به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، مهدی نیرومند عنوان کرد: نمایش "بی بری" از شهرستان رودان استان هرمزگان که پس از کسب عنوان برتر بیست و پنجمین جشنواره تئاتر استان هرمزگان به جشنواره منطقه ای تئاتر در زاهدان راه یافته بود با کسب عنوان برتر این جشنواره به جشنواره بین المللی تئاتر فجر راه یافت.
وی ادامه داد:در این جشنواره علیرضا داوری در بخش های کارگردانی، نویسندگی و طراحی صحنه، مریم سالاری نسب در بخش بازیگری زن و کوروش سلمانی در بخش بازگیری مرد از نمایش "بی بری" عناوین برتر جشنواره منطقه ای تئاتر را کسب کردند.
معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان افزود: همچنین نمایش "بفشار خراشنگم را" از شهرستان میناب که به عنوان دیگر نماینده تئاتر هرمزگان به جشنواره منطقه ای راه یافته بود توانست توسط حسن غلام شاهی در بخش کارگردانی، عبدالرضا سهرابی در بخش موسیقی و رضا غریب زاده در بخش بازیگری مرد عناوین برتر این جشنواره را کسب کرد.
شایان ذکر است، نمایش "بی بری" کاری به نویسندگی و کارگردانی علیرضا داوری از شهرستان رودان است.
داستان این نمایش درباره بیماری "بی بری" است. بی بری یکی از بیماری های افسانه ای است که در گذشته هر چند سال یکبار در فصل تابستان موجب نگرانی شدید مردم می شد.
مسئله ای که در مورد این بیماری وحشت مردم را بر می انگیخت این بود که درمان قطعی بی بری جگر آدم بود و از این رو به علت مشکل بودن دزدیدن جگر بزرگسالان، خطر متوجه کودکان می شد.
تصور عامه مردم این بود که بیمار کسی را اجیر و مامور ساخته تا از هرجا که شده جگر کودکی را تهیه و به او برساند تا بخورد.
بازیگران نمایش "بی بری" شامل کوروش سلمانی، ابوذر احمدی، مریم سالاری نسب و ساجده حاجی زاده است.
این نمایش کاری از گروه تئاتر آینه است و عوامل آن شامل میترا سالاری نسب منشی صحنه، امین موحدی مدیر تولید، ابراهیم اسفندی مدیرصحنه و امور اجرایی، علیرضا داوری طراح صحنه، حامد علیزاده موسیقی، سمیه دهقانی طراح لباس، مریم مزیدی طراح حرکات بدن، علیرضا داوری طراح نور، علی احترامی عکاس، فاطمه حاجی زاده اجرای لباس، مصطفی متوسل اجرای نور و امین اله صادقی طراح بروشور و پوستر است.
همچنین نمایش "بفشار خراشنگم را" کاری از گروه گلپنگ میناب به نویسندگی مجتبی سلیمی و کارگردانی حسین غلام شاهی است.
بازیگران این نمایش رضا غریب زاده دریایی، محمد حمزوی، عبدالله دستان، خدیجه خنفری پور، احسان شمس، زهره کهوری، رضا پالاهنگ، ایمان زینلی و رحیم برخورداری هستند و طراحی صحنه به عهده نهاد مولودی فر و طراحی لباس نیز به عهده سمیه دهقانی نظام آبادی است و طراحی نور هم قاسم رسانه و آهنگساز نمایش نیز عبدالرضا سهرابی عهده دار است.
علی پیلارام، علی اسدی، حسین پوریایی، حسین فیروزی، مهدی شنبه نیا، مرتضی قلندری، حسن نوری نسب و حسین بوستانی گروه نوازندگان این نمایش را تشکیل می دهند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، این نمایش به نظام برده داری اشاره دارد و در اپیزود اول روایت داستان در عصر گذشته و نظام برده داری کهن می گذرد.
در اپیزود دوم به نظام برده داری نوین و قواعد جدید بردگی اشاره می شود.
پایان پیام/
نظر شما