تأکید بر لزوم احداث یک کتابخانه تخصصی در مرکز هر شهرستان

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، با بیان اینکه خوزستان یک استان دانشگاهی است، بر لزوم احداث یک کتابخانه تخصصی در مرکز هر شهرستان تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام سیدلطف الله سپهر، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، امروز(2 آذر) در مراسم گرامی داشت هفته کتاب و کتابخوانی و تقدیر از فعالان حوزه کتاب استان، گفت: آن چیزی که اسلام و قرآن را در مقابل هجمه های جهانی که علیه اسلام و تشیع صورت می گیرد، حفظ کرده و امروز دست نخورده در اختیار جامعه کنونی قرار گرفته، نقش و وجود عنصر مقدسی به نام کتاب است.

 

وی با بیان اینکه اسلامی که امروز در اختیار ما قرار گرفته حاصل تلاش مؤلفان، علما و مورخان بزرگ اسلام و علمای صاحب ادب، قلم و نوشتار در صدر اسلام بوده، خاطر نشان کرد: اسلام مخدوشی که امروز در اختیار وهابیون، سلفیون و تکفیری ها می باشد هیچ محتوایی جز نام اسلام ندارد.

 

حجت الاسلام سپهر، با اشاره به اینکه عملیات های انتحاری، بی رحمی نسبت به زنان و کودکان، غارت اموال و... که توسط وهابیون و سلفی ها و تکفیری ها انجام می شود، هیچ کدام در اسلام نیامده، تصریح کرد: امروز شرایط اسلام و تشیع از شرایطی که صدر اسلام بوده، حساس تر است و نقش کتاب و کتابخوانی در اینجا اهمیت بیشتری می یابد.

 

وی اضافه کرد: در آن زمان مسلمانان مغرض به امیرالمؤمنین(ع) تلاش می کردند اسلام و تشیع را از بین ببرند و امروز غرب، صهیونیسم و امپراطوری خبری، سیاسی و قدرت های برجسته فکری دنیا در مقابل اسلام و تشیع ایستادند و با بهترین و پیشرفته ترین امکانات و در صدد تحریف واقعیت اسلام هستند و جبهه واحدی علیه اسلام و تشیع تشکیل داده اند.

 

وی با بیان اینکه امروز اهمیت پردازش به امر کتاب و کتابخوانی بیشتر از صدر اسلام است، عنوان کرد: آن روزها شاید به تعبیری ممیزی و نظارتی بر نوشتارها نبود به همین خاطر در بسیاری از نوشتن ها مطالبی آمده که جامعه امروز ما نمی پذیرد از این رو باید نوشته هایی در اختیار جامعه آینده قرار بگیرد که پاسخگوی فکر و نیاز جامعه باشد و در این میان اساتید و اهل قلم، رسالت و مسئولیت سنگین تری بر عهده دارند.

 

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، با تأکید بر اینکه امروز باید کتاب هایی را نوشت و معارفی را انتقال داد و مبانی اعتقادی را تبیین کرد که با شرایط فعلی جوانان محیط دانشگاه و آموزش و پرورش و سطح جامعه مطابقت داشته باشد، اذعان داشت: در شرایط کنونی رسالت مؤلفان ما به مراتب حساس تر از گذشته است و مسئولان عمرانی ما برای توسعه این امر خطیر نقشی کمتر از مؤلفان نخواهند داشت.

 

وی با بیان اینکه مدیریت های شهری باید یکی از ضروریات هر شهر و منطقه را برای رشد و ارتقای فرهنگی، امر کتاب و کتابخوانی بدانند، افزود: ما این توقع را داریم که فرمانداران، شهرداران و شوراهای اسلامی شهر و روستا برای ساخت کتابخانه و مراکز فرهنگی اهتمام ورزیده و حساسیت بیشتری به خرج دهند، چرا که امروز نیاز جامعه ما همین است.

 

وی با اشاره به اینکه از سال گذشته تاکنون 30 باب کتابخانه جدید به مجموع کتابخانه های خوزستان اضافه شده و دو باب کتابخانه در گتوند و نیز کتابخانه هایی در دیگر شهرها در دست احداث قرار دارد، یاد آور شد: خوزستان یک استان دانشگاهی است و نیاز است در مرکز هر شهرستان یک کتابخانه های تخصصی احداث شود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 315890

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha