اسماعیل هاشمی امامی، معاون سوادآموزی اداره کل آموزش وپرورش گلستان، درگفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: توانایی هر جامعه به داشتن افراد با سواد است تا بتواند برنامه حاکمیت را درک کند.
وی افزود: آمار باسوادی در زمان قبل از انقلاب اسلامی حدود 60 درصد بود که در حال حاضر بالای 87 درصد در کل گروه های سنی از شش سال به بالا باسواد هستند.
هاشمی امامی با اشاره به ماموریت نهضت سوادآموزی اظهارداشت: نهضت سوادآموزی ماموریت دارد تا در کنار سازمان آموزش وپرورش برای افرادی که به هردلیل نتوانسته اند تحصیل کنند و باز مانده و اکنون بی سواد هستند، برنامه داشته باشد.
وی با اشاره به ریشه کنی بی سوادی در جامعه یادآورشد: قسمتی از مسئولیت را آموزش وپرورش به صورت مدارس بزرگسالان و قسمتی را نهضت سوادآموزی برعهده گرفته است که برای گروه سنی 10تا 49 سال ماموریت دارد تا پایان برنامه پنجم توسعه این گروه سنی باسواد شوند.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش وپرورش گلستان با بیان اینکه آموزش باید اتفاق افتد، تصریح کرد: آموزش دهندگان باید گروه هدف خود را بشناسند و این امر از طریق دست یابی به آمار اسمی بی سودان که در سرشماری سال های مختلف در اختیار دستگاه های متولی قرار دارد، امکانپذیر است.
وی خاطرنشان کرد: براساس مصوبه 595 شورای عالی انقلاب فرهنگی تحت پوشش موسسات حقیقی و حقوقی در امر سواد آموزی تعداد کسانی که در حال حاضر با نهضت سواد آموزی به عنوان آموزش دهنده همکاری دارند هزار یکصد و20نفر است که در نیمه های مختلف فعالیت می کنند.
هاشمی امامی، بسیج سازندگی، کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان امور زندان هاو موسسه های خصوصی و غیر دولتی را از دستگاه ها وموسساتی دانست که با نهضت سوادآموزی همکاری دارند و گفت: برابر مصوبه هیئت وزیران 29 دستگاه دولتی دیگر در جهت شناسایی جذب، تبلیغ و ترویج و همچنین آموزش با نهضت سوادآموزی همکاری دارند.
وی افزود: از سال 89 تا 92 تعداد 45 هزار و 274 نفر تحت پوشش سواد آموزی قرار گرفتند که از این تعداد تا پایان نیمه دوم سال گذشته 31 هزار 472 نفر موفق به قبولی شدند.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش وپرورش گلستان خاطرنشان کرد: از 45 هزار و 274 نفر، تعداد 24 هزار و 950 نفر از افراد بی سواد مطلق بودند که تحت پوشش قرار گرفته و 16 هزار و888 نفر قبول شدند.
پایان پیام/
نظر شما