سیاست شبکه های ماهواره ای برای تغییر سبک زندگی اسلامی

خبرگزاری شبستان: انتخاب پوشش نامناسب برای مجریان زن در شبکه های ماهواره ای سیاستی کاملا هدفمند برای تغییر روش زندگی اسلامی است تا از این راه، جذابیت بی حجابی را القا کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز، حجاب یکی از اصول مهم سبک زندگی اسلامی است که جامعه اسلامی را از جوامع غیراسلامی متمایز می کند، برهمین اساس دشمنان در قالب بهره گیری از رسانه های مختلف از جمله شبکه های ماهواره ای علیه حجاب موضع می گیرند و سعی در تغییر این سبک زندگی هستند.


شواهد گوناگون بیانگر این مساله است که انتخاب پوشش نامناسب برای مجریان زن از سوی برخی شبکه های ماهواره ای از جمله شبکه "من و تو"، "تی وی پرشیا وان" سیاستی برنامه ریزی شده برای تغییر تدریجی پوشش زنان ایرانی و ترویج بی حجابی و تغییر روش زندگی اسلامی است تا از این راه، جذابیت بی حجابی را در این شبکه ها به مخاطبان القا کنند.


نکته‏ مهم این برنامه ها که در برنامه هایی مانند "بفرمایید شام" یا " شما هم دعوتید" بروز می کند، آشنایی بیننده با زندگی ایرانیان خارج نشین، خلقیات آنان و ایجاد تصویری از یک زندگی خوب و عادی همراه با شادی در میان آنان است که به شکلی غیرمستقیم، با ذهنیت قبلی بسیاری از ایرانیان مبنی بر زندگی سخت در غربت، به مبارزه بر می ‏خیزد.


باید دقت داشت که مخاطب هدف این شبکه ها، قشر زنان جامعه‏ ایران است و در این راستا سعی شده با چاشنی ‏هایی از جمله آشپزی، طنز و حتی رقص به جذب مخاطب هدف خود بپردازند. این شبکه ها حتی در سفره آرایی نیز سعی در تغییر فرهنگ زندگی اسلامی و ایرانی دارند.


علت هجمه شبکه های ماهواره ای علیه حجاب


"حجاب مانند اولین خاکریز جبهه است که دشمن برای تصرف سرزمینی حتما ‌باید اول آن را بگیرد."، یکی از اساتید حوزه علمیه خواهران، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، در این باره می گوید: این عبارت به روشنی به چرایی و علت تهاجمات گسترده مهاجمان تفکر اسلامی به حجاب که بهتر است با نام امپریالیسمان فرهنگی از آنان یاد کرد، می پردازد.


مرضیه دیرباز، جوانان را اولین قربانیان بی حجابی و اباحی گری می داند و می افزاید: در این دوره حیاتی انسان، تمام قوا اعم از عقلانی، شهوانی در اوج به سر می برند و با کوچکترین محرکی از خود واکنش نشان می دهند.
 

وی ادامه می دهد: وقتی یکی از قوای انسانی فرد در معرض محرک های گوناگون قرار بگیرد طبیعتا از مسیر تعادل خارج شده و نمی تواند تمرکز در همه امور داشته باشد و این فرایند دقیقا همان چیزی است که خواست و مطلوب استعمارگران فرهنگی و حتی سیاسی است.


دیرباز، نقش جوانان در کشور را مورد تاکید قرار داده و عنوان می کند: وقتی جوانان که اولین و مهمترین نیروی کار و علمی یک جامعه هستند، از حالت تعادل خارج شده و مشغول اموری این چنین شوند طبیعتا به میزان مشغولیت و عدم تعادل ایجاد شده عقب ماندگی و وابستگی در کشور مذکور رخ خواهد داد و راه برای تصرف سرزمین گشوده می شود.


وی علت هجمه به حجاب را اسلام هراسی معرفی کرده و می گوید: وقتی مشاهده می شود در کشوری چون فرانسه که شعار آزادی کامل می دهد، قانون منع حجاب تصویب می شود، نشانگر این است که اسلام در حال رشد است و از آنجا که حجاب در حقیقت پرچم و نمادی از تفکر اسلامی است با آن به شدت برخورد می شود.


استاد حوزه علمیه خواهران می افزاید: اینکه چرا اسلام در حجاب متبلور است بحث گسترده ای دارد مانند لزوم حیا در زندگی فردی که موجب آرامش روانی می شود و آرامش زمینه ساز رشد فردی و اجتماعی، حفظ جامعه از آسیب های فرهنگی و رشد آن، قوام و تحکیم خانواده به عنوان اولین جامعه کوچک و انسان ساز بشری است.


دیرباز با اشاره به اینکه علت موفقیت نسبی مخالفان حجاب را می توان به دو بخش درونی و بیرونی تقسیم کرد، تصریح می کند: علت بیرونی آن استفاده از تمام ابزار های تبلیغاتی برای منفور نمودن حجاب و محبوب قرار دادن بی حجابی و اباحه گری است.


وی ادامه می دهد: علت درونی آن نیز عدم به کار گیری ابزارهای تبلیغاتی مناسب و عدم انتقال روح حجاب به جوانان و آفت های متعدد تبلیغی در ترویج حجاب است، به عنوان نمونه بارها مشاهده شده که برای ترویج حجاب همایش ها و کنفرانس ها تدارک دیده شده اما عدم توجه آنها به روح حجاب، شعارزدگی و استفاده از شیوه های سطحی و فوری مانع از تاثیر گذاری آنان شده است.


در مقابل تبلیغ ماهواره علیه حجاب چه باید کرد؟


اما در برابر تهاجمات شبکه های ماهواره ای علیه حجاب چه راهکاری باید اندیشید؟ دیرباز در این باره می گوید: تغییر دیدگاه و نگاه صحیح و عمیق به حجاب یکی از راهکارهای مورد نظر و البته بلند مدت این مساله می تواند باشد، ابتدا باید برای فرد این تفکر ایجاد شود که حجاب دقیقا مصونیت همراه با محدودیت است اما نه محدودیتی که مانع رشد فکری اجتماعی و ...شود؛ به این ترتیب که دقیقا حجاب زیبایی ظاهری را کاهش می دهد چون عرصه اجتماعی محل بروز زیبایی های جنسی هر فرد از افراد جامعه نیست بلکه دقیقا به عکس جامعه محل بروز زیبایی و کارآمدی و رشد فکری و بالندگی و توانایی های تخصصی فرد است که موجب رشد و توسعه جامعه می شود و چنین فردی برای جامعه خود مفید و محترم است.


وی با بیان اینکه باید برای فرد نهادینه شود که بی حجابی یا بدحجابی نوعی کمال گرایی صرفا جنسی است،عنوان می کند: به این معنا که فرد خواستار است با نگاه به زیبایی های جنسی و صرفا به دلیل نوع جنسیت خود، درمورد شخصیت او قضاوت شده و دیده شود، نه به دلیل رشد فکری و توانایی هایی که داراست، و روشن است این نگاه، نگاهی مناسب شانیت انسان نمی تواند باشد، چرا که اساسا تفاوت انسان و سایر موجودات در برقراری ارتباط با دیگران، ورای جنسیت بوده و درهمین قوه تعقل و تفکر او نمایانگر است نه جنسیت او و اتفاقا تنها وجه مشترک انسان با سایر موجودات صرفا جنسیت اوست پس جنسیت نمی تواند عامل کمال باشد.


دیرباز تاکید می کند: عدم توجه عمیق به این مباحث و صرفا شعار زدگی، عامل مهمی در گرایش جوانان به بی حجابی به شمار می آید و علاوه بر این، ازعمق اعتقاد افراد با حجاب، به تدریج کاسته می شود که این خود مشکل دیگری است.


وی با انتقاد از برخی دستگاه های تبلیغی کشور تصریح می کند: مشاهده می شود که دستگاه های تبلیغی کشور نه تنها به سمت تبلیغ حجاب نمی روند بلکه با الگوسازی های کاذب در فیلم ها و ... به ارزش گذاری بر بی حجابی می پردازند که این امر گاه با بد نشان دادن حجاب یا شعار زده بودن آن مشاهده می شود.


گزارش: بیت اله احمدی


پایان پیام/
 

کد خبر 324617

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha