آثار دایره المعارف بزرگ اسلامی فروغ بخش فرهنگ کشور است

خبرگزاری شبستان: معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز آثار، منابع و اسناد موجود در مرکز دایره المعارف بزرگ اسلامی را فروغ بخش فرهنگ کشور عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «سیدعباس صالحی» معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از مرکز دایره المعارف بزرگ اسلامی با اشاره به حدود سه دهه فعالیت متنوع این مرکز گفت: خوشبختانه این مرکز به مجموعه ای پر افتخار برای فرهنگ اسلامی و ایرانی تبدیل شده است.


صالحی ذخایر عظیم چاپی، خطی و سنگی، تالیفات فراوان، حضور مفاخر فرهنگی این مرز و بوم در این مرکز را گنجینه ای فاخر و ارزشمند دانست که نقش موثری در معرفی و تبیین فرهنگ غنی ایرانی اسلامی، تاریخ اسلام، ادبیات،جغرافیا، علوم، عرفان، مردم شناسی، فلسفه، فقه، علوم قرآنی و حدیث ایفا کرده اند.


معاون فرهنگی وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه به فعالیت های چشمگیر و مثمرثمر این مرکز اشاره و تلاشهای صورت گرفته را حاصل همت و عزم و اراده جدی والای تنی چند از فرهیختگان و اساتید عرصه علم برشمرد که باعث غنی سازی منابع این مرکز شده است.


معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با قدردانی از زحمات و تلاشهای صورت گرفته در این مرکز، ابراز امیدواری کرد با احیا، صیانت و معرفی هرچه بیشتر این مرکز آثار و منابع موجود در آن همچنان فروغ بخش فرهنگ کشور باشد.


"علی جنتی" وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به همراه " سید عباس صالحی" معاون فرهنگی وزیرارشاد بعدازظهر روز گذشته -دوشنبه- از بخش های مختلف دایره المعارف بزرگ اسلامی بازدید کرد.


مرکز دایره المعارف بزرگ اسلامی در اسفند 1362 با هدف تدوین و تالیف کتاب های مرجع و معتبر علمی با استناد به بیشترین منابع موجود به زبانهای مختلف جهت ارتقا فرهنگ اسلامی و علمی تاسیس شد.


بیش از 700هزار عنوان کتاب در کتابخانه این مرکز نگهداری می شود که بیش از 2 هزار عنوان نسخه آن نسخ خطی و بیش از 6 هزار عنوان آن نسخه های چاپ سنگی است.
 

پایان پیام/

کد خبر 319690

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha