به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، عیسی علیزاده، رئیس سازمان فعالیتهای قرآنی دانشجویان جهاد دانشگاهی کشور، عصر امروز (14آذر) در این نشست گفت: سومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان مسلمان با حضور 40 کشور از 19 تا 22 دی سال جاری در مشهد برگزار میشود.
دبیر برگزاری این دوره از مسابقات تصریح کرد: این مسابقات در دو رشته قرائت و حفظ کل تنها در بخش برادران برگزار میشود که در این دوره از مسابقات بانوان حضور ندارند اما برای دورههای بعد مصوب شده است که مسابقات در دو بخش خواهران و برادران برگزار شود.
در ادامه حجتالاسلام حسن ناصریپور، نماینده تامالاختیار استاندار خراسان رضوی بر توجه به نقش مساجد، مدارس و دانشگاهها تأکید کرد و گفت: باید برنامههای جانبی را با استفاده از پیشنهادات دستگاههای مختلف برای قشر دانشآموز و دانشجو داشته باشیم.
حجتالاسلام ناصریپور با اشاره به مباحثی که درباره مجوز مسابقات بیان میشود، اظهار داشت: بحث مجوز نداشتن مسابقات قرآن دانشجویان مسلمان گاهی اوقات به گوش میرسد که این موضوع صحت ندارد.
وی افزود: این مسابقات در اصفهان و تهران برگزار شد و مورد تأیید مقام عالی کشور قرار گرفت لذا استاندار خراسان رضوی پیرو همین تأییدات، به برگزاری سومین دوره از این مسابقات در خراسان رضوی تأکید دارند.
نماینده تامالاختیار استاندار خراسان رضوی در مسابقات قرآن دانشجویان مسلمان تصریح کرد: نامهای از سوی استانداری به اوقاف خراسان رضوی درباره برگزاری سومین دوره مسابقات به میزبانی خراسان رضوی و همکاری و مساعدت این سازمان ارسال شده است.
همچنین سیدعلیاکبر شمسیان، رییس جهاد دانشگاهی مشهد، گفت: از فرصت فراهم شده برای برگزاری این مسابقات در مشهد باید در راستای ارتقای فضای معنوی مشهد استفاده کنیم و سعی کنیم از دورههای قبل با محتوای بیشتری برگزار شود.
سپس محمدمهدی برادران، قائم مقام معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد به عنوان نماینده شهرداری مشهد در این مراسم اظهار داشت: به طور کلی برنامهریزیها و اهداف شهرداری مشهد با دو رویکرد اساسی هویت شهری و انتفاع شهروندان دنبال میشود.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه مشهد در زمینه فعالیتهای قرآنی در مقیاس ملی و فراملی از رشد خوبی برخوردار است لذا باید از ظرفیتهای عظیم این شهر در راستای نشان دادن هویت شهر مشهد به جهان استفاده کنیم.
برادران با اشاره به وجود 25 قاری ممتاز بینالمللی در مشهد، افزود: باید از ظرفیت حوزههای علمیه، مفسران، حافظان و قاریان قرآن مشهد نهایت بهره را در حوزه عدم توجه مسلمانان به قرآن ببریم و این موضوع را ثابت کنیم که مسلمانان آنطور که تبلیغ میشود از قرآن فاصله ندارند.
نماینده شهرداری مشهد در این نشست در خصوص انتفاع شهروندان گفت: شهرداری این ظرفیت را در 13 منطقه شهر مشهد دارد که فضا و موج قرآنی عظیمی را در شهر به وجود آورد و شهروندان از برنامههای جنبی این مسابقات بهره ببرند.
در ادامه اسماعیل اصفهانی، معاون سرپرست سازمان جوانان خراسان رضوی نیز به عنوان نماینده این سازمان در این نشست، عنوان کرد: ثمره این جشنواره در حوزه قرآن برای خراسانیها بیشتر مورد توجه قرار گیرد چرا که در حوزه مسائل عام فضاهایی ایجاد شده که از قرآن و احکام آن فاصله گرفتهایم.
وی تصریح کرد: این تلألؤ در خراسان رضوی موجب شود که روابط اجتماعی، خانوادگی، اقتصادی که در قرآن ذکر شده از طریق ابزارهای مختلف چون فیلم کوتاه، انیمیشن، بلوتوث و... در حاشیه این برنامه به مردم برسد تا شاهد تأثیرات آن روی قشرهای مختلف اجتماعی باشیم.
همچنین محمدهادی قاسمی، نماینده دانشگاه پیام نور ادامه داد: برنامههای این مسابقات باید به سمت و سوی دانشگاهها بیشتر سوق دهیم و دانشجویان و مهمانان بینالمللی را با فضای دانشگاهی ایران آشنا کنیم.
گفتنی است،حجتالاسلام حسن ناصریپور، نماینده تامالاختیار استاندار خراسان رضوی در مسابقات،عیسی علیزاده، رئیس سازمان فعالیتهای قرآنی دانشجویان جهاد دانشگاهی کشور، سیدهادی طالبیان، سرپرست سازمان جوانان خراسان رضوی، محمدمهدی برادران، قائم مقام معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد، محمدهادی قاسمی، نماینده دانشگاه پیام نور، محمدرضا احمدپور، نماینده دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سعید آخوندی، رییس اداره فرهنگی اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، سیدعلیاکبر شمسیان، رییس جهاد دانشگاهی مشهد، به عنوان عوامل ستاد اجرایی حضور داشته و به ارائه نظر و پیشنهاد در خصوص چگونه برگزار شدن مسابقات پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما