فرهنگ ایثار و شهادت باید به عنوان یک میراث ناملموس و معنوی ثبت شود

خبرگزاری شبستان: معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان گفت: فرهنگ ایثار و شهادت به عنوان یک میراث ناملموس و معنوی ثبت شود و باید به درک واژه ایثار و شهادت رسید.

محمد علی طالع زاری، معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان، ظهر امروز (17 آذر) در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان اظهار داشت: فرهنگ ایثار و شهادت باید به عنوان یک میراث ناملموس و معنوی ثبت شود تا دستاوردهای آن برای همیشه جاویدان بماند.


وی افزود: ایثار و شهادت کاری است که هر شخص عادی با این فعالیت های روزانه که انجام می شود نمی تواند بدان دست پیدا کند و توفیقی است که خداوند متعال به افراد خاص خود عطا می کند.


طالع زاری با بیان اینکه ایثار و شهادت جز با شناخت مسیر صحیح هموار نمی شود، خاطرنشان کرد: کسی که می خواهد به این مقام برسد باید از همه داشته ها و آرزوهای خود بگذرد و دنیا را با تمام خوشی و ناخوشی هایش ترک کند و قطعا کسی که بتواند از خودش بگذرد خدا هم مزدی نیکو به وی خواهد داد.


معاون پژوهش و ارتباطات فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان تصریح کرد: در دروان هشت سال دفاع مقدس به وضوح دیدیم که رزمندگان ما به این درجه و مقام رسیدند و واقعا در طالع آنها اینطور نوشته بود که بایستی در راه خداوند و دفاع از دین خاتم شهید شوند.


وی با اشاره به 4 هزار شهید استان، گفت: در استان گلستان به واسطه این 4 هزار شهید باید فرهنگ ایثار و شهادت در مبلمان شهری جا پیدا کند و در این راستا می توان از نقاشی روی دیوارها که متعلق به سرداران بزرگ است استفاده کرد.


طالع زاری افزود: ورود در عرصه مجازی و برگزاری مسابقات وبلاگ نویسی در زمینه فرهنگ ایثار و شهادت نیز می تواند به شناخت استان گلستان و شهدای برومندش کمک شایانی کند.


معاون بنیاد شهید گلستان نقش آموزش و پرورش را هم جدی تلقی کرد و اظهارداشت: بایستی در مفاهیم کتب درسی به مقولات ارزشی و ایثار و شهادت توجه شود و از این واژه ها به عنوان سمبل و افتخار یاد شود که با تکرار آن غرور به جوانان دست پیدا کند.


پایان پیام/

 

کد خبر 321174

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha