محسن جعفری، مدیر ارتباطات رسانه سپاه ناحیه رشت، به خبرنگار شبستان گفت: اهداف متعددی در جنگ از سوی نیروی مهاجم و کارگزاران جنگ نرم دنبال می شود و نقطه هدف در این جنگ، بحران سازی برای رژیم سیاسی مستقر و مشروعیت زدایی از آن است.
وی خاطرنشان کرد: ایدئولوژی حاکمیت، مشارکت سیاسی عمومی، کارآمدی دولت، هویت ملی، انسجام اجتماعی، افکار عمومی، توان دفاعی و ایمنی، الگوهای اقتصاد ملی و رفاه عمومی، همگی در ردیف اهداف جنگ نرم، محسوب می شوند.
مدیر ارتباطات رسانه سپاه ناحیه رشت، با اشاره به اینکه اساس جنگ نرم در بحران سازی و مشروعیت زدایی است، تصریح کرد: پیگیری از سوی نیروی متهاجم برای تحقق هدف در هر یک از موارد ذکر شده در واقع برای مشروعیت زدایی انجام می شود.
جعفری، به تهاجم فرهنگی علیه جمهوری اسلامی ایران از دهه دوم انقلاب اسلامی اشاره و تاکید کرد: این تهاجم به شبیخون فرهنگی، قتل عام فرهنگی و تهدید نرم تبدیل و در نهایت با تشکیل جبهه ناتوی فرهنگی از سوی غرب بر علیه جمهوری اسلامی، جنگ نرم آغاز شده است.
وی ادامه داد: دشمنان در جنگ نرم تلاش می کنند که پشتوانه مردمی نظام اسلامی را از آن گرفته و برای رسیدن به این مقصد، ایجاد تغییر در باورها و نگرش های مردمی را دنبال می کنند.
مدیر ارتباطات رسانه سپاه ناحیه رشت، با اشاره به اینکه برای مقابله با جنگ نرم باید راهبردهای اصلی دشمنان را شناسایی و متناسب با آن اقدام شود، اظهار داشت: دو راهبرد واتیکانیوانسیون و اباحه گری از اقدامات جنگ نرم است.
جعفری، با بیان اینکه در راهبرد واتیکانیوانسیون با حفظ شکل و صورت دینی تلاش می کند تا در نهایت دین در عرصه سیاست و حکومت منفعل شود، اذعان کرد: همچنین در راهبرد اباحه گری، تلاش می شود دین در عرصه اجتماع منفعل شده و از این راه اباحه گری در جامعه رواج پیدا کند.
پایان پیام/
نظر شما