به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، سیدرضا دهناد گفت:مطالعات آمایش سرزمین استان با رویکرد جامع نگری، دور اندیشی، کل گرایی، کیفیت گرائی و سازماندهی فضای استان قم انجام شده است و هدف اصلی آن توزیع بهینه جمعیت و فعالیت در سرزمین است بگـونه ای که هر منطقـه متناسب با قابلیت ها، نیـازها و مـوقعیت خود از طیف مناسبی از فعالیت های اقتصادی و اجتماعی برخوردار باشد و جمعیتی متناسب با توان و ظرفیت اقتصادی خود بپذیرد.
به گزارش روابط عمومی استانداری، دهناد افزود: با تأکید استاندار محترم موضوع آمایش سرزمین استان قم با مشارکت مدیران دستگاههای اجرائی، کارشناسان و نخبگان استان مورد مطالعه کارشناسی قرار گرفته و در 27 جلد با موضوعاتی همچون جمعیت و مهاجرت، صنعت، فرهنگ، زیربنائی، نظام شهری و روستائی، زیارت و گردشگری، کشاورزی، محیط زیست، سازمان فضایی، توانائی ها و محدودیت های استان و ... تدوین شده است.
معاون برنامه ریزی استانداری قم با بیان اهمیت مطالعات آمایش در جهت گیری توسعه استان اظهار داشت: این مطالعات به مثابه یک قطب نما سیاست، برنامه ها و فعالیت های دستگاههای اجرائی را هماهنگ و هدف دار خواهد نمود بگونه ای که منابع دولتی و بخش خصوصی باهم افزایی و اثر بخشی بیشتر در خدمت آبادانی و پیشرفت استان قرار گیرد.
پایان پیام/
نظر شما