به گزارش خبرگزاری شبستان، فاطمه رهبر بارویکرد ناجا را نسبت به برگزاری جشنوارههای هنری مثبت ارزیابی کرد و گفت: با ارائه دستاوردها به شکل گزارش عملکرد و ارائه فیلم که به نوعی عملکرد پلیس را به تصویر میکشد، میتوان از کسانی که با پلیس همکاری داشتهاند، تشکر کرد.
فاطمه رهبر افزود: با ایفای نقشهای هنرمندان در آثار تلویزیونی و سینمایی میتوان تعامل میان پلیس و هنرمندان را افزایش داد و معتقدم این تعامل نیز نسبت به سالهای گذشته بیشتر شده است.
رهبر با اشاره به ساخت فیلمهای خارجی گفت: در فیلمهای خارجی همیشه از پلیس تصویری درست و موفق ارائه میشود که باید در سینمای ما نیز این امر تقویت شود.
این عضو کمیسیون فرهنگی با بیان اینکه نقش هنر را نمیتوان نادیده گرفت، بیان کرد: هنر میتواند تاثیر بسیاری در زمینههای مختلف اجتماعی داشته باشد و میتوان از این ابزار برای ارتباط و ارائه پیام به صورت غیرمستقیم استفاده کرد.
وی در ادامه گفت: وقتی از هنر به عنوان یک ابزار استفاده میکنیم، اثر بسزایی در اذهان عمومی میگذارد. بنابراین میتوانیم خواسته خود را به مخاطبان انتقال دهیم. اقداماتی که به تازگی از سوی نیروی انتظامی در حال انجام است، بسیار دقیق و کارشناسی شده و مردم پسند به نظر میرسد؛ یعنی اگر به مسائل امنیتی از منظر فرهنگی نگریسته شود، تاثیرگذاری آن بر جامعه بیشتر است.
رهبر در ادامه افزود: بنابراین اگر کار فرهنگی را در جامعه جا بیاندازیم مسائل ریشهایتر، اساسیتر و زیربناییتر حل خواهد شد. معتقدم که فیلمسازان باید در آثار خود دقت و صراحت بیشتری داشته باشند، زیرا هنگامی که مخاطب یک آثار را میبیند نقشهای مثبت در همان وهله اول در ذهنشان نقش بسته میشود.
بنا برگزارش ستاد خبری چهارمین جشنواره فیلم پلیس، عضو کمیسون فرهنگی مجلس با بیان اینکه تعامل بین هنرمندان و پلیس باید دوطرفه باشد گفت: در نیروی انتظامی باید نهادهایی وجود داشته باشد تا کارگردانان و تهیهکنندگان برای ساختن آثار خود بتوانند از آن نهادها کمک بگیرند.
رهبر در ادامه گفت: همچنین فیلمسازان باید با کارشناسان نیروی انتظامی در ارتباط مستقیم و تنگاتنگ باشند؛ طوری که در همان بدو ساختن فیلمهایشان از نظرات آنها بهرهمند شوند نه اینکه فیلمی ساخته شود و بعد از اتمام آن مورد ارزیابی و نظارت قرار بگیرد.
پایان پیام/
نظر شما