به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، آیت الله حیدری، رئیس کمیته همکاری های آموزش و پرورش و حوزه علمیه خوزستان، در نشست مشترک آموزش و پرورش و حوزه علمیه خوزستان، بر ضرورت نظارت بر کیفیت و مطالب کتاب های درسی تأکید کرد و گفت: آموزش و پرورش بستر مناسبی در جهت مقابله با اقدامات فرقه های ضاله علیه تشیع است.
وی با بیان اینکه کتاب های درسی تأثیر بسزایی در دانش افزایی و معلومات دانش آموزان دارد، به اهمیت حضور روحانی در مدارس اشاره کرد و افزود: حضور روحانی در مدارس افزون بر ارتقای معنوی می تواند پاسخگوی سؤالات و شبهات دینی، اعتقادی و اجتماعی دانش آموزان باشد.
حجت الاسلام محمد دبیری فرد، رئیس دفتر نمایندگی تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در خوزستان، نیز در این جلسه از برگزاری دوره جدید مرزبانی از مبانی عقیدتی و دینی تشیع خبر داد و تصریح کرد: در این دوره مسائلی از جمله نقد فرقه ضاله وهابیت و پاسخ به شبهات اعتقادی پیرامون آن و مسائل باستان گرایی مطرح می شود.
وی مسأله ولایت، ولایت فقیه و پاسخ به شبهات اعتقادی پیرامون آن و تاریخچه پیدایش تشیع را از دیگر مسائلی دانست که در این دوره مطرح می شود، اضافه کرد: این دوره از 21 و 22 آذر در اهواز و دیگر شهرستان های استان خوزستان آغاز می شود و به مدت یه ماه ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه در این دوره مربیان پرورشی و معلمانی که به تدریس دروس تربیتی در مدارس می پردازند شرکت می کنند، اذعان داشت: اگر معلمان پاسخ شبهات دینی را بدانند و به خوبی در این دوره آموزش ببینند، می توانند دانش آموزان را نیز از این طریق تأمین کنند.
در پایان حجت الاسلام کاظم سواری، مسئول سابق کمیته همکاری ها حوزه علمیه و آموزش و پرورش خوزستان، با اشاره به پراکندگی مدارس در نقاط گوناگون استان بر ضرورت آسیب شناسی هر منطقه تأکید کرد و یاد آور شد: شبهه های مطرح شده در هر منطقه نسبت به منطقه دیگر متفاوت است که این مهم نیازمند برنامه ریزی جدی و اساسی است.
پایان پیام/
نظر شما