یک انگ یادگاری بهای بی بندوباری!

خبرگزاری شبستان:دردی خاموش در وجود دارند و انگی بر پیشانی! علیرغم اینکه هر بیمار حس ترحم جامعه را برمی انگیزد اما برای این درد فقط تاسف می خورد و آن را نتیجه بی اخلاقی می داند...

به گزارش خبرنگار شبستان، روزگاری مردم از طاعون و جذامی اعراض می کردند و سوزاندن و ترد شدن در انتظار مبتلایان این بیماری ها بود،بیمارانی که مرگ تنها راهی بود که برای رهایی می پیمودند.

 

ده ها سال از آن روزگار گذشت و کم و بیش ،دیگر خبری از بیماری های کشنده واگیردار خبری نیست، اما امروز بشر با بیماری واگیر خاموشی دست و پنجه نرم می کند که نه تنها مصونیت، بلکه تشخیص و درمان دشوارتری دارد.

 

روبان قرمز نشانه ای که خط قرمزی برای داشتن یک زندگی عادی است. تاکنون بیش از 27 هزار نفر مبتلا به ایدز در کشور شناسایی شده اند، اما با در نظر گرفتن اینکه بیماری ایدز دارای علامت خاصی نیست و مبتلایان سال های سال می توانند به زندگی خود ادامه دهند احتمالا میزان مبتلایان چند برابر آمار اعلام شده است و بعضی حتی میزان مبتلایان در کشور را بیش از 100 هزار نفر اعلام تخمین می زنند.

 

در حالی که اولین موج ایدز در کشور بدنبال تزریق خون آلوده بوجود آمد،اما میزان مبتلایان به این بیماری در اثر تزریق با سرنگ های مشترک توسط معتادان بسیار بیشتر از موج اول بود.

 

پس از اطلاع رسانی و اقدامات صورت گرفته در این حوزه موج سوم ایدز در کشور کانون توجه را به خود جلب کرد،رفتارهای پرخطر و روابط جنسی ناایمن 33.2 عامل ابتلا به ایدز است که از این میان 32.5 درصد مردان و 67.5 درصد را زنان تشکیل می‌دهند.

 

این آمار نشان از بی بندو باری هایی است که با مصرف محرک های صنعتی که نوعی لجام گسیختگی جنسی را در مصرف کنندگان پدید می آورد،افزایش یافته است.

 

اعلام چنین آماری در جامعه اسلامی آن هم با آمار ابتلا رو به افزایش در زنان نه تنها زنگ خطرها را به صدا درآورده بلکه لزوم اطلاع رسانی را ضرورت بخشیده است.

چنانچه در تمام آموزه های دینی بر خویشتن داری و پاکدامنی تاکید و توجه بیشتری شده است.


و در بسیاری از آیات قرآن کریم همچون آیه 5 سوره مائده که می فرماید: "امروز چیزهاى پاکیزه براى شما حلال شده و طعام کسانى که اهل کتابند براى شما حلال و طعام شما براى آنان حلال است و [بر شما حلال است ازدواج با] زنان پاکدامن از مسلمان و زنان پاکدامن از کسانى که پیش از شما کتاب [آسمانى] به آنان داده شده به شرط آنکه مهرهایشان را به ایشان بدهید در حالى که خود پاکدامن باشید نه زناکار و نه آنکه زنان را در پنهانى دوست‏خود بگیرید و هر کس در ایمان خود شک کند قطعا عملش تباه شده و در آخرت از زیانکاران است "و یا در سوره الاسراء می فرماید"و به زنا نزدیک مشوید چرا که آن همواره زشت و بد راهى است"

 

وجود چنین آماری در مورد ابتلا به بیماری ایدز یک حقیقت را نشان می دهد ؛آن هم بی بندوباری عده ای لجام گسیخته که با رفتارهای خود علیرغم آسیب رساندن به خود و تحمیل هزینه های هنگفت بر بیت المال باعث تحت تاثیر قرار دادن زندگی و سلامتی افراد خانواده نیز می شوند.


اینجاست که اهمیت پایبندی به اصول اخلاقی مشخص می شود، اخلاقی که اسلام و قرآن همواره برآن تاکید دارد و سلامتی و سعادت را برای رهروانش به ارمغان می آورد.مسئله ای که امروزه حتی مورد توجه دولت مردان است و جامعه شناسان و متخصصان حوزه های اجتماعی نسبت به افول پایبندی به اخلاق هشدار می دهند و افزایش وسایل ارتباط جمعی و شبکه های ماهواره ای را درمورد آن بی تاثیر نمی دانند.

 

حال هرقدر مفاهیم متعالی دینی و اسلامی در افراد جامعه نهادینه تر و ریشه ای تر باشد مصونیت آن ها در مقابل انواع آسیب های فردی و اجتماعی بیشتر خواهد بود. یادمان باشد دین و معنویت ضربه گیری محکم و ایمن در مقابل هر لغزش و انحرافی است.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 325472

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha