به گزارش خبرگزاری شبستان، کیومرث قورچیان که در دو دوره گذشته جشنواره آثاری را به علاقمندان نقاشی ارائه کرده است، گفت: برپایی جشنواره جهانی هنر مقاومت ، با هر تفکری که در قالب عرضه آثار هنری باشد، بینش هنری افراد مختلف را به خوبی منعکس می کند.
وی افزود: با توجه به اینکه موضوع جشنواره ، مقاومت است و هنر جای هیچ محدودیتی نیست ، هر کس بر اساس تجربه و الهامات شخصی خود به این موضوع مقدس می پردازد که این وجه از کار بسیار حائز اهمیت است.
این هنرمند نقاش تاکید کرد: جهانی بودن شکل جشنواره هنر مقاومت هم عاملی است که ایجاد جایگاه بین المللی را برای آن ضرورت می بخشد. در این خصوص می توان با بهره گیری از نظرات بیشتر هنرمندان و تئوریسین ها ، در معرفی هر چه بهتر جشنواره استفاده کرد.
وی افزود: باید در نظر داشته باشیم که هنر منبعث از یک جهان بینی است بنابراین بهتر است زمینه گستردگی عرضه و تقاضای آن نیز فراهم شود .
قورچیان اذعان کرد: بسیاری از هنرمندان ، علاقمند به فعالیت و خلق آثار با مضمون دفاع مقدس هستند و حتی برخی از فعالان حوزه هنر، آثار قابل توجهی را تولید کرده اند که با برنامه ریزی مناسب می توان آن ها در قالب جشنواره هنر مقاومت ارائه کرد.
وی افزود:همچنین ممکن است هر هنرمند از تکنیک و تجربه خوبی برخوردار باشد که با عرضه به دیگر افراد در قالب دوره های آموزشی باعث رشد و تقویت هنر شود.
وی در خصوص برپایی کارگاه های آموزشی به عنوان بخش جنبی این جشنواره اظهار کرد: در کار حضوری همیشه اینطور نیست که بتوان تمام توانمندی های هنرمند را به لحاظ آموزشی و یا خلق اثر شاهد بود زیرا در دوره های آموزشی زمان،مکان و شرایط محدودی وجود دارد. البته از آنجا که ورکشاپ های آموزشی به عنوان یک مانور از جایگاه خوبی در جهان برخوردار است ،بنابراین طبیعی است که مشارکت افراد پیشکسوت عرصه هنر مقاومت ، تاثیر گذاری مناسبی به دنبال خواهد داشت.
گفتنی است، سومین جشنواره جهانی هنر مقاومت به دبیر کلی حبیب اله صادقی آذر ماه امسال در 12 رشته گوناگون شامل نقاشی، طراحی و چاپ دستی، نگارگری،پژوهش، خط-نقاشی، تصویرسازی، پوستر، عکاسی، کاریکاتور، طرحهای حجمی، انیمیشن، هنرهای جدید و مفهومی برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما