به گزارش خبرگزاری شبستان،سید حسین هاشمی استاندار تهران گفت: مسوولین باید قدرت را مساوی مسوولیت بدانندونباید قدرت راتفریح یا عاملی برای حل شدن مشکلات زندگی و فردیشان فرض کنند.
وی افزود:به همین دلیل است که وقتی فردی به ویژه در استان تهران که خاستگاه بیشتر تحولات سیاسی ،اقتصادی ،اجتماعی وفرهنگی کشور است؛ مسوولیتی می گیردبایدمشکلاتش حل شده باشد تا دغدغه ملی داشته باشند.
هاشمی تصریح کرد: مدیران دستگاهها باید خودرا درمقابل مردم متعهد ،مسوول ودر عین حال وفادار بدانند.
استاندار تهران افزود:یکی از مولفه های توسعهیافتگی، تعداد استعفاهایی است که در یک کشور میان مدیرانش داده میشود،البته در این زمینه کشوری پیشرفت میکند که رسانههای نقاد داشته باشدو اگر آگاهی مردم و رسانه نقاد وجود نداشته باشد، حرکت رو به جلویی اتفاق نخواهد افتاد.
وی افزود: همه جای دنیا دولتها از خودشان تعریف میکنند و به ندرت دولتی پیدا میکنید که بگوید ما این ایرادها را داشتیم و این چند اشکال را قبول میکنیم و اساسا حوزه قدرت را در رسانهها و دانشگاههامیتوان نقدکرد وبه چالش کشید.
هاشمی تاکیدکرد: به همین دلیل خبرنگارها در کشورهای صنعتی و جوامع پیشرفته جایگاه مهمی دارند.
رییس ستاد شورای اداری استان تهران خاطرنشان کرد: گماردن افراد متخصص در امور دارای اهمیتی راهبردی است و نهایت تلاش خود را بکارمی گیریم تا بر اساس این معیار مدیران را در استان انتخاب کنیم والبته رسانهها باید به چنین موضوعی بپردازند.
هاشمی گفت:مثلا در هندوستان سالانه آزمونی برگزار میشود که 200 هزار نفر در آن شرکت میکنند و تنها 200 نفر خروجی دارد و این افراد انواع آموزشها را میبینند تا در پستهای اجرایی این کشور قرار بگیرند.
وی تصریح کرد:کسانیکه از میانگین سنی اعضای کابینه دولت تدبیر وامید انتقاد میکنند، بانگاهی اجمالی به ترکیب سنی وزیران اتحادیه اروپا متوجه می شوند که بین آنها فرد زیر 60 سال نیست و این افراد عمدتاحقوقدان هستند و با دانشی که دارند بر مسائل کاملا احاطه واشراف دارند.
استاندارتهران گفت:لزوما برای پیشرفت، مهمترین نهاد،مجلس است. قوه مقننه یک دستگاه ناظر جدی است و با کسی هم تعارف ندارد و مرتب تیمهای بازرسی میفرستد که چطور پول گرفته شده و چطور خرج شده است.
وی خاطر نشان کرد:مجلس نقشی پر رنگ در توسعه استان تهران دارد و میتواند با تخصیص اعتبار وبودجه متناسب با جایگاه این استان که به نوعی موتور محرک کشور محسوب می شود ،توسعه تهران و به تبع آن کشور را رقم بزند.
هاشمی افزود: رویکرد دولت تدبیر وامید ،گسترش روابط بین الملل است وکشوری که با جهان ارتباط نداشته باشد، نمیتواند پیشرفت کند. تا رقابت نباشد، رشد هم نخواهد بودو اساسا در فضای نقد است که رشد وتوسعه تحقق میابد ودولت تدبیروامید، همواره از انتقادات سازنده استقبال می کند.
وی تاکیدکرد: مدیرانی که در یک حلقه بسته داخلی بنشینند و فکر کنند، پیشرفت نخواهند کرد. پیشرفت اصولی داردو ما نمیتوانیم در حلقه بسته داخل کشور پیشرفت داشته باشیم بلکه باید سطح تعاملات بین المللی خود با کشورهای منطقه ودنیا را افزایش دهیم. بنابراین محیط اطراف انسان در طرز تفکرش، تاثیر زیادی دارد.
استاندارتهران در ادامه گفت: البته چند عامل مربوط به شهروندان و مردم جامعه است چراکه اساسا پیشرفت تنها کار دولت و حکومت نیست.
هاشمی تاکیدکرد:اولین نکته در این بخش، آگاهی و دانش است. ما 5 سال باید آموزش بدهیم که وقتی میخواهیم کسی را برای مسئولیتی انتخاب کنیم به خودش نگاه نکنیم بلکه به افکارش نگاه کنیم واین در واقع منطبق بر اعتدال گرایی است.
وی اضافه کرد: نکته بعدی حس مالکیت نسبت به جامعه و کشور است و نکته سوم احترام به حقوق دیگران است.
وی تصریح کرد: آموزش حقوق شهروندی مهمتر از سرمایهگذاری در کشورهای آمریکای جنوبی و پول خرج کردن در مناطق دور دنیاست. آن پول باید در جامعه خودمان هزینه و تبدیل به فیلم و محصول آموزشی شود،چراکه افزایش سطح آگاهی مردم نسبت به حقوق خود رابطه ای مستقیم با توسعه کشور دارد.
رییس شورای اداری استان تهران در پایان تأکید کرد: نکته چهارم هم که از همه نکات مهمتر است این است که کشور و جامعهای به سمت پیشرفت میرود که مردمش برای امرار معاش از دست دولت رها شوند و این یکی اصول توسعه و پیشرفت است.
پایان پیام/
نظر شما