خبرگزاری شبستان: در شرایطی که سرکوب های آل خلیفه علیه شیعیان و معترضان به شیوه های حکومتی در این کشور در سایه سکوت جامعه بین الملل همچنان ادامه دارد،یکی از سازمان های غیر دولتی در بحرین از داعیه داران حقوق بشر در غرب درخواست کرد تا مقامات بحرین را در این زمینه تحت فشار قرار دهند.
اسماءدوریش،همسر حسین جواد،یکی از فعالان دستگیر شده حقوق بشر که اکنون در زندان های آل خلیفه به سر می برد در این باره می گوید:آمریکا و اتحادیه اروپا باید بر مقامات برای آزاد کردن رییس سازمان بحرینی حقوق بشر فشار وارد کنند.
به گفته او،حسین جواد به اتهام برانگیختن نفرت علیه نظام سیاسی بحرین دستگیر و زندانی شده است.
درویش افزود:روزنامه های رسمی کشور،به همسر من افترا زدند و هنگامی که برای شکایت از روزنامه ها به مرکز پلیس رفت به او دستبند زده و او را دستگیر کردند.
سازمان حقوق بشر بحرین اکنون با به راه انداختن کمپین رسانه ای قصد دارد تا به هر طریق ممکن حسن جواد را از زندان آزاد کند.
به گفته همسر جواد حسین،دستگیری فعالان یا حامیان حقوق بشر تبدیل به امری متداول در بحرین شده است و این کار هر روز تکرار می شود.
وی می افزاید:اگر شما نگاهی دقیق به وضعیت کنونی در بحرین داشته باشید می بینید که بسیاری از حامیان حقوق بشر یا در تبعید و یا در زندان های آل خلیفه به سر می برند.
اسماء درویش سپس درباره نبیل رجب، فعال طرفدار دمکراسی در بحرین که در سال گذشته به علت انتقاد از رژیم حاکم بحرین در شبکه اینترنتی توییتر دستگیر شد ،گفت: پرونده نبیل رجب به روشنی نشان میدهد که مقامات بحرینی تا چه حد با کسانی که درباره سرکوب و آزار مردم بحرین صحبت میکنند مخالفاند و تلاش دارند با دستگیریِ آنان صدای آزادیخواهیِ این افراد را خاموش کنند.
پادشاهی بحرین در دو سال گذشته شاهد ناآرامی ها به علت سرکوب مردمی است که علیه ظلم و جور آل خلیفه قیام کرده اند.
اکثریت شیعه در بحرین خواستار تغییرات دموکراتیک در دولت سنی محور این کشور هستند.
مقامات آل خلیفه از خشونت برای سرکوب معترضان استفاده کرده و آنها را تحت مجازات های سخت قرار از 10 سال حبس گرفته تا اعدام قرار داده اند.
بر اساس آمار ارائه شده از سوی پزشکان حقوق بشری در بحرین،حدود 39 نفر در این کشور به دلیل استنشاق گاز اشک آور جان خود را از دست داده اند.
تنها در هفته گذشته،یک دادگاه بحرینی 12 فعال شیعه را به جرم شرکت در ایجاد ناآرامی در کشور به 10 سال حبس محکوم کرد.
در ماه اکتبر نیز 50 فعال شیعی دیگر به 15 سال حبس محکوم شدند.
این در حالی است که انتقادات بین المللی تند از محکومیت های سخت فعالان شیعی در بحرین صورت گرفته است.
نتایج تحقیقات انجام گرفته از سوی گروه های حقوق بشری در بحرین نشان می دهد که آل خلیفه،بیشر معترضان شیعی را هدف سرکوب قرار داده است.
بسیاری از سازمان های بین المللی حقوق بشری نیز اعلام کرده اند که دولت بحرین از شکنجه های سیستماتیک و آزارهای روانی و جسمی علیه زندانیان استفاده می کند.
بر اساس آخرین آمار ارائه شده،تا کنون بیش از 80 نفر در سرکوب هایی که آل خلیفه علیه معترضان بحرینی انجام داده است،جان خود را از دست داده اند.
آخرین آمار ارائه شده از سوی گروه های حقوق بشری نشان می دهد که تا کنون 80 نفر از شیعیان بحرین در سرکوب های آل خلیفه و در سایه سکوت داعیه داران حقوق بشر در غرب،به شهادت رسیده اند.
کد خبر 317367
نظر شما