به گزارش خبرگزاری شبستان ازمشهد، استاندار خراسان رضوی شب گذشته(30 فروردین) در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری خراسان رضوی گفت: امسال با تشکیل صندوق توسعه ملی، برنامه ریزی های زیادی در سطح کشور برای گسترش سرمایه گذاری صورت گرفته است که در این جهت مسئولان استان نیز موظفند هشت تا 10 درصد سرمایه گذاری کل کشور را برای خراسان رضوی جذب کنند.
محمود صلاحی با اشاره به برنامه ریزی دولت برای حل مشکل اشتغال و مسکن طی دو سال آینده خاطر نشان کرد: اداره کل کار و امور اجتماعی موظف است ماهانه گزارش جلسات این کارگروه را به استانداری منتقل و مصوبات و مشکلات احتمالی را اعلام نماید.
وی با اشاره به اختصاص سهمیه 250 هزار فرصت شغلی در خراسان رضوی طی سال 90 اظهار داشت: برای تحقق این امر، باید ظرفیت های بالقوه استان در تمامی بخش ها به ویژه در صنعت و کشاورزی را شناسایی و فعال کنیم.
صلاحی با اشاره به ظرفیت های ویژه استان در بخش صنعت تاکید کرد: باید به جای هزینه برای ایجاد کارخانه های جدید از ظرفیت خالی کارخانه های موجود استفاده کرد و با اختصاص سرمایه در گردش برای افزایش ساعت کاری آنها برنامه ریزی کنیم.
وی در ادامه با اشاره به نام گذاری سال به نام جهاد اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری تصریح کرد: توقع ما از جهاد، کار جهشی و چند برابری است که این میزان در تولید و صادرات استان باید حداقل به سه برابر برسد.
استاندارخراسان رضوی با تاکید بر شناسایی بازارهای مصرف جدید برای صادرات گفت: صنایع استان باید با برآورد نیازهای این بازارها، به تولید محصولات برای صادرات روی بیاورند.
صلاحی همچنین بر افزایش صادرات خدمات فنی و مهندسی و پزشکی از استان به کشورهای همسایه با توجه به ظرفیت های بالای علمی استان تاکید کرد.
وی با اشاره به بازدید از واحدهای تولیدی و صنعتی و بانک های استان در سال جاری خاطرنشان کرد: امسال باید در زمینه توسعه صنایع بالادستی و پایین دستی کشاورزی از جمله فراوری و بسته بندی بیش از پیش تلاش شود.
عباس نیاوند، معاون برنامه ریزی استانداری خراسان رضوی نیز در این جلسه جهاد اقتصادی را یک تکلیف شرعی برای مسئولان استان دانست و اظهار داشت: با توجه به نامگذاری دهه چهارم انقلاب به نام عدالت و پیشرفت، ایران اسلامی باید یک الگو و مدل اقتصادی به جهان ارائه دهد که جهاد اقتصادی می تواند بهترین الگو در این زمینه باشد.
معاون برنامه ریزی استانداری خراسان رضوی همچنین بر تغییر نظام حقوق و دستمزد از وقت مزدی به کارمزدی، فعال شدن بورس و برگزاری کلاس های آموزش کارگزاری بورس و انطباق آموزش ها و مهارت های داده شده به جوانان با نیازهای بازار به عنوان راه های تحقق جهاد اقتصادی تاکید کرد.
علی اکبر لبافی، مدیرکل کار و امور اجتماعی خراسان رضوی نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان در سال 89 اظهار داشت: تعداد جلسات برگزار شده طی سال گذشته در مقایسه با سال قبل 89 درصد و مصوبات جلسات نیز 145 درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: طی سال گذشته شورای اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان های استان نیز فعال شد که گناباد، سبزوار و تربت حیدریه فعال ترین شهرستان ها در این خصوص بوده اند.
گفتنی است، در این نشست که با حضور استاندار خراسان رضوی و مدیران دستگاه های اجرایی استان برگزار شد، 80 تفاهمنامه همکاری سه جانبه به منظور ایجاد فرصت های شغلی به امضا رسید.
پایان پیام/
مدیرکل کار و امور اجتماعی خراسان رضوی همچنین از اداره کل تعاون، جهاد کشاورزی، صندوق مهر امام رضا(ع) و بازرگانی به عنوان فعال ترین ادارات استان در این کارگروه نام برد.
وی با اشاره به ادامه توطئه های دشمنان علیه نظام اسلامی و تحریم اقتصادی علیه کشورمان خاطر نشان کرد: جهاد اقتصادی بهترین روش برای مقابله با این توطئه های دشمنان است.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری برای جلوگیری از صادرات کالاهای بی کیفیت بیان داشت: صادرات اینگونه محصولات علاوه بر از بین بردن بازار هدف، باعث خدشه دار شدن اعتبار نظام جمهوری اسلامی در کشورهای دیگر می شود.
نظر شما