جمهوری اسلامی در سال های جنگ از 23 کشور اسیر داشت

خبرگزاری شبستان: دبیر کل کنگره شهدای روحانی کشور با اشاره به مشارکت جبهه غرب و شرق برای براندازی تهران در سال های جنگ تحمیلی گفت: در آن سال ها ما از 23کشور دنیا اسیر گرفتیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام ذوالنوری، دبیر کل کنگره شهدای روحانی کشور امروز (21 آذر) در یادوراه شهدای روحانی و طلبه استان مازندران که در مدرسه عالی دارالشفاء برگزار شد از نقش شهیدان روحانی در سال های جنگ تجلیل کرد.


سقوط تهران و تجزیه ایران دو هدف مهم در جنگ با ایران
وی ادامه داد: نبرد هشت ساله ما نبردی نابرابر و ناهمتراز بود و دشمن به دو هدف به جنگ با ایران آمد، اول سقوط کامل نظام اسلامی ما بود و دوم تجزیه کشور.


دبیر کل کنگره شهدای روحانی کشور گفت: دشمن قبل از شروع جنگ نقشه هایی تهیه و توزیع کرده بود که در آن خط مرزی تا پشت ماهشهر عقب کشیده شده و از این مناطق ایران با عنوان عربستان آزاد یا استان چندم عراق نام برده می شود.


وی در ادامه با اشاره به تلاش های چند انبه برای ایجاد درگیری در مناطق مختلف مرزی کشور خاطرنشان کرد: از افتخارات ماندگار بر پیشانی مازندران نقش آن در سال های جنگ بود و در آن دوران شهر آمل با عنوان شهر "هزار سنگر" اعلام کردند.


حجت الاسلام ذوالنوری گفت: در زمان جنگ حرکت های مختلفی برای براندازی نظام صورت گرفت و هیچ استان امنی در حاشیه مرز باقی نمانده بود و شعارهای تجزیه طلبانه توسط قضایایی مثل پان ترکیسم و پان عربیسم سر داده می شد.


وی افزود: این حرکت ها هر کدام به تنهایی برای براندازی یک نظام استوار و ریشه دار کافی بود ولی باید دید چه چیزی باعث شد تا دشمنی که با تمام بضاعت به میدان آمده بود در مقابل ما از حرکت باز ایستد.


وی ادامه داد: دشمن در آن روز نتوانست به هدف خود دست یابد و امروز هم ایران اسلامی به ام القرای کشورهای اسلامی تبدیل شده و کانون الهام بخش بیداری اسلامی در جهان است.


دبیر کل کنگره شهدای روحانی کشور گفت: در سال های دفاع مقدس غرب و شرق بر سر یک موضوع وحدت یافته بودند و آن هم دشمنی با نظام اسلامی بود.


در سال های جنگ از 23 کشور دنیا در جمهوری اسلامی اسیر گرفتیم
وی تصریح کرد: در سال های دفاع مقدس از 23 دنیا در جمهوری اسلامی اسیر گرفتیم و همچنین از 40 کشور دنیا نیز در عراق نیرو پیاده شده بود، این وضعیت مشابه آن چیزی است که امروز در سوریه می بینید البته با یک سری تفاوت ها.


حجت لاسلام ذوالنور ادامه داد: در آن سال ها در امکانات و عدوات رزمی ما هیچ شباهتی با دشمن نداشتیم و نابرابری ها نیازی به اثبات ندارد ولی آنچه که رمز ماندگاری ما بود، تاثیر عوامل روحی و معنوی بود که با حضور روحانیت جلوه بارزتری یافت.


پایان پیام/
 

کد خبر 322689

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha