پژوهش؛ پایه های علمی را مستحکم می سازد

خبرگزاری شبستان: عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه مشهد با بیان اینکه پژوهش راهکار اساسی دست یافتن به دانش جدید است، گفت: پژوهش در حوزه های آموزشی پایه های علمی را مستحکم می سازد.

حجت الاسلام علی اصغر ناصحیان، عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه مشهد با اشاره به اینکه آموزش صرف در علم آموزی در جا زدن است، به خبر نگار خبر گزاری شبستان در مشهد گفت: پژوهش در حوزه های آموزشی پایه های علمی را مستحکم می سازد.


وی با اشاره به اینکه فراگیری موارد درسی و مقدماتی در مراکز علمی ضروری است، افزود: پژوهش تولید علم است و گسترش مرزهای دانش وآن چیزی که منجر به ارتقای وضعیت جامعه در عرصه های مختلف می شود مقوله تحقیق و پژوهش است.


عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه مشهد با بیان اینکه تاثیرگذاری پژوهش در تمدن کنونی دنیا و در آینده آن بسیار روشن و بدیهی است، تصریح کرد: هر چه در تاریخ بشری به زمان‌های اخیر نزدیک می‌شویم این تاثیرگذاری بیشتر می‌شود.


حجت الاسلام ناصحیان با اشاره به اینکه پژوهش رکن اصلی پیشرفت علم است، گفت: تلاش در زمینه پژوهش و آموزش، ترویج علم و پژوهش در حوزه تبلیغ در حوزه دین، پرورش مبلغان در زمینه خاطره‌نویسی، روایت‌گری جنگ و استاد قرآن لازم است.
 

وی اظهار داشت: امام صادق (ع) یک منبع اصلی در تاریخ برای معرفی و ترویج پژوهش هستند که توسط شاگردان برجسته خود، پژوهش‌های علوم تجربی را علاوه بر علوم دینی تاسیس و ترویج کرده‌اند و در حقیقت نورافشانی پژوهش مرهون آن امام معصوم (ع) است.


عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه مشهد با تاکید بر اینکه پژوهش با اخلاص نوآوری های دینی را زیاد می کند، اظهار داشت: اگر پژوهش بر مبنای ارزش های دینی و با توجه به منابع اسلامی انجام شود برکات زیادی را در جامعه به جا خواهد گذاشت.


وی  با بیان اینکه حضور پژوهش در حوزه های مختلف، منجر به اقتدار ملی است،گفت: پژوهش یعنی اینکه به عمق مطلب دست یابیم وهدف ازپژوهش طرف رفع نیازهای انسان است و امروز هرچه که به عنوان پیشرفت ازآن یاد می شود نتیجه پژوهش است.


حجت الاسلام ناصحیان خاطر نشان کرد: اگر طلاب با پژوهش آشنا شوند مسلما در امر تبلیغ نیز با تحقیق و به سبک امروزی مطالب مورد نیاز را به مخاطبان ارایه خواهند کرد.


وی با اشاره به اینکه اساتید نقش مهمی درپژوهش محور شدن طلاب دارند، تصریح کرد: اگر اساتید شیوه تدریس خود را از ارتباط یک طرفه به روشی دو طرفه که قبلا نیز در حوزه‌ها دارای سابقه بوده تغییر دهند در عمل سبب می‌شود که طلاب به سمت تحقیق پژوهش سوق داده شوند.


حجت الاسلام ناصحیان با بیان اینکه پژوهش، یکی از ضرورت های حوزه های علمیه است که باید بیش از گذشته به آن توجه شود، اظهار داشت: پژوهش خوراک تبلیغ است و اگر در تبلیغ بدون پشتوانه پژوهشی سخن بگوییم، موفقیت چندانی نخواهیم داشت.

 

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه مشهد تصرح کرد: امروزه پژوهش در حوزه بیشتر در مورد دروس حوزوی و مسایل درسی است و مسایلی همچون سبک زندگی اسلامی که مورد تاکید مقام معظم رهبری هم بوده کمتر مورد توجه قرار گرفته است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 324808

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha