به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، آیت الله سید احمد علم الهدی، امام جمعه مشهد، صبح امروز(5 آذر) در اجتماع حماسی نمایش اقتدار رده های بسیج خراسان رضوی، با بیان این مطلب که انقلاب اسلامی انقلابی بود که باعث شد اسلام از زندان مساجد و حسینیه ها بیرون شده و به عنوان قدرت سیاسی تمام معادلات شرق و غرب را برهم زند، بیان داشت: دشمنان می خواستند که اسلام یا به هیچ وجه وجود نداشته باشد و یا در زندان مساجد و حسینیه ها قرار داشته و در صحنه سیاست دنیا ورودی نداشته باشد.
وی خوداتکایی بسیج را محور عظمت این نهاد دانست و اذعان داشت:هویت بسیج به 20 میلیون ارتش و یا قرار داشتن تحت فرماندهی نظامی نیست، بلکه بسیج جریانی دفاعی است که می تواند تا مرز همه مردم کشور و دنیای اسلام توسعه پیدا کرده و با خودباوری و خوداتکایی به اهداف خود دست یابد.
امام جمعه مشهد دفاع از دین را مهم ترین رسالت بسیجیان دانست و تاکید کرد: بسیج با خود اتکایی به خودباور و خوداندیش رسیده است.
وی با تاکید بر اینکه بسیج امروز با خودباوری به این مسئله رسیده است که بزرگترین قدرت دنیاست، خاطرنشان کرد: بسیج در برابر تجهیزات تهاجمی قدرت های دنیا امکانات محدودتر اما از حیث خود اتکایی قدرتی نامحدود دارد.
آیت الله علم الهدی با اشاره به اینکه در دوران دفاع مقدس خودباوری و خود اندیشی بسیجی ها به خوبی ظهور و بروز کرد،گفت: بسیجی یعنی تجمیع و تشکیل علوم، فن آوری و ابتکارات از تمام دانش هاست.
وی با بیان این نکته که خوداندیشی در کنار خودباوری بسیج بزرگ ترین عامل هویت بخش این نهاد مقدس است، تصریح کرد: بسیجی در عرصه نبرد منتظر تدارکات نمی شود بلکه با اتکا به خود دست به عمل می زند.
وی ابراز کرد:امام خمینی(ره) وضعیت روزی را که آمریکا به بیابان های طبس حمله کرد مشابه موقعیت سال های ابتدایی تشکیل حکومت اسلامی پیامبر(ص) دانستند که همه قدرت های دنیا برای براندازی آن دست به دست همه داده بودند.
آیت الله علم الهدی اشاره ای به تبیین خواستگاه بسیج و دندانه وصل این نهاد مقدس اسلامی و انقلابی با آموزه های پیامبر اکرم(ص) و اصحاب ایشان داشت و اظهار کرد: تشکیل بسیج به عنوان یک نهاد در دفاع مردمی از جهت حفظ همه جانبه دین، ارزش ها، فرهنگ و عقاید دینی از زمان پیامبر اکرم(ص) الهام گرفته است.
وی با بیان اینکه جریان بسیج که به فرمان امام خمینی(ره) در آذر سال 59 صادر شد الهام گرفته از یک جریان خاص دفاعی در زمان پیامبر اسلام(ص) بوده است، افزود:روزی که حضرت محمد(ص) در مدینه امت اسلامی را تشکیل دادند تمام دنیا از جمله نزدیک ترین خویشان ایشان مشرکین عربستان و امپراطوری های بزرگ ایران و رم درصدد براندازی دینی شدند که پهنه اجتماعی آن در اندازه یک جمعیت چند صد نفره بود.
آیت الله علم الهدی تاکید کرد: پیامبر اکرم(ص) از لحظه اول تشکیل حکومت اسلامی مسئله دفاع از دین را در محور بیعت مسلمانان قرار دادند که حفظ و صیانت از دین پیامبر اسلام(ص) از حفظ زندگی و خانواده آن ها مقدم و مهم تر جلوه می کرد.
وی با اشاره به اینکه در طول مدت 10 سال تشکیل حکومت اسلامی تا زمان وفات حضرت محمد(ص)، پیامبر(ص) در 80 جنگ و نبرد علیه مشرکان شرکت کردند، گفت: در این مدت زمان مسلمان ها به دنبال معیشت و گذران زندگی خود نبودند و همه زندگی آن ها دفاع از اسلام و ارزش های اسلام گذشت.
امام جمعه مشهد بیان کرد: لشکریان پیامبر(ص)در توان نظامی متکی به خود بودند و همه امکانات و تجهیزات آن ها از طریق مسلمان ها فراهم می شد و دستگاهی پرداخت کننده تجهیزات دفاعی آن ها نبود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به آیه ای از قرآن کریم مبنی بر اینکه مسلمان ها نباید دشمن را ولی خود برگزینند، گفت: هر کس نسبت به دشمن تولی داشته باشد خود او نیز از جنس دشمن است و امدادهای غیبی خداوند نیز شامل حال او نمی شود.
پایان پیام/
نظر شما