دانشگاه سمنان میزبان همایش آسیب شناسی نهادهای مالی دراقتصاداسلامی شد

خبرگزاری شبستان: دانشگاه سمنان میزبان دوازدهمین نشست تخصصی اقتصاددانان اسلامی و همایش آسیب شناسی نهادهای مالی در اقتصاد اسلامی شد.<BR>

به گزارش خبرنگار شبستان از سمنان ، نایب رییس مجلس شورای اسلامی امروز (29آبان) در این مراسم با بیان اینکه در حال حاضر همه در درون کشور باید عزم خود را برای استفاده از ظرفیتها ملی برای رسیدن به اقتصادی پایدار و باثبات در کوتاه ترین زمان ممکن جمع کنیم، گفت: ساماندهی و مشکل یابی مشکلات نهادهای مالی و اقتصادی درون کشور بیشترین کمک را به تثبیت و ساماندهی اقتصاد و کنترل تورم در جامعه می کند.


حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدحسن ابوترابی فرد با تاکید بر اینکه باید فاصله زمانی تولید علم و تبدیل فناوری به محصول را کم کرد، اضافه کرد: یکی از نهادهای موثر در این جهت پارک های علم و فناوری هستند که راه را برای حضور تولید کنندگان علم در عرصه فناوری هموار کرده اند و به عنوان حلقه اتصالی برای ورود فناوری به عرصه تجارت نقش آفرینی می کنند.


ابوترابی فرد خاطرنشان کرد: دنیا می داند که جمهوری اسلامی کشوری در حال پرش و اوج گیری است، امیدواریم این پرش با بالاترین شتاب در کوتاه ترین زمان با همت جوانان تداوم داشته باشد و ما را به قله هایی از اقتدار دانش علم برساند.


وی با اشاره برگزاری نشست ژنو ، اضافه کرد: می توان امید داشت که در این مذاکرات به نتایجی دست یافت.


ابوترابی فرد افزود: جمهوری اسلامی ایران همیشه بر این رویه بوده که در چارچوب قوانین و مقررات بین المللی از منافع ملی خود در برخورداری از دانش صلح آمیز انرژی هسته ای برای اهداف صلح آمیز استفاده کند و اکنون نیز بر همین باور مذاکرات را پیش می برد.


وی با اشاره به اعمال تحریمهای ظالمانه مختلف علیه جمهوری اسلامی از سوی غرب، ادامه داد: این تحریم ها مسیر را برای حرکت و برون رفت کشور از برخی مشکلات هموار کرده است و به همین خاطر دشمنان ایران به این نتیجه رسیده اند که تحریم هایشان کارساز نبوده است.


در ادامه دبیر علمی این همایش دو روزه، گفت: 12 مقاله به دبیرخانه همایش آسیب شناسی نهادهای مالی در اقتصاد اسلامی در دانشگاه سمنان ارسال شده است که هفت مقاله آن برای در همایش ارائه می شود.


اسماعیل ابونوری ریشه یابی علت صوری شدن قراردادهای بانکی در نظام بانکداری بدون ربای ایران، بررسی عملیاتی شدن بانکداری بدون ربا در ایران از دیدگاه مشتریان، نگاهی به مالیه و رشد ابزارهای مالی مشتقه اسلامی، بررسی برخی علل مشکل ساز در تامین مالی اسلامی در کشور و مروری بر کشورهای منتخب، بیشینه سازی سود در شرکتهای اسلامی با نگرشی نو به هزینه های فرصت، بررسی رابطه رشد رشد اقتصادی و عدالت توزیعی در اسلام و همچنین انسان و تعاونی در اسلام را از مقاله های در نظر گرفته شده برای این همایش عنوان کرد.

 

سه کارگاه نقش دولت در آموزش اقتصاد اسلامی، نقش دولت در پژوهش اقتصاد اسلامی و همچنین بازار، دانشگاه و دولت در چشم انداز آموزش و پژوهش اسلامی در دوازدهمین نشست تخصصی اقتصاددانان اسلامی و همایش آسیب شناسی نهادهای مالی در اقتصاد اسلامی برگزار می شود.


پایان پیام/
 

کد خبر 315051

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha