به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد سعید عبدالحسینی رئیس بیمارستان فوق تخصصی رضوی ظهر امروز(5اذر) در چهارمین کنفرانس بینالمللی گردشگری سلامت کشورهای اسلامی در محل بیمارستان فوق تخصصی رضوی مشهد اظهار داشت: از کنفرانس گردشگری سلامت میتوان با عنوان یکی از رویدادهای مهم کشورهای اسلامی یاد کرد.
وی افزود: بیمارستان فوق تخصصی رضوی موفق به دریافت لوح ACI شده که این لوح یکی از معتبرترین ارزشیابیها در زمینه پیشرفت بهداشت پزشکی از طرف کشور کانادا در حوزه توریسمدرمانی است.
عبدالحسینی موفقیت بیمارستان تخصصی رضوی را در دریافت این لوح مرهون عنایت امام رضا(ع) و رهنمودهای تولیت آستان قدس رضوی که نشات گرفته از منویات رهبری است دانست و گفت: این لوح را تنها بیمارستان فوق تخصصی رضوی در خاورمیانه در نخستین ارزشیابی دریافت کرده که در نوع خود برگ زرینی در ادعای ما در مدیریت اسلامی برشمرده میشود.
رئیس انجمن سلامت کشور با بیان اینکه بیمارستان رضوی مشهد در ایران نخستین بیمارستان جنرال دارای درجه پلاتینیوم در تمام بخشهای تخصصی است، اظهارداشت: در رابطه با دریافت لوح ACI به بیمارستان رضوی مشهد، لطف امام رضا(ع)و خواست خداوند بوده است که ما این لوح را دریافت کنیم.
وی افزود: قدیمیترین سازمانی که در دنیا در عرصه بینالمللی با هدف ارائه خدمات مشاورهای در بخش درمان فعالیت دارد و مورد تائید سازمان بینالمللی استاندارد و خدمات بهداشت و درمانی است ACI (اعتبار بخشی کانادا) است.
عبدالحسینی در ادامه گفت: بیمارستان رضوی به این دلیل به سراغ سازمان ACI کانادا رفته است که شاخصهای ACI بصورت مداوم ویرایش میشوند و به روز هستند و جنبههای مختلفی را در بر گرفته و به عبارت دیگر جامع و کامل هستند.
وی افزود: از طرفی این سازمان به مسائل فرهنگی کشورها و بومیسازی شرایط توجه ویژهای دارد و حتی در این زمینه کشورها را تشویق به بومی سازی هم میکند.
رئیس انجمن سلامت کشور دلیل دیگر را اعمال تحریمها، تعامل و همکاری با سازمان غیردولتی ACI و امکانپذیرتر بودن این مسئله عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه اعتبار بخشی بیمارستانها بر توریسم درمانی تاثیر مستقیم دارد، گفت: برای توریسمها و کسانی که برای دریافت خدمات پزشکی قصد دارند به کشورهای دیگری سفر کنند وجود استانداردهای معتبر جهانی بسیار اهمیت دارد.
عبدالحسینی با بیان اینکه داشتن گواهینامه از سازمانهای اعتباربخشی بینالمللی باعث میشود تا بیماران به راحتی و با اطمینان به مراکز درمانی مراجعه کنند، تصریح کرد: معیاری که میتواند نشانگیر کیفیت خدمات یک بیمارستان باشد، استانداردهای بینالمللی است.
وی گفت: در این راستا مسائل داخلی بیمارستان و تمام مسائلی که به نحوی با بیمارستان مرتبط است بررسی و ارزیابی میشود از جمله تجهیزات، محیط زیست، رعایت حقوق ذینفعان، رعایت حقوق بیمار در زمینههای دارویی، بهداشتی، پرستاری، پزشکی، تغذیهای و نحوه استفاده و بکارگیری منابع انسانی، فیزیکی و منابع مالی مورد ارزیابی قرار میگیرد.
عبدالحسینی با بیان اینکه تاکنون تنها دو بیمارستان در دنیا توانستهاند در اولین قدم و در نخستین ارزشیابی هرچه پلاتینیوم را دریافت کنند، افزود: بیمارستانی در کشور اسلوونی و بیمارستان فوق تخصصی رضوی که در کل خاورمیانه تنها این بیمارستان توانسته است در اولین اقدام سطحی بالاتر از طلا دریافت کند این بیمارستان هستند.
وی گفت: سایر بیمارستانها یا با برنامههای دیگر اعتبار بخشی کار میکردند و یا پیش از این درجه طلا دریافت کردهاند و با انجام اقدامات ارتقائی به سطح بالاتر دست یافتهاند.
رئیس بیمارستان رضوی مشهد تصریح کرد: بیمارستان رضوی در کمتر از 7 سال از تاریخ بهرهبرداری ضمن توسعه فیزیکی توانسته در جهت رعایت استانداردهای بینالمللی توفیقات بسیار چشمگیری بدست آورد.
گفتنی است، در این مراسم از لوح ACI که بیمارستان رضوی مشهد موفق به دریافت آن شده رونمایی شد.
پایان پیام/
نظر شما