به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد ، حسن رحیمپور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ظهر امروز(28آذر) در همایش نقش بسیج دانشجویی و طلاب در تحقق آرمانهای امام راحل اظهارداشت: متدینترین دانشگاه، دانشگاه ایران است چرا که ما در این حوزه اقدامات وسیعی انجام دادهایم اما کافی نبوده و باید به مسئله مبنا قراد دادن علوم دینی در عرصه های مختلف بهطور جدیتر پرداخته شود.
وی با بیان اینکه پروژه مهم حوزه و دانشگاه در عصر امروز تمدنسازی است، افزود: تمدن سازی اسلامی ایجاد نمی شود مگر اینکه حوزه و دانشگاه تمام ظرفیتهای خود را برای این مسئله به کار گیرند و هرکدام در سنگر خود قوی عمل کنند.
رحیمپور ازغدی تصریح کرد: امروز وحدت حوزه و دانشگاه بهمعنی اهداف حداقلی آن نبوده و بهمعنی صرفا کنار هم قرار گرفتن حوزه و دانشگاه نیست بلکه وحدت حوزه و دانشگاه در راستای تحقق آرمان های دینی در جامعه است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در زمانی که دانشگاه در کشور ما تاسیس شد این کار با نظارت مستشاران فرانسوی و بهویژه انگلیسی و جریانهای فراماسون صورت گرفت که هدفشان کادرسازی برای ایجاد حکومت غرب در جامعه اسلامی بود.
رحیمپور ازغدی افزود: مستشاران بهدنبال تربیت نخبگانی بودند تا سکان علم و مدیریت را در سالهای آینده بدون هیچ مبارزه تسلیحاتی به دست خود بگیرند و در واقع بهگونهای نباشد که صهیونیست و یا غرب تلاش کند که وارد جامعه شود، بلکه تفکرات صهیونیستی، غربی و آمریکایی ناخودگاه در درون نخبگان ایرانی نهادینه شود و به این وسیله مدیریت کشور به سکانداری این افراد صورت بگیرد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: در آن زمان فضای حاکم بر حوزه نیز بهگونهای بود که طلاب زندگی خود را در حوزه علمیه، خانه و بحث خلاصه میکردند و کاری با مسائل اجتماعی و سیاسی نداشتند اما وحدت حوزه و دانشگاه سبب شد تا در دل حوزه و دانشگاه تفکرات ضداستکباری بروز و ظهور کند و اقداماتی نظیر بررسی مسائل اجتماعی، مبارزه با استکبار و مکاتب انحرافی نظیر مارکسیست صورت گیرد.
وی ادامه داد: هدف از تاسیس دانشگاه در جوامع اسلامی در 100 سال گذشته توسعه و رشد علمی نبوده چرا که توسعه علمی بهمعنی قطع سلطه غرب است و بهطور مشخص مستشاران انگلیسی و فرانسوی بهدنبال چنین هدفی نبودند، حتی ما در زمان تأسیس دانشگاه در دوران رضاخان در تاریخ میخوانیم که تغییر رؤسای دانشگاه نظیر دانشگاه تهران با نظارت مستشاران انگلیسی و فرانسوی صورت میگرفت و این نشان میدهد که آنان هیچگاه بهدنبال عزت، رشد و توسعه علمی جوامع اسلامی نظیر ایران نبودهاند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اگرچه دانشگاه در دوران رضاخان با چنین اهدافی تاسیس شد اما دانشجویان و بچه مسلمانانی از دل این دانشگاه با تفکرات و مواضع ضداستکباری بروز و ظهور کردند و نطفهای در حوزه و دانشگاه بهخلاف جریان غالب منعقد شد، جریان غالب افرادی از خاندان متمول و پولدار بودند که هیچ اعتقادی به خدمت و مبارزه با استکبار نداشتند.
پایان پیام/
نظر شما