اساس مدیریت بسیجی برگرفته از مبانی و استاندارد های عاشورایی است

خبرگزاری شبستان: رییس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی گفت: اساس مدیریت بسیجی برگرفته از مبانی و استاندارد های عاشورایی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد،حجت الاسلام سید صمصام الدین قوامی، رییس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی عصر امروز(6آذر) در همایش بسیج الگوی موفق مدیریتی با بیان اینکه جامعه اسلامی نیازمند حاکمیت مدیریت معنوی است، اظهار داشت: مدیریت بسیجی فقط در عرصه میدان جنگ خلاصه نمی شود چرا که پیشرفت در عرصه های مختلف و میدان های کوناگون نیازمند یک مدیریت بسیجی و معنوی است.

 

وی با اشاره به اینکه سوخت و اساس اصلی انقلاب در رمان جنگ نیرو های بسیجی بود، افزود: مقوله بسیج باید در همه عرصه ها به صورت سیال حضور داشته باشد.

 

رییس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی تصریح کرد: مدیریت منبع انسانی در هر دوره باید یک مدیریت سازنده و اسلامی باشد چرا که فاصله گرفتن با مدیریت بسیجی باعث عقب ماندگی فرهنگ اسلامی می شود.

 

حجت الاسلام الدین قوامی با بیان اینکه مدیریت بسیجی یک مدیریت کیفی است، اظهار داشت: بسیج منطبق با قالب های عرصه سیاسی، اجتماعی، اجتماعی و فرهنگی است و نباید دوره ای بیاید که بسیج رو به منزوی شدن باشد.

 

وی با اشاره به اینکه حضور بسیجی در حوزه های گوناگون نماد مدیریت اسلامی و اخلاص است، گفت: احیای مدیریت بسیجی در دانشگاهها ، حوزه های علمیه، ادارات و نهاد ها نیاز جامعه امروزی است.

 

رییس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی تصریح کرد: در حال حاضر مدیریت ما 200 سال از مدیریت غرب عقب است و این در حالی است که مدیریت غرب 200سال از مدیریت اسلامی فاصله دارد پس در این صورت به این نتیجه می رسیم که با وجود الگو های غنی اسلامی همانند قرآن، و اهل بیت(ع) ما از مدیریت اسلامی 400سال عقب هستم و این یک مصیبت بزرگی است که جوامع اسلامی گرفتار آن شده اند.

 

حجت الاسلام الدین قوامی گفت: امروز ما با وجود الگو هایی همانند مدیریت عاشورایی، مدیریت بسیجی و مدیرت جهادی بایستی در همه عرصه ها یک الگوی مدیریت اسلامی با نماد بسیجی به جهان اسلام ارائه دهیم.

 

وی با بیان اینکه مدیریت بسیجی دارای پایلوت و طرح آزمایشی در جامعه اسلامی است، اظهار داشت: انقلاب اسلامی با الگو گیری از نهضت عاشورا و با ایثارگری نیروهای متدین و بسیجی امروز در منطقه سرمشق قرار گرفته است.

 

رییس بنیاد فقهی مدیریت اسلامی گفت: مدیریت از چهار محور نظم، رشد، انگیزه و معنویت تشکیل شده است که اگر در یکی از این محور ها کمبودی ایجاد شود به نتیجه مطلوب که هما معنویت است نخواهیم رسید.

 

وی افزود: اگر در جامعه اسلامی معنویت حاکم شود فرهنگ ناهنجاری ها به هنجار تبدیل خواهد شد چرا که مدیریت صحیح موجب پیدایش و حاکمیت مدیریت اسلامی می شود که حاصلش همان نهادینه شدن معنویت در اجتماع است.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 317612

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha