به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند، احمد اسفندیاری، امروز(31فروردین) در نخستین همایش ملی دوسالانه آسیب های اجتماعی ایران در بیرجند تصریح کرد: مصوبه مجلس و برنامه چهارم توسعه مبنی بر واگذاری تهیه و تدوین سند ملی کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی به سازمان بهزیستی واگذار کرده است.
وی اظهار کرد: در حوزه کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی تقریبا 22 سازمان و نهاد مختلف کشور ایفای نقش می کنند.
اسفند یاری افزود: مشارکت و همکاری همه دستگاه های کشور در تمام سطوح پیشگیری، اطلاع رسانی، آگاه سازی و غیره برای کاهش آسیب های اجتماعی در کشور بسیار موثر است.
وی ادامه داد: در قانون مصوب مجلس شورای اسلامی و برنامه چهارم توسعه، سازمان بهزیستی موظف شده است که سند ملی کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی را به کمک سایر سازمان ها و نهادهای کشور تهیه و تدوین کند.
سرپرست سازمان بهزیستی کشور گفت: امروز در همه استان های کشور این سند تهیه شده و در بعضی از استان ها در شورای برنامه ریزی استان نیز مصوب شده و اعتبارات لازم برای آن پیش بینی شده است.
اسفندیاری با اشاره به عوامل کنترل آسیب های اجتماعی اذعان داشت: بهره گیری از ظرفیت های غنی دین مبین اسلام، مبانی فرهنگی و ملی کشور، برنامه ریزی برای مشارکت مردمی سازمان های مردم نهاد، ارتباط متقابل با حوزه های علمیه و دانشگاه ها و هماهنگی و همکاری سازمان ها در کنترل آسیب های اجتماعی نقش به سزایی دارند.
وی ادامه داد: سازمان بهزیستی خود را ملزم می داند از تمام ظرفیت های کشور همانند استفاده از نظرات صاحب نظران، اندیشمندان،دانشگاهیان به ویژه علمای حوزه برای کاهش آسیب های اجتماعی استفاده کند.
سرپرست سازمان بهزیستی کشور گفت: مصرف گرایی اشرافی از جمله آسیب های جدی اجتماعی کشور است که تا به حال آن طور که باید به آن پرداخته نشده است.
وی اذعان کرد: مصرف گرایی اشرافی بستر ساز آسیب های اجتماعی دیگر از جمله شکاف طبقاتی، عدم خود باوری و آسیب های دیگر از این قبیل می شود.
اسفندیاری خاطرنشان کرد: هم اکنون پنج میلیون کودک در کشور واجد شرایط ورود به مهد های کودک هستند که از این میزان کمتر از یک میلیون نفر وارد مهدهای کودک شدند.
پایان پیام/
نظر شما