد عالی کانون های مساجد کشور در این استان، گزارشی از حوزه های مختلف دبیرخانه ارائه کرد و عملکرد کلیه بخش های این دبیرخانه را مثبت ارزیابی کرد.
وی گفت: بازید دبیرخانه توسط بازرسان ستاد عالی کشور برای مچ گیری نیست و برای اصلاح امور صورت می گیرد.
فوقی، با اشاره به فعالیت 830 کانون فرهنگی هنری در مساجد این استان گفت: سعی ما و همکاران دبیرخانه انجام فعالیت های کانون های مساجد بر طبق برنامه های پیش بینی شده از سوی ستاد عالی می باشد.
گفتنی است؛ در ادامه این جلسه هر کدام از همکاران در بخش های مختلف گزارشی از روند فعالیت حوزه خود ارائه کردند و مسائل و مشکلات کاری خود را با نماینده ستاد عالی در میان گذاشتند.
پایان پیام/
نظر شما