به گزارش خبرگزاری شبستان، این مراسم روز پنجشنبه 28 آذر ساعت 17 در محل نشر ثالث با حضور اهالی فرهنگ و هنر و سخنرانی حسامالدین آشنا، رخشان بنیاعتماد، احمد جلالی، صادق خرازی، یونس شکرخواه، سیفاله صمدیان، فرشته طائرپور، عبدالحسین مختاباد، علی مرادخانی، رضا میرکریمی و... تدارک دیده شده است.
شماره شش ژان بارت نام خیابانی در فرانسه است که خانهی فرهنگ ایران در آن واقع است و حجتاله ایوبی از تیرماه سال 1380، به مدت 1970 روز در جایگاه رایزن فرهنگی در این محل اقامت داشته است.
حجتاله ایوبی دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه تهران و امام صادق (ع) است. همزمان با آغاز دورهی ریاست او در سازمان سینمایی و معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی «1970 روز در شماره شش ژان بارت» توسط نشر ثالث منتشر شد؛ این کتاب دربر گیرندهی خاطرات متنی و تصویری ایوبی از زمان ورودش به خانهی فرهنگ ایران در فرانسه و نیز برگزاری برنامههای فرهنگی، دیدارها و حضور هنرمندان ایران و دیگر کشورها در این خانه و برنامهها و جشنوارههای فرهنگی در کشور فرانسه است.
ایوبی در این کتاب با بیانی داستانی به شرح چگونگی برگزاری مراسمها و برنامههای فرهنگی خانهی فرهنگ ایران از جمله شعر، موسیقی، سینما، نمایش و... در مدت چهارسالهی مسوولیتش به عنوان رایزن فرهنگی در کشور فرانسه پرداخته است.
به گزارش بنیاد شمس تبریزی و مولانا، کتاب یادشده در 320 صفحه با شمارگان نسخه 1100 و به قیمت 14 هزار تومان توسط انتشارات «ثالث» منتشر شده است. گزیدههایی از مقالات شمس تبریزی، از حجتاله ایوبی توسط همین انتشارات آمادهی انتشار است.
پیش از این کتابهای هنر و سیاست، مسکو به زبان روسی، 2013، احزاب سیاسی در فرانسه، انتشارات سمت، 1389، سیاستگذاری فرهنگی در فرانسه: دولت وهنر، انتشارات سمت، 1388، پیدایی و پایایی احزاب سیاسی در غرب؛ تهران؛ سروش؛ 1382، اکثریت چگونه حکومت میکند؟ تهران؛ سروش؛ 1382، ایوبی و دیگران؛ مشارکت سیاسی؛ تهران؛ سفیر؛ 1381 به قلم ایوبی تالیف و منتشر شده است.
پایان پیام/
نظر شما