به گزارش خبرگزاری شبستان، "سید ضیا هاشمی" با اشاره به برگزاری این جشنواره افزود: یکی از معضلات امروز شهری کمبود مراکز فرهنگی است ، مدیریت شهری باید اهتمام بیشتری نسبت به احداث اماکن و مراکز فرهنگی داشته باشند.
وی افزود: یکی از مراکز فرهنگی سالن سینماست که مدیریت شهری در سال های اخیر اقدام به احداث آن کرده ، روند توسعه فضاهای فرهنگی می بایست با قدرت و قوت تداوم یابد.
تهیه کننده فیلم سینمایی "روز فرشته" با یادآوری اینکه آثار سینمایی درصورتی که از سوی مردم دیده شوند، می تواند تاثیرگذار باشند، ادامه داد: بسیاری از فیلم های سینمایی که با محور آموزش موضوع هایی همچون استفاده از خدمات شهری، رعایت حقوق شهروندی و مسایلی از این دست ساخته می شوند ، امکان دیده شدن از سوی مخاطبان را پیدا نمی کنند و باید شرایط دیده شدن آثار سینمایی از سوی مخاطبان فراهم شود.
هاشمی تاکید کرد: متاسفانه به نیازهای فرهنگی شهرها کمتر توجه شده است و این در حالی است که شهروندان علاوه بر نیازهای معیشتی همچون مترو، اتوبوس و مسایلی از این دست به مراکز فرهنگی و ساخت برنامه های فرهنگ محور نیز نیاز دارند.
رییس صنف تهیه کنندگان سینمای ایران تاکید کرد: سینما با در اختیار داشتن سالن و امکانات می تواند زمینه تحقق اهداف و برنامه های کلان در عرصه شهرها بخصوص کلانشهرها را فراهم سازد.
تهیه کننده فیلم سینمایی "پرونده هاوانا" یادآورشد: مدیریت شهری در زمینه آموزش بسیاری از مسایل در برنامه های تلویزیونی عملکرد بهتری داشته است اما باید پذیرفت که این امر کافی نیست و قالب آثار سینمایی و تلویزیونی و تاثیرگذاری هریک از این رسانه ها بر شهروندان متفاوت است.
هاشمی گفت: مخاطبان در سینما تنها به دیدن فیلم تمرکز دارند از این رو پیام یک اثر سینمایی را بیشتر از دیدن یک برنامه تلویزیونی درک می کنند زیرا همزمان با دیدن یک برنامه تلویزیونی تمرکز لازم را ندارند.
رییس صنف تهیه کنندگان سینما ادامه داد: با توجه به ظرفیت های سینمایی و وجود استعدادهایی که در بین سینماگران کشورمان وجود دارد ، مدیریت شهری می تواند ارتباط موثری با فیلمسازان و شهروندان داشته باشند از این طریق می توان تجربیات مدیران و کارشناسان شهری در واکاوی مسایل شهری به فیلمسازان منتقل و آنان این تجربیات را در ساخت آثار سینمایی خود لحاظ کنند.
این تهیه کننده سینما درباره ایجاد فضای نقدپذیری در میان مدیران شهری نیز یادآور شد: مدیران شهری ما جزیی از شهروندان هستند معتقدم نقد پذیری در قدم اول باید در میان شهروندان وجود داشته باشد. برای آنکه آثار سینمایی ما بتوانند تاثیر بسزایی در ایجاد اخلاق شهروندی داشته باشند باید فضای مورد نیاز در میان شهروندان فراهم شود، در چنین شرایطی بطور حتم مدیران شهری ما نیز پذیرای نقدهای شهری خواهند بود.
براساس گزارش روابط عمومی چهارمین جشنواره فیلم شهر، هاشمی گفت: ارتباط مدیران شهری، شهروندان و فیلمسازان باید دو سویه باشد در اینصورت می توان امیدوار بود سینمای ایران گامی موثر در فرهنگ سازی مسایل شهری بردارد.
پایان پیام/
نظر شما