پرونده مهدی هاشمی طولانی شد/لیست اموال برخی مسئولان دولتی ارایه نشده

خبرگزاری شبستان: سخنگوی قوه قضاییه از ارایه‌نشدن لیست اموال برخی از مسئولان دولت قبل و دولت فعلی به قوه قضاییه خبر داد.

به گزارش خبرنگار سیاسی قضایی خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای، سخنگوی قوه قضاییه در خصوص پرونده مهدی هاشمی و روند رسیدگی به آن از سوی قوه قضاییه گفت: کماکان دادگاه قضایی در مقام رسیدگی به این پرونده است.

وی ادامه داد: این پرونده به دادگاه رفت، از آن نقص گرفته شد و به دادسرا بازگردانده شد و دادسرا در حال رفع نقص است.

اژه‌ای از احضار مهدی هاشمی در چند نوبت برای تحقیقات در خصوص پرونده خبر داد و افزود: توقع مردم در برخی از پرونده‌ها سرعت بیشتر در رسیدگی به آن است و شاید از من هم بپرسند بگویم رسیدگی به این پرونده مقداری طولانی شده است.

وی تصریح کرد: اما قوه قضاییه در حال تلاش زیاد است تا رفع نقص از این پرونده صورت بگیرد.

دادستان کل کشور در خصوص ورود مدعی‌العموم در دفاع از جلوگیری مرگ افراد بر اثر آلودگی هوا عنوان کرد: کارهای فراوانی در این خصوص در حال انجام است و در حد امکان مسئولان ذیربط تلاش می‌کنند اقداماتی که برای پالایش هوا و سالم‌سازی آن‌هم انجام می‌شود کارهای فراوانی است اما بخشی از بازسازی هوا مقدور نیست.

وی تأکید کرد: باید تلاش‌ها ادامه یابد و یک کار هم موجب کاهش و رفع آلودگی نمی‌شود.

سخنگوی قوه قضاییه در خصوص احتمال ورود مدعی‌العموم به بحث پارازیت‌ها نیز عنوان کرد: امروزه سیگنال‌هایی که از دستگا‌ه‌های مختلف ساطع می‌شود، وجود دارد و پزشک‌ها می‌گویند این سیگنال‌ها مفید نیستند و در پاره‌ای از موارد نیز حتی مضر هستند و باید جلوی همه آنها گرفته شود.

وی از حضور قوه قضاییه در جلسات مختلف با حضور کارشناسان در خصوص بررسی مضرات پارازیت خبر داد و افزود: اما هنوز در موردی که برخی‌ها گفته‌اند پارازیت مضر است نتوانسته‌ایم به نتیجه برسیم.

سخنگوی قوه قضاییه همچنین در مورد دادگاه محمود احمدی‌نژاد نیز گفت: این دادگاه طبق اعلام روز 5 آذر و به دلیل شکایت شاکی خصوصی برگزار می‌شود و قبل‌اش نیز از متهم برای حضور در دادگاه دعوت می‌شود اما هنوز برگزاری آن قطعی نیست.

سخنگوی قوه قضاییه در ادامه نشست خبری خود در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا قوه قضاییه آمادگی برگزاری دادگاه و محاکمه سه معترض به نتیجه انتخابات 88 را دارد، گفت: این سه نفر معترض نبوده و مجرم هستند، آنها مرتکب یک جرم و ایجاد ضرر و زیان برای مردم، کشور و نظام شدند که باید این خسارات را جبران کنند.

وی تأکید کرد: تصمیمی که در خصوص این افراد گرفته شده به قوت خود باقی است و تغییری در آن صورت نگرفته است.

داستان پرونده مرتضوی و شکایت جدید پالیزدار

اژه‌ای همچنین در خصوص حضورنیافتن سعید مرتضوی در دادسرا عنوان کرد: در پرونده کهریزک که وی نقش داشته پرونده به دیوان عالی کشور رفته و هنوز برنگشته است.

وی افزود: در پرونده دیگر نیز آقای پالیزدار یک شکایت جدید اضافه کرده و مرتضوی نیز گفته یک بار برای این دادگاه احضار شد که در تهران نبوده اما بار دیگر در دادسرا حضور یافته است.

سخنگوی قوه قضاییه در خصوص نقش این قوه در مقابله با قاچاق کالا نیز به نقش ستاد مبارزه با قاچاق کالا و تعزیرات حکومتی که هر دو زیر نظر دولت هستند، اشاره کرد و افزود: دولت باید جلوی قاچاق کالا را بگیرد اما دادستان‌های ما در استان‌های مرزی بخصوص به شدت در این خصوص فعال هستند و تلاش می‌کنند قاچاقچیان را دستگیر کرده و آنها را مجازات کنند.

دادستان کل کشور در مورد طرح ثبت اموال و دارایی‌های مسئولان و اخباری که در خصوص مخالفت وی با تصویب این طرح منتشر شده، گفت: من موافق هستم که این مسایل هم به صورت شفاف باشد و هم مکانیسم اجرایی و پی‌گیری داشته باشد، موافق هستم که مکانیسمی هم برای شناسایی افراد، هم پی‌گیری و هم برخورد با متخلفان وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر برخی از مسئولان دولت قبل و مسئولان دولت فعلی هنوز لیست اموال‌شان را به قوه قضاییه ارایه نداده‌اند و مکانیسمی برای برخورد با آنها وجود ندارد.

پایان پیام/
 

 

کد خبر 312288

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha