گروهک‌هایی که ایران را سیه پوش کردند

خبرگزاری شبستان: جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری که قربانی تروریسم است از سال 57 تاکنون حدود 17 هزار قربانی ترور داشته که بیشترین آنها افراد بی گناهی بودند که هیچ سمتی در امور خاص نداشتند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، پس از پیروزی انقلاب گروهک های مختلف برای ناآرام سازی جو داخلی کشور خارج از ترورهای هدفمند برخی اشخاص کشوری و لشگری که به منظور سست کردن توان نظام انجام میشد اقدام به ترور های بی هدف با بمب گذاری های مختلف در نقاط شلوغ کردند. در این اقدامات تروریستی، بیشتر قربانیان افراد عادی و زنان و کودکان بودند.
از جمله مهمترین حوادث این چنینی می توان به بمب گذاری در حرم مطهر رضوی اشاره کرد ؛در سی ام خردادسال 1373 مقارن با عاشورای حسینی در حالیکه ازدحام جمعیت در روضه های منوره دیده میشود بمبی که توسط منافقان در بالای سر حضرت بود منفجر میشود. سیصد تن مجروحان حادثه بودند که عده ای از آنان اعضایی از بدن خود بخصوص دست و پایشان را از دست داده بودند و 27 نفر شهید که الی الابد مظلومیت شان گریبانگیر دشمنان ولایت است.
در روز شنبه 24 فروردین 1387 (برابر با 12 آوریل 2008) و در ساعت 21 و 15 دقیقه (به وقت ایران) انفجاری در حسینیه شهدا وابسته به کانون رهپویان وصال در شهر شیراز مرکز استان فارس ایران رخ داد و چهارده نفر در آن کشته شدند. سه نفر با عنوان اعضای انجمن پادشاهی ایران به اتهام این انفجار محاکمه شدند.
مقامات دولتی گفتند که به دلایل امنیتی دروغ گفته بودند. به گفته رسانه‌ها بمب 8 پوندی منفجر شده ساخت انگلیس و کنترل از راه دور و برای کشتن هزار نفر کافی بوده‌است اما کارگذاشتن بمب در کنار ستون و نحوه ریزش ساختمان تلفات را محدود کرده‌است.
روز 7 خرداد 1388 همزمان با برگزاری نماز مغرب و عشا در مسجد امیرالمؤمنین که دومین مسجد شیعیان در زاهدان است، انفجار بزرگی روی داد. 24 ایرانی (از جمله دو کودک) و یک افغانی در این انفجار کشته شده و 125 نفر زخمی شده‌اند. بمب دیگری نیز توسط پلیس در نزدیکی مسجد خنثی شد. این انفجار هم‌زمان با سالگرد درگذشت دختر پیامبر اسلام که صورت گرفت.
این انفجار دومین حمله انتحاری در ایران پس از درگیری‌های سال 1360 میان سازمان مجاهدین خلق و حکومت ایران بود. اولین حمله انتحاری توسط برادرعبدالمالک ریگی در یکی از پادگان‌های نیروی انتظامی در سال 1387 هم‌زمان با ماه محرم انجام شد.همزمان در تاریخ های نزدیک چندین عملیات تروریستی نا موفق دیگر در زاهدان اتفاق افتاد.
ترور شخصیت ها در ایران
اینگونه ترور ها که به منظور حذف افراد خبره یا نخبه در زمینه ای خاص انجام میگیرد از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون فرزندان غیوری را از ایران اسلامی گرفته است.ترور های شخصیتی در ایران به دو ضورت بمب گذاری و یا شلیک مستقیم انجام گرفته است.بزرگترین بمب گذاری حذف نفر در ایران در سال 1360 به فاصله دو ماه در تیر ماه و شهریور ماه در دفتر حزب جمهوری و دفتر ریاست جمهوری اتفاق افتاد.شهادت شهید بهشتی و 72 تن از همراهان و شهادت رجایی و با هنر در این سال بودترور نا موفق رهبری و ایت اله رفسنجانی از دیگر اقدام به ترور ها در 35 سال گذشته بوده است.
در سالهای اخیر روند ترور ها به سمت حذف شخصیت ای علمی میل پیدا کرده است .شهادت شهیدان احمدی روشن،داریوش رضایی نژاد،مجیدشهریاری و دکتر علی محمدی از این دسته اقدامات هستند.
گروههای تروریستی
گروهک های منافقین ،مجاهدین خلق،پژاک ،دموکرات،کمله،اتحادیه انقلابیون ،زرمبش ،جنداله و جیش العدل معروفترین گروهک های تروریستی در تاریخ ایران هستند.این گروهک ها که بیشتر در منطقه کردستان و بلوچستان فعالیت میکنند بدذلیل بافت خاص منطقه ی و نا امنی کشورهای مجاور به راحتی به فعالیت می پردازند.
از مهمترین اهداف این گروهک‌های تروریستی، می‌توان به ایجاد فتنه و دامن زدن به مسائلی همچون اختلاف بین مذاهب اسلامی (شیعه و سنی)، درگیر کردن قومیت‌ها و ایجاد منازعات فرقه‌ای و قومی در بین مردم کشور و خدشه دار کردن چهره حقیقی اسلام و زیر سوال بردن ماهیت الگو محور ایران اسلامی عنوان نمود و همچنین هدف حمله اکثر این گروهک‌های تروریستی صدمه زدن به کیان نظام جمهوری اسلامی ایران و ایجاد هرج و مرج و ناامنی در داخل کشور ایران است که مورد حمایت کشورهای غربی و عربی بخصوص آمریکا، رژیم صهیونیستی‌ و عربستان سعودی قرار می‌گیرد که این کشورها فقط در راستای تامین منافع خویش از این گروهک‌های تروریستی حمایت می‌کنند.
در تاریخ 35 ساله انقلاب اسلامی ایران، جنایت‌های بی شمار از فرقه رجوی (سرکرده گروهک تروریستی منافقین) ثبت شده است. در طی این سال‌ها، افراد بی‌گناه زیادی، در جریان ترورهای کور، در محل کار و تحصیل خود هدف گلوله‌های فرقه رجوی قرار گرفتند.

منافقین
"مسعود رجوی"، خود مدعی است که از سال 1360 تا 61 منافقین تعداد دوازده هزار تن از نیروهای جمهوری اسلامی را ترور کرده‌اند. همچنین بنا به گزارش منابع گروهک تروریستی منافقین در سال 66 و بعد از تاسیس ارتش این فرقه، مجموعا 23 بار عملیات نظامی در منطقه نوار مرز ایران و عراق با کمک و پشتیبانی ارتش رژیم صدام، صورت گرفته است که در این عملیات‌ها، جمعا 5880 نفر از نیروهای جمهوری اسلامی، شهید شده‌اند.
حزب حیات آزاد کردستان"
یک گروهک تروریستی شبه نظامی و چپ‌گرا در کردستان ایران است. فعالیت این گروهک بیشتر در مرز بین ایران، عراق و ترکیه و منطقه "قلعه رش" در استان "آذربایجان غربی" و منطقه "اورامانات" از توابع استان کرمانشاه و "ایوان" از توابع "ایلام" و "مریوان" و منطقه "چهل چشمه" از توابع استان کردستان و بخش شرقی "کوهستان قندیل" در کردستان عراق است و تحت هدایت و رهبری "حزب پ‌ک‌ک"، "حزب کارگران کرد ترکیه"، فعالیت می‌کند.

گروه پژاک
در 4 آوریل 2003 سالروز تولد عبدالله اوجلان سرکرده گروه پ‌ک‌ک تاسیس شد. گروهک شبه نظامی پژاک، خود را شاخه ایرانی پ‌ک‌ک معرفی می‌کند.
گروهک تروریستی شبه‌نظامی جند الشیطان
از سال 1382 با نظام جمهوری اسلامی ایران به مبارزه مسلحانه می‌پرداخت. جندالشیطان یک جریان بنیادگرای ‌تروریستی ‌و فرقه‌گرا و سازمانی تروریستی است که تحت حمایت آمریکا و برخی کشورهای عرب منطقه دست به ترور، قاچاق سوخت و مواد مخدر می‌زند.

معروفترین عضو ارشد این گروهک تروریستی، عبدالمالک ریگی، از طایفه ریگی بود که توسط جمهوری اسلامی دستگیر و به دار مکافات آویخته شد. بعد از دستگیری وی، این گروهک در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که محمدظاهر بلوچ را به عنوان سرکرده جدید این گروهک منصوب کرده‌است. بعد از به هلاکت رسیدن "عبدالمالک ریگی" سرکرده این گروهک شیطانی، نام این گروهک به "جیش العدل" تغییر یافت.
از جمله اقدامات این گروهک، عملیات تاسوکی در اسفندماه سال 1384 است که در جریان آن، افراد مسلح با بستن جاده زابل به زاهدان در نزدیکی پاسگاه تاسوکی، اتومبیل‌های عبوری را متوقف کردند و بیست و دو تن از سرنشینان آن‌ها را به شهادت رساندند.

این گروهک شیطانی، مردم بی‌گناه را عوامل‌‌ دولتی‌ و امنیتی توصیف کرد اما شاهدان عینی خبر از به شهادت رسیدن افراد عادی دادند.

انفجاری که‌ در مسجد امیرالمومنین زاهدان روی داد و در جریان آن، بیست و پنج نفر شهید و شماری زخمی شدند نیز توسط جندالشیطان انجام گرفت.
گروهک تروریستی کومله
این گروه نیز مانند بسیاری از گروهک‌های چپ گرا هم دوره خویش دست به سلاح می‌برد و به رفتارهای تروریستی روی می‌آورد. هر چند پایگاه اصلی این گروهک از سال 1360 به بعد و بر اثر کنترل اوضاع توسط دولت به خاک عراق منتقل می‌شود، اما رفتار تروریستی آن‌ها همچنان ادامه می‌یابد.

کاشتن مین بر سر راه پایگاه‌های نیروهای نظامی، اجرای کمین بر سر راه کاروان‌های نظامی، حمله شبانه به پایگاه‌های قوای انتظامی و نظامی، حمله به تأسیسات دولتی در شهرها و روستاها و نفوذ در شهرها و درگیر شدن با نیروهای امنیت شهری، از تاکتیک‌های نظامی این گروهک تروریستی است. به طور کلی کومله استراتژی خود را حمله چریکی و نامنظم تعریف کرده است.

اسناد به دست آمده از خانه‌های تیمی این گروهک پس از آزاد سازی سنندج نشان می‌دهد، کومله مردم بی‌گناه را به اتهام موهوم شرکت در جلسات ضد خلقی دستگیر کرده و بعضاً به قتل رسانده است. برخی گزارش‌ها و اسناد دیگر نشان می‌دهد این گروهک در اوایل انقلاب تلفن‌های مردم را کنترل می‌کرد، تلگراف مردم کردستان را ضبط کرده و از ارسال آن جلوگیری می‌کرد. آن‌ها اتومبیل‌های شخصی و دولتی را مصادره کرده و حتی نیمه شب به خانه‌های مردم یورش برده و آن‌ها را دستگیر می‌کردند.
خلق عرب
کنار اقدامات تروریستی گروهک خلق عرب عناصر وابسته به این گروهک به ترویج وهابی‌گری با هدف ایجاد شکاف و گسست مذهبی بین قومیت‌ها، در دهه هفتاد، در ادامه سایر فعالیت‌های قوم‌گرایانه و تجزیه‌طلبانه گروهک‌های عرب معاند می‌پردازند که مشخصاً با پشتیبانی برخی از سرویس‌های اطلاعاتی، به‌ ویژه سرویس‌های اطلاعاتی برخی کشورهای عربی در حوزه خلیج‌ فارس صورت می‌گیرد و اوج آن در سال‌های اخیر نمود و ظهور جدی و قابل تأملی یافته است.

تهیه و توزیع کتاب، نشریه، اطلاعیه، لوح‌های فشرده و ده‌ها اقدام دیگر از جمله فعالیت‌هایی است که از ادامه فعالیت‌های تبلیغی وهابیت در حوزه نرم از سوی متعصبان کج‌فهم و ضدشیعی در ابعاد وسیعی توسط عناصر این گروهک تروریستی صورت می‌گیرد. ضمن آنکه تاکنون از سوی عناصر سست بنیاد مذهبی، برخی از اقدامات عملیاتی چون تهدید انجام ترور و بمب‌گذاری در استان صورت گرفته است.

فرقه ضاله وهابیت و فتاوی آن، توجیه مناسبی برای اقدامات تروریستی و ضدشیعی گروهک‌های تجزیه‌طلب بوده، لذا علاوه بر کنار گذاشتن مذهب تشیع، گرویدن به وهابیت با هدف توجیه اعمال ترویستی نیز راهکار اصلی آن‌ها قرار گرفته است. آنچه که امروزه به‌ عنوان جریان سلفیت جهادی یا وهابیت مطرح است، در حقیقت محصول فعالیت اولین گروهک‌های سلفی است که در اواخر دهه 1360 و اوایل دهه 1370 آغاز گردید؛ پس از آن هسته‌های فکری و فرهنگی متعددی، متأثر از این جریان شکل گرفته و بدین ترتیب جریان جدیدی به نام حرکه السُنّی به‌ عنوان هسته مهمی از جریان تبلیغی سلفیت شکل گرفت.

انجمن پادشاهی ایران
گروهک معاند و تروریستی دیگری که دست به عملیات تروریستی در ایران می‌زند گروهکی موسوم به "انجمن پادشاهی ایران" است. سرکرده این گروهک تروریستی "فرود فولادوند" بازیگر و فعال سیاسی که از سال 2007 مفقود شده است سرکردگی آن را بر عهده داشت. وی در سال 1361 همسر و فرزندانش را رها کرد و به لندن رفت و چند سال بعد فرزندش کیانوش نیز در سال 1374 همسر و فرزندان 6 و 8 و 10 ساله‌اش را رها کرد و به لندن رفت. پس از مفقودشدن فولادوند، دو وبگاه متفاوت مدعی نمایندگی این گروهک شدند و هر کدام دیگری را به دروغگویی و پیروی از توطئهٔ نظام متهم کردند.
حمایت از تروریستها از سوی مدافعان حقوق بشر
ایران به عنوان کشوری که همواره قربانی تروریست بوده این روزها را با عزای آخرین دستاوردهای حقوق بشرانه برخی کشورها سپری میکند.

تحقیقات نشان داده که گروهک های تروریستی فعال در ایران در سالهای اخیر از سوی آمریکا و اسراییل حمایت میشوند. آمریکا به عنوان کشوری که خودرا مدافع حقوق بشر میداند بهانه ای نا موجه برای این حمایت ها دارد:آنها میخواهند حق خود را بگیرند.!

پایان پیام/




 

کد خبر 311268

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha