حجت الاسلام سید حسین مطهر نژاد، با اشاره به فرارسیدن سالروز شهادت حضرت زهرا (س)، به تشریح جایگاه فاطمی در تفکر انقلابی و شیعی پرداخت و به خبرنگار شبستان در تبریز گفت: در چنین روزی باید از مکتب فاطمی در برنامه های مختلف فردی و اجتماعی و سیاسی الهام گرفت.
وی با انتقاد از کسانی که دخت گرامی نبی مکرم اسلام را الگوی زمانی محدود می دانند،تصریح کرد: فاطمه (س) الگویی جاودانه برای تام تاریخ است و نگاه جامعه مابه ایشان باید نگاهی الگو پذیرانه باشد.
مطهر نژاد تاکید کرد: موضوعاتی که موجب می شود ایشان الگویی جاودانه برای تمامی اعصار باشد، مسایل کهنه شدنی نیست همانند احلاق و عدالت که هیچگاه کهنه شدنی نیستنتد و اگر شخصیتی این صفات در او متجلی باشد برای تمامی اعصار الگو است.
وی خاطرنشان کرد: نبی مکرم اسلام بهترین پاسخ را در مورد جاودانگی الگو پذیری حضرت زهراء (س) فرمودند و ایشان را سرور بانوان گذشته و آینده معرفی کردند.
وی اظهار کرد: باید حضرت زهراء (س) را به گونه ای معرفی کنیم که بتوان از ایشان الگو پذیر کرد و نباید ایشان را دست نیافتنی نمود که در این صورت مانند ستاره ای در آسمان دست نیافتنی متصور می شود .
وی تاکید کرد: بایستی در دو جهت توصیف و تبعیت ازایشان حرکت کنیم و هر چند که دست یافتن به اّن قله رفیع ممکن نیست ولی می توان در این مسیر حرکت کرد و از ایشان الگو گرفت.
مطهر نژاد تصریح کرد: با نگاهی به جایگاه حضرت زهرا می توان دریافت که رسیدن به مقامات عالیه مختص زن و دختر و سن کم و زیاد نیست بلکه در سنین پایین هم می توان به مقامات عالیه رسید.
مسئول موسسه فرهنگی میثاق غدیر با اشاره به عبدات حضرت زهراء (س) اظهار کرد: بنابر فرمایش معصوم ایشان هنگامی که در محراب عبادت می ایستاد، نوری از ایشان به آسمانها برمی خواست و اهل آسمان ازاین نور بهرمند می شدند.
وی خاطرنشان کرد: بنا براین الگوگیری از حضرت زهراء (س) یک اصل است و عبادت هم راه این الگو پذیری است.
مسئول موسسه فرهنگی میثاق غدیر با اشاره به ابعاد مختلف زندگانی حضرت فاطمه زهراء (س) تاکید کرد: ایشان خود را از نامحرم در عای ترین سطح می پوشاندند و حتی از یک مرد نابینا نیر کناره می گرفتند، اما در صحنه حمایت ازولایت و امامت چهل روز با حسنین به در خانه صحابه پیامبر رفتند و به تبیین حقانیت علی (ع) پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما