تشکل‌های صنفی در آموزش و پرورش یک تعریف جامع ندارد

خبرگزاری شبستان: دبیر کل کانون تربیت اسلامی گفت:تشکل‌های صنفی در آموزش و پرورش یک تعریف جامع نداردو باید تشکل های معلمی باشد و از تمام حقوق معلمان دفاع کند اما واژه صنفی واژه تحقیرآمیز برای معلمان است .

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، محمود فرشیدی، دبیر کل کانون تربیت اسلامی و وزیر سابق آموزش و پرورش در دولت پیشین در نشست خبری صبح امروز که در این دبیرخانه برگزار شد، گفت: کلید حل همه مشکلات جامعه در آموزش و پرورش است.

 

وی افزود: هر نوع ناهنجاری‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را با تربیت شهروند آرمانی در مدارس در درازمدت می‌توانیم از بین ببریم.

 

دبیر کل کانون تربیت اسلامی با بیان اینکه در اسلام اساس کار تعلیم و تربیت  است خاطرنشان کرد: باید نقطه آغاز را آموزش و پرورش بگیریم و دانش‌آموزان را آن‌گونه که انتظار داریم تربیت کنیم.

 

فرشیدی با بیان اینکه اسناد محکمی در این زمینه وجود دارد، تصریح کرد: این سند محکم تحول بنیادین و سیاست‌های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری که در 13 ماده راهکارهای تحول بنیادین را مطرح کردند تابع سلایق تغییر نخواهد کرد.

 

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش باید از مشارکت نیروهای فکری، نخبگان و مردم و معلمان کمک گیرد، خاطرنشان کرد: با این رویکرد کانون تربیت اسلامی در سال 77 مجوز فعالیت خود را دریافت کرد.

 

وی افزود: کانون تربیت اسلامی تشکیلاتی تربیتی، عقیدتی، اخلاقی و سیاسی است و یکی از اولویت‌های آن ترویج اندیشه و حمایت از افکار است.

 

وی با بیان اینکه اسلام یک نظام تربیتی منسجم دارد، تصریح کرد: وظیفه ما شناسایی این نظام و شناختن آن به دیگران است و در برابر موانع که برای حاکمیت و تربیت اسلامی وجود دارد کانون موضع‌گیری می‌کند.

 

فرشیدی با اشاره به برگزاری سومین مجمع عمومی کانون تربیت اسلامی اظهار کرد: در روز جمعه 29 آذر انتخابات این مجمع برگزار می‌شود که 14 نفر به عنوان اعضای مجمع عمومی و 7 نفر هم به عنوان هیئت امنا منصوب می‌شوند.

 

وی در پاسخ به این پرسش که ممکن است موضع‌گیری فرهنگیان در این کانون به ضررشان تمام شود، خاطرنشان کرد: این مربوط می‌شود به سیاست مسئولان آموزش و پرورش و اکنون فضا، فضای بازتری است.

 

وی افزود: اگر تشکلی موضع‌گیری کارشناسانه و حتی غلط داشته باشد باید از آن استقبال شود اما برخی از مسئولان تحمل هرگونه نقدی را ندارند.

 

وی در خصوص انتصابات آموزش و پرورش اظهار کرد: مطمئنا انتخاب‌ها باید بر اساس مبنا و اصولی که مصلحت تعلیم و تربیت باشد، صورت گیرد اما اگر بر اساس گرایش‌های حزبی و گروهی و جناحی باشد به ضرر مردم است و به طور کلی باید این مسئله قانونمند باشد.

 

وی افزود: برای تغییر رؤسای دانشگاه‌ها شورای عالی انقلاب فرهنگی هم باید تأیید کند اما در آموزش و پرورش برای تغییر مدیر کل‌ها این‌گونه نیست اما اگر شورای عالی انقلاب فرهنگی هم همانند دانشگاه‌ها به این مسئله توجه داشته باشد به نفع آموزش و پرورش است.

 

به گفته وی، بودجه این کانون از حق عضویت‌های اعضا تأمین می‌شود و وابستگی به هیچ نهاد و سازمانی ندارد.

 

فرشیدی درباره حمایت فانی وزیر آموزش و پرورش از تشکل‌های صنفی اظهار کرد: تشکل‌های صنفی در آموزش و پرورش یک تعریف جامع ندارد و باید به عنوان تشکل‌های معلمی تعریف شود و یک بخش آن صنفی باشد، این واژه تحقیر بار معلمی است و این نوع نگاه به معلم تک‌بعدی می‌باشد.

 

وی افزود: باید این تشکل‌ها ،نگاه جامع‌تری داشته باشند و از حقوق معلمان دفاع کنند. متأسفانه در گذشته بانک سرمایه متعلق به معلمان بود، این راهکار خوبی است اما مدیریت خوبی نداشت که امروزه پذیره‌نویسی این بانک آزاد است و دیگر برای معلمان نیست، بنابراین تشکل‌ها باید از این حقوق حمایت کنند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 323847

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha