به گزارش خبرگزاری شبستان ،علیرضا افخمی کارگردان و تهیه کننده تلویزیون با بیان اینکه نَفس این جشنواره بسیار زیبا است به روابط عمومی جشنواره پیامبر اعظم(ص) گفت: اما پرسش این است، هر ازگاهی فردی بیخرد در غرب به ساحت مقدس پیامبر اهانت میکند، ما بهعنوان مسلمانان واقعی در برابر این بیخردیها و اهانتها چه کاری کردهایم؟ آیا صرفاً تکفیر و تهدید به کشتن کارساز است؟ آیا نباید در مقابل هجمه فرهنگی، کار فرهنگی مثبت و سازنده ارایه نمود؟
کارگردان سریال او یک فرشته بود ادامه داد: بهنظر من عکسالعمل بهتر این است که در مقابل هجمه فرهنگی، آثاری از واقعیتها و زیباییهای فرهنگی ملّی – مذهبیمان بسازیم و به جهانیان نشان دهیم که ما چه فرهنگ و مذهب پرمحتوا و غنیای داریم. مسلماً تاثیرگذاری آثار فرهنگی بیشتر از تهدیدهای تکفیری و کشتن است. ما از معقولات دفاع میکنیم. ما باید بزرگان دینی را اول معرفی کنیم و سپس ادعا کنیم که چرا غربیان نباید به آنها اهانت کنند. وقتی آنها ائمه ما را نمیشناسند برایشان اصلاً مهم نیست که به چه کسی اهانت میکنند.
کارگردان سریال «پنج کیلومتر تا بهشت» در بخش دیگری از گفتوگوی خود با روابط عمومی با به وظیفهی سترگی که متولیان برگزاری جشنواره پیامبر اعظم(ص) بر عهده دارند، اشاره کرد و افزود: جشنواره پیامبر اعظم وظیفه سترگ تولید یا خرید اینگونه آثار را قبول کرده تا بتوانند گام موثر و مفیدی را در شناخت ائمه به جهانیان بردارد. متاسفانه تاکنون غربیان با اسلام مجهولی آشنا شدهاند نه با اسلام واقعی. چرا نباید با ساخت آثار فرهنگی به جهانیان بگوییم که اسلام با شمشیر بر جهان نفوذ نکرده، بلکه با غنای فکری و فرهنگی است که توانسته بر جان و روح جهانیان بنشیند. متاسفانه اینکه اسلام مذهب شمشیر است در اذهان جهانیان غلط مصطلحی شده است. بپذیریم که افرادی در جهان هستند که نیاز دارند واقعیتهای اسلام برای آنها روشن شود. اما همهی این حرفها وقتی معنا و جایگاه مییابد که ببینیم چه محتوایی را میخواهیم تولید کنیم؟
وی در پایان به فیلم سازان جوان توصیه کرد: توصیهای که میتوانم برای فیلمسازان جوان داشته باشم این است که با عشق و علاقهشان به این کار وارد شوند. فیلمسازان سعی کنند با الهام گرفتن از منش و رفتار و خُلق و خوی پیامبر(ص) به نوعی زبان گویایی او شوند. اگر صداقت و صمیمیت در بیان موضوع وجود داشته باشد حتی اگر از لحاظ تکنیکی فیلمساز قوی نباشد، مطمئن باشیم که آن اثر خود را نشان خواهد داد. به مجریان جشنواره هم توصیه میکنم که به فیلمسازان جوان منابع و مراجع دقیق و مطمئنی هم بدهند تا آنها بتوانند درک و بینش بیشتر و علمیتر نسبت به پیامبر اعظم و منش و اخلاق ایشان بیابند.
شایان ذکر است؛ نخستین دوره جشنواره فرهنگی ـ هنری اهل بیت(ع) با عنوان «جایزه بزرگ پیامبر اعظم(ص)» به همت مجمع جهانی اهلبیت(ع) و همکاری نهادهای فرهنگی و هنری برگزار می شود. این جشنواره در سه رشته فیلم کوتاه (در سه شاخه انیمیشن، داستانی و مستند)، فیلمنامه و تألیف و ترجمه کتاب به زبان انگلیسی (در دو شاخه سیره پیامبر و پاسخ به شبهات) برگزار خواهد گردید و جوایز ارزنده و بی نظیری به نفرات برتر تعلق خواهد گرفت.
علاقهمندان جهت اطلاع بیشتر از شرایط شرکت در این جشنواره میتوانند به ؛ آدرس اینترنتی سایت جشنواره مراجعه http://islamicartz.comو یا با تلفن:2131250- 0253تماس حاصل فرمایند.
پایان پیام/
نظر شما