به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قروه گفت: هدف از ایجاد حلقههای تربیتی صالحین تربیت بسیجیان متدین، بصیر، توانمند و تعالی معنوی آنان در عرصههای معرفت دینی، تربیت اسلامی، بصیرت سیاسی و مهارت تشکیلاتی در بین اقشار 21گانه بسیج است.
جعفر کاوه افزود: شجره طیبه صالحین به دنبال ایجاد یک نظام تربیتی ـ معرفتی و بصیرتی در سطوح مختلف بسیجیان سازمان بسیج مستضعفین است که با استفاده از ظرفیتهای علمی و معنوی نظام اسلامی زمینه ارتقای آحاد بسیجیان را در ابعاد مختلف فراهم میکند.
وی با اشاره به فعالیت یکهزار و 468 حلقه صالحین در این شهرستان خاطرنشان کرد: هر حلقه با عنوانی از اسماء شهدای شاخص شهرستان نامگذاری شده است.
این مقام مسئول اذعان کرد: نامگذاری حلقهها با اسامی شهدا موجب ایجاد انس و الفت اعضا با شهدا و تغییر در رفتار و کردار اعضا و همچنین ایجاد جو معنوی مطلوب و اثربخش در حلقه و تعظیم شعائر و ارزشهای اسلامی و انقلابی میشود.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قروه اظهار داشت: این نامگذاریها راهکاری مناسب برای الگودهی و معرفی اسوههای اسلام و انقلاب جهت رشد و تعالی افراد است.
کاوه پرداختن به امور تربیتی، معرفتی، مهارتی، بصیرتی و پاسخگویی به شبهات را رویکرد اصلی طرح صالحین اعلام کرد و گفت: نسل جوان شرکتکننده در این طرح با تفکر و اندیشههای ناب و تعالیبخش حضرت امام خمینی(ره) آشنا خواهند شد.
وی یکی از برنامههای ثابت جلسات طرح صالحین را، رصد سخنان مقام معظم رهبری و طرح نکات مهم و شاخصهای مطرح شده در آن اعلام و اظهار داشت: اطلاع و آگاهی مستمر متربیان از سخنان و بیانات معظمله موجب تقویت روحیه ولایتمداری و حضور در صحنه افراد خواهد شد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قروه طرح صالحین را نبرد عملی با جنگ نرم دشمنان نظام اسلامی دانست و افزود: همه ردههای سنی در این طرح شرکت دارند و یکی از ویژگیهای این طرح اجرای آن در پایگاههای مقاومت محلات و مناطق مختلف است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قروه، سرهنگ کاوه در پایان با اشاره به اینکه مقابله با طرح سازماندهی شده جنگ نرم نیازمند طراحی و تدوین برنامه منسجم فرهنگی و عزم ملی است، بیان داشت: تقویت و بکارگیری بصیرت، بینش و آگاهی کلیدیترین راهکار راهبردی در مقابله و کسب پیروزی با جنگ نرم است.
در این طرح 215 حلقه تربیتی صالحین در مساجد جامع شهرهای قروه، دزج، دلبران، سریشآباد و روستای گنجی با هدف ارتقاء سطح بصیرتی و معرفتی اعضای خود به بحث و گفتوگو پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما