تولیدنرم افزارهای آموزشی از اقدامات پژوهشی پژوهش سرای امام رضا(ع)

خبرگزاری شبستان: مدیرعامل بنیاد فرهنگی رضوی گفت: تولید نرم افزارهای آموزشی از اقدامات پژوهشی مدارس پژوهش سرای امام رضا(ع) است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، سید علی مدنی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی رضوی، ظهر امروز(24آذر) در نشست خبری با اشاره به اینکه مدارس امام رضا(ع) حدود 6 هزار دانش آموز دارد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مدارس امام رضا(ع) جز افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران است چرا که  معتبرترین رتبه های آموزشی و پژوهشی در سطح کشور را به خود اختصاص داده است.


وی با اشاره به اینکه تاکنون 187 اثر پژوهشی از مدارس امام رضا(ع) داشته ایم، گفت: زومکن کشمش، کنتر هوشمند آب، ریز و درشت کردن کشمش و تشخیص رنگ کشمش و ربات مین یاب از اختراعات جهانی دانش آموزان مدارس امام رضا(ع) است.


مدنی تصریح کرد:  تولید نرم افزارهای آموزشی از اقدامات پژوهشی مدارس پژوهش سرای امام رضا(ع) است.

 

وی از اجرای اولین دوره از طرح رابط پژوهشی در مدارس امام رضا(ع) خبر داد و ابراز کرد: طرح پژوهشگران جوان در پژوهش سرای بنیاد فرهنگی رضوی از دیگر طرح های این بنیاد است.


مدنی اشاره ای به طرح پژوهش در کلاس درس و مدرسه داشت و خاطر نشان کرد: این طرح به دانش آموزان کمک می کند که چگونه بیاندیشند و واقعیت ها را تبیین کنند.


وی تاکید کرد: مدارس امام رضا(ع) در خصوص روش های تدریس دوره های پژوهشی داشته است که دانش آموزان را وادار کند تا تفکر مبتنی بر منطق، روش های حل مسئله، تفکر به مسایل، جمع آوی اطلاعات، ساخت فرضیه، آزمایش ها و تحقیقات میدانی داشته باشند.


وی با بیان اینکه 17 رتبه برتر استانی در المپیادهای مختلف به دانش آموزان مدارس امام رضا(ع)  اختصاص یافته است،گفت: همچنین16 طرح دانش آموزان این مدارس به مرحله استانی و 7 طرح به مرحله کشوری به جشنواره خوارزمی سال جاری راه یافته است.


مدیرعامل بنیاد فرهنگی رضوی اشاره ای به اجرای هفتمین مرحله از طرح هشتمین خورشید ولایت در ایران و کشورهای فارسی زبان داشت و بیان کرد: در این جشنواره مقالات، دل نوشته ها، تصاویر، اشعار و غیره دانش آموزان در ارتباط با سیره رضوی بررسی می شود.


مدیرعامل بنیاد فرهنگی رضوی  با بیان اینکه  هیچ سازمانی پیشرفت رو به جلو نخواهد داشت مگر اینکه در حوزه تحقیق و پژوهش ارتقا و رشد داشته و اختراع و تولید داشته باشند، افزود:مدارس امام رضا(ع) در حال حاضر با تکنولوژی روز تولیداتی داشته و بین دانش و تکنولوژی جامعه ارتباطی مستقیم برقرار کرده است.


مدنی با اشاره به اینکه پژوهش سرا بنیاد فرهنگی رضوی در سال 87  فعالیت خود را آغاز کرده است،ابراز داشت: اشاعه و گسترش فرهنگ پژوهش و تحقیق فردی و گروهی در بین دانش آموزان سراسر کشور از اهداف تشکیل این پژوهش سراست.


وی با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری 5 هزار و 800 نفر درخواست کننده برای ثبت نام در مدارس امام رضا(ع) داشته ایم که ظرفیت ثبت نام این مدارس یک هزار و 800 نفر است، تصریح کرد: سطح روند کاری مدارس امام رضا(ع) در سطح تیزهوشان و با رویکرد دینی و تربیت نیروی انسانی برای ایران و جهان اسلام است و براساس این شاخص ها جذب دانش آموز داریم.


مدیرعامل بنیاد فرهنگی رضوی با بیان این مطلب که مدارس امام رضا(ع) غیرانتفاعی است، گفت: نیمی از مدارس در مناطق غیربرخوردار شهر قرار دارد که دانش آموزان این مدارس هزینه ای برای ثبت نام پرداخت نمی کنند.


وی با اشاره به اینکه با گذشت26 سال از تاسیس مدارس امام رضا(ع) حدود 9 هزار فارغ التحصیل داشته ایم، افزود: بیش از نیمی از این افراد پزشک، کارشناس در حوزه های مختلف، مهندس و تا مقطع دکتری تحصیلات خود را ادامه داده اند.


مدنی با بیان اینکه واحد 8 مدارس امام رضا در سال تحصیلی گذشته رتبه برتر کشوری را از لحاظ بهداشت به خود اختصاص داده است، اظهار کرد: در کنکور گذشته از 64 نفر دانش آموز رشته تجربی در یکی از مدارس امام رضا(ع) 53 نفر رشته پزشکی را قبول شده اند.


پایان پیام/
 

کد خبر 323639

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha