ارتقای سلامت جامعه نیازمند تحقق بهداشت روانی است

فرمانده نیروی انتظامی گیلان، ارتقای سلامت جامعه را نیازمند تحقق بهداشت روانی آن جامعه عنوان کرد.

سردار بهمن امیری مقدم درخصوص ارائه فعالیت های مرکز مشاوره پلیس و مرکز مددکاری اجتماعی به خبرنگار شبستان گفت: خدمات مشاوره و مددکاری اجتماعی پلیس درصدد توسعه آرامش روانی وسلامت اجتمایی افراد جامعه است.

 

وی پیرامون اثربخشی، خدمات مشاوره و مددکاری در پیشگیری از اختلافات خانوادگی، عنوان داشت: اعتلای سلامت جامعه بدون تحقق بهداشت روانی وسلامت خانواده ها به دست نمی آید.

 

امیری مقدم ادامه داد: باید ضرورت تامین بهداشت روانی برای اقشار مختلف مردم که به نوعی به پلیس مراجعه می کنند، از سوی کارشناسان امر  بیش از بیش مورد توجه قرار گیرد.

 

وی با اشاره به عملکرد پلیس در این راستا، اظهار داشت: مشاوران و مددکاران اجتماعی قادرند با بهره گیری از دانش و مهارت های مددکاری در سطوح فردی، گروهی و اجتماعی در تغییر نگرش و ایجاد واحیای فرهنگ مشارکت، بحران زدایی و توانبخشی اجتماعی حضور تعیین کننده ای داشته باشند.

 

امیری مقدم، هدف از راه اندازی مرکز مشاوره پلیس را ارائه راه حل های مناسب برای پیشگیری از بروز و شیوع مشکلات روانی، رفتاری، تربیتی و عاطفی در سطح جامعه به منظور ارتقای سطح سلامت و بهداشت روانی جامعه عنوان کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: این مراکز قادرند حس اعتماد و پیوستگی بین مردم و نیروی انتظامی را تقویت کرده و آن را به عنوان تنها پناهگاه امنی برای طرح مسائل اجتماعی و فردی در جامعه تبدیل سازد.

 

فرمانده نیروی انتظامی گیلان، تعداد مراجعه به مراکز مشاوره و مددکاری اجتماعی پلیس را درسال گذشته، پنج هزار و 597 مورد اعلام و خاطر نشان کرد:90 درصد مراجعه کنندگان از عملکرد این مراکز رضایت داشتند.

 

امیری مقدم در ادامه از تمامی اقشار جامعه درخواست کرد تا از فرایند مشاوره در زندگی خویش بهره جسته و با حضور در مرکز مشاوره پلیس از تجارب متخصصان در راستای رفع مشکلات خود اقدام کنند.


وی خاطرنشان  کرد: این مراکز توانستند در طی سال گذشته 60 درصد پرونده ها را به مصالحه تبدیل کرده و از تشکیل دو هزار و 300 پرونده قضایی جلوگیری کنند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 32167

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha