90 عنوان کتاب جدید در بنیاد پژوهش‌‌های آستان قدس رضوی منتشر شده است

خبرگزاری شبستان: رئیس بنیاد پژوهش‌‌های آستان قدس رضوی گفت: از آغاز سال 92 تا کنون 90 عنوان کتاب جدید در این بنیاد منتشر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 33 درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت‌الاسلام علی‌اکبر الهی خراسانی، رئیس بنیاد پژوهش‌‌های آستان قدس رضوی ظهر امروز (26آبان) در مراسم سی امین سالگرد تأسیس این مرکز در جمع خبر نگاران اظهار داشت: بنیاد پژوهش‌‌های آستان قدس رضوی در سال های اخیر کتاب هایی با موضوعات قرآن، حدیث، فقه و اصول، کلام و عقاید، اسلام و اجتماع، اسلام و اقتصاد، اسلام و هنر ، اسلام و سیاست و اسلام و روانشناسی کتاب هایی با زبان های انگلیسی، عربی و اردویی چاپ و به کشورهای مالزی، هند، پاکستان و افغانستان ارائه داده است.


حجت الاسلام الهی خراسانی گفت: هر یک از این موضوعات دینی خود چراغی روشن فراروی بشریت برای پژوهش و پاسخگویی به پرسش‌های بی پایان آن است.


وی افزود: این بنیاد در 29 سال گذشته بیش از 1500 عنوان کتاب در قالب 12 میلیون تیراژ منتشر کرده است و همچنین 6 کنگره و سمینار و بیش از 70همایش و نشست علمی و تخصصی توسط این بنیاد برگزار شده است.


وی تصریح کرد: این مرکز به طور متوسط در هر سال 106 عنوان کتاب منتشر کرده است و عمده تولیدات این مرکز در حوزه مسائل دینی و اعتقادی بوده است.


رئیس بنیاد پژوهش‌‌های اسلامی آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه بی‌تردید آیات متعدد قرآن کریم در تشویق، بلکه تکلیف به تدبر همچون «افلا یتدبرون» و «افلا تعقلون» و مانند آن و آغاز شدن مهم‌ترین مجامع روایی همچون کافی، با کتاب عقل و جهل و کتاب فضل علم می‌توانند در تبیین جایگاه پژوهش نزد مسلمانان و در آئین مقدس اسلام موثر باشد، گفت: از آغاز سال 92 تا کنون نیز 90 عنوان کتاب جدید منتشر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 33درصد رشد داشته است.


حجت الاسلام الهی خراسانی افزود: بیش از 70 عنوان از آثار بنیاد در جشنواره‌ها و محافل علمی و پژوهشی کشور، حائز 110 مقام برتر، برگزیده و شایسته تقدیر شده است.


رئیس بنیاد پژوهش‌‌های اسلامی آستان قدس رضوی تصریح کرد: سال آینده همایش علمی و پژوهشی سبک زندگی رضوی با مشارکت بنیاد پژوهش‌های آستان قدس، دانشگاه علوم اسلامی رضوی، دانشگاه امام رضا(ع) و با حضور اشخاصی چون حداد عادل، سید عباس صالحی و با موضوع نقش رسانه‌ها در تبلیغ و ترویج فرهنگ کتابخوانی برگزار می‌شود.


حجت الاسلام الهی خراسانی افزود: نشست علمی امام حسین(ع) با عنوان در سال 91 برگزار شد و در محافل علمی و دانشگاهی داخلی و خارجی بسیار مورد استقبال قرار گرفت.


حجت‌الاسلام الهی خراسانی اظهار داشت: صرف نظر از گونه‌های پژوهش که اندکی در ارائه‌ تعریفی برای آن اثرگذار است، پژوهش در معنای عام آن، فعالیتی منظم و هدفمند با جستجو در منابع، اعم از کتابی و غیر آن برای کشف حقیقت‌ها یا یافتن پاسخ پرسش‌ها است.

 

وی تصریح کرد: در این میان پژوهش اسلامی، پژوهشی با تکیه بر منابع اسلامی با رویکردی اسلامی است که انگیزه و نگاهی انسان دوستانه و حق مدار آن را از پژوهش عام متمایز می‌کند.

 

مدیر عامل بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی با اشاره به جایگاه پژوهش در دین مبین اسلام گفت: نگاه دین اسلام به پژوهش را می‌توان در اهمیت دادن آن به علم و علم آموزی، ارزش حکمت، جایگاه تفکر و تدبر و ترغیب به حل مشکلات و مسائل دنیوی و اخروی یافت.

 

 پایان پیام/

کد خبر 313774

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha